Feestgrot voor bedrijven

Per jaar verzorgen wij voor meer dan 250 bedrijven de leukste bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in onze unieke bedrijfsfeest locatie. Vanaf 10 personen kunt u al terecht met uw personeel in onze unieke feestlocatie voor een gezellig arrangement of voor het organiseren van uw bedrijfsfeest.

Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties en/of vergaderingen moet u beslist eens aan de Feestgrot denken! Zeer verrassend voor uw gasten en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

Bedrijfslocaties Valkenburg

Om wat ideeën voor uw personeelsfeest te krijgen vermelden wij een aantal opties. Onze unieke locatie in de Valkenburgse grotten geeft ons de mogelijkheid om naast vergaderruimte ook activiteiten te organiseren. Hierdoor kunt u voor of na uw presentatie of vergadering aan teambuilding doen, waardoor iedereen met een positieve instelling aanwezig is.

Vooral onze complete dag arrangementen zijn zeer populair, bijvoorbeeld de sportieve activiteit grotbiken en het spannende spookarrangement.

De Feestgrot voor uw bedrijf

Wilt u ook een bedrijfsfeest in Limburg, personeelsuitje, teambuildingsactiviteit of zakelijke bijeenkomst? Dan is onze personeelsfeest locatie en bedrijfsfeest locatie wat voor u.  Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.