Themafeesten

Feestgrot Valkenburg is uitermate geschikt voor een verrassend themafeest, door de meest unieke feestzaal van Limburg!

De bijzondere omgeving en de kleurrijke belichting van de locatie is een perfecte achtergrond voor swingende en hippe thema’s zoals een Seventies party of Ik hou van Holland feest. Anderzijds is de bijzondere mysterieuze sfeer van de grot de ultieme omgeving voor een UNIEK ondergronds maffia themafeest.

Een themafeest is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen.

1. Het Feestgrot festival

Een verrassende avond vol humor, theater, zang & magie.

Twee artiesten verzorgen gedurende de avond een aantal top-acts die van uw feest iets heel bijzonders zullen maken!

Uw gasten worden bij binnenkomst ontvangen door twee vlotgebekte artiesten Michelle en Eugene. Hun roze kostuums en opvallende haardracht accentueren hun ‘ietwat’ vrouwelijke kanten. Michelle trakteert de gasten op feestlelijke ballonkunstwerken & Eugene vertoont zijn goochelkunsten.

Na het eten worden uw gasten getrakteerd op een adembenemend gastoptreden van Erick Oakalny, het bijna beroemde medium uit Schotland. Hij beschikt over wel heel bijzondere paranormale krachten. Samen met zijn Vlaamse tolk begeeft hij zich tussen het publiek en verbluft de gasten met bizarre voorspellingen, ongelofelijke staaltjes gedachtenlezen en contact met geesten…! Een hilarische combinatie van parodie & magie.

Tot slot worden u gasten terug in de tijd meegenomen in een spetterend optreden waarbij magie & muziek in elkaar overvloeien. Met onder andere een gevoelige serenade op gitaar voor een dame uit het publiek. Een ongelofelijke ringenillusie en een aantal…magische meezingers!

 

Themafeesten

2. Maffia themafeest

IN DEZE VORM EXCLUSIEF IN DE FEESTGROT!

Deze avond zit vol met humor

Vanavond bent u te gast in de geheime ondergrondse maffiaclub. Uw gasten worden gefouilleerd bij binnenkomst waarbok blijkt dat er verboden middelen in de handtassen wordt gevonden… Iedereen is blij, want uw eigen baas gaat vanavond eindelijk zijn schulden eens afbetalen. Deze vreugde zal echter snel veranderen als blijkt dat uw baas met “vals geld” zijn schulden wil afbetalen. Hij krijgt daarom nog 2 uur tijd om dit in orde te maken. U kunt hem helpen door allerlei opdrachten en spelletjes te winnen, waarmee geld verzameld kan worden.

Uw gasten kunnen bijvoorbeeld een gokje wagen en dollars inzetten bij de éénarmige bandiet (gokautomaatje) en bij de mobiele maffiaquiz worden de gasten getest op hun kennis over de maffia en is weer veel geld te winnen of te verliezen. Na het eten vindt er een showblok plaats waarbij vier kandidaten strijden om de eretitel “Beste Maffioso”. Een ludiek spelblok met allerlei hilarische spelonderdelen. Hierbij zijn leuke maffia gadgets te winnen.

Een inval van de politie maakt abrupt een einde aan de feestvreugde, maar als er wat smeergeld betaald is kan alles gewoon weer door gaan!

Aan het eind van de avond blijkt uw Don niet met de “poen” op de proppen te komen en moet het bekopen met zijn leven met een vreselijke knal. Later wordt zijn hoofd geserveerd op een schaal in een gruwelijk ludieke slotact!

Kortom, een spannende en maffe avond in onze grotten met veel verrassingen en humor.

Themafeesten Valkenburg

3. 70’S party – seventies & more

Een swingend, altijd succesvol themafeest, met opzwepende discomuziek.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een stel swingende hippies. Bij hen draait alles om “love and peace”. Zelfgebakken “space cake” krijgt u te proeven van onze flower-power girl en zij versiert de gasten graag met haar bloemetjes. Een protest hippie zal eveneens zorgen voor de nodige hilariteit! Als iedereen binnen is beginnen we de avond met een “goeroe-verkiezing“. Onze hippies gaan op zoek naar een geschikte leider voor hun “commune”. Deze goeroe wordt met een ludieke ceremonie op verrassende wijze vereerd.

Als u voor een buffet kiest is dit het juiste moment om te gaan eten. (De seventies party is ook uitermate geschikt voor een hapjesarrangement). Hierna maakt u kennis met twee knotsgekke soultypetjes. Met hun glitterende disco kostuums en mega-kapsels zullen ze zich opvallend tussen uw gasten begeven. Er worden de gekste foto’s gemaakt van de feestgangers met een mega fotolijst. Zo houdt iedereen een leuke blijvende herinnering over aan dit feest. Deze foto’s zijn een week na het feest te vinden op onze website.

Nog iets later op de avond volgt een wervelende hitquiz met maffe opdrachten en gekke prijzen. Hierbij strijden enkele kandidaten tegen elkaar en het publiek mag meehelpen. Kortom, een zeer gezellige avond met veel interactie en heerlijke discomuziek.

Tenslotte zal het thema eindigen met het hoogtepunt: een spetterende slotact met een live optreden van onze Elvis-imitator!

Bijpassende uitbreidingen die we kunnen verzorgen bij dit thema zijn leuke flower power give-aways en discopruiken voor uw gasten.

4. Ik hou van Holland themafeest

Dit is een avond vol interactie, humor, live-zang en spellen in de stijl van de gelijknamige televisiehit met Linda de Mol. Ons ” Helemaal Hollands ” presentatieduo zal uw gasten ontvangen en voorzien van een Hollandse themahoed waardoor meteen een kleurrijk gezelschap ontstaat. Alles is lekker over de top tijdens deze dolle avond!

Aan het begin van de avond worden teams gemaakt waarna allerlei thema-rondes volgen zoals raad de bekende Nederlander. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een flitsende Showdesk. Handen aan de knoppen en wie het eerst drukt mag het antwoord geven! Naast vragen zijn er ook leuke, vaak lachwekkende doe-opdrachten (o.a. zingen & uitbeelden) die gegarandeerd voor veel hilariteit, ophef en gezelligheid zullen zorgen.

Onze DJ-entertainer zal alles ondersteunen met muziek en zorgt later voor een knallend feest als afsluiter van de avond!

 

Voor meer mogelijkheden in het bijzonder voor kleine gezelschappen kijkt u bij entertainment.

 

Wilt u ook een thema feest in de meest bijzondere feestzaal van Limburg?

Neem dan contact met ons op en boek deze unieke feestzaal bij Feestgrot Valkenburg, centraal in hartje Zuid-Limburg.

T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@daelhemergroeve.nl

Of vraag het informatiepakket aan, voor uzelf of een vriend, collega of familielid.