Spooktocht door de grotten van Valkenburg

Spoken en griezelen in de grot (spookgrot)

 

Een verrassende tocht door de Spookgrot inclusief een drie gangen verrassingsmenu voor € 55,00 p.p. 

Inhoud arrangement:

  • Spooktocht door de grotten van ca. 75 minuten
  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht

De drankjes kunt u gewoon ter plekke afrekenen, of u kunt een bijpassend wijnarrangement of een drankenarrangement bespreken.

De gerechten zijn een verrassing. U kunt wel aangeven als er bijzondere (di)eetwensen zijn. Daar kunnen we rekening mee houden.

De spokentocht door de spookgrot is uitermate geschikt voor een compleet arrangement in combinatie met bijvoorbeeld een diner of feestavond.

Het arrangement is te reserveren voor € 55,- voor groepen vanaf 15 personen. Voor groepen minder dan 15 personen geld een vaste prijs van € 277,50 plus € 36,50 per persoon.

 

Wat kunt u verwachten van de Spooktocht door de Spookgrot van Valkenburg

Wat begint als een vrolijke rondleiding door een nogal bijzondere gids loopt al snel uit op een zeer spannend avontuur waarbij je jezelf en je lotgenoten pas echt zal leren kennen.

Op het verrassende moment dat onze ietwat vreemde gids je plotseling komt ophalen voor een rondleiding door de Valkenburgse grotten, begint het avontuur! De gids wil je graag meenemen naar zijn bijzondere grot, om deze te laten zien. Zijn aparte levensverhaal zal alle aandacht trekken en voor een gezellige lachwekkende situatie zorgen! Ondanks dat het gezelschap de gids niet helemaal vertrouwt, gaat iedereen toch mee naar binnen…

Als de prettig gestoorde gids je even in de donkere grot achterlaat blijkt dat je er niet alleen bent. Een nogal wereldvreemde archeoloog is met zijn onderzoek bezig en stoort zich aan je aanwezigheid. Na enig geraas en getier vertelt hij je dan toch het droevige relaas van ridder Reginald van Valkenburg die na een gruwelijke broedermoord in het gangenstelsel aan zijn lot werd overgelaten. Volgens overlevering kent Reginalds geest enkel rust als iemand rein van hart de grotten trotseert. De archeoloog stuurt je vervolgens op pad voor een tocht waarbij lach- en sluitspieren op de proef worden gesteld. De verschrikkingen worden van kwaad tot erger en net wanneer je denkt dat je het er ongeschonden vanaf gebracht hebt, begint de “ellende” pas goed…

De rest behoort tot het geheim van de spookgrot…

Beleef ook de spooktocht door de Spookgrot in Valkenburg

De spooktocht is uitermate geschikt voor groepen van 15 tot ca. 50 personen. Vanaf 50 personen kiest u bijvoorbeeld voor een themafeest.Valkenburg is gelegen in hartje Zuid-Limburg, tussen Maastricht en Heerlen.

 

Reserveren?

Voor reserveringen of het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, telefonisch per mail of via ons contactformulier of reserveer direct online.

 

Wij zijn bereikbaar op:

T: +31 (0)43-6014738
E: info@daelhemergroeve.nl

0