Dineren en lunchen in het enige restaurant in de grotten van Valkenburg:
restaurant Daelhemergroeve

Het restaurant van de Daelhemergroeve is het enige restaurant in de grotten van Valkenburg. Een geweldige locatie in Valkenburg om met uw gezelschap te vertoeven voor uw lunch, grottenbrunch of diner. U begeeft zich in een zeer bijzondere omgeving, waarin u geniet van heerlijke gerechten. Streekproducten en groenten uit de eigen Moostuin spelen een hoofdrol in de open keuken. Hier wordt u altijd goed verzorgd met uw gezelschap, het zal uw gasten aan niets ontbreken. Voor groepen worden er speciale arrangementen gemaakt.

Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Kijk dan op www.daelhemergroeve.nl of neem meteen contact op. Bel: +31 (0)43 – 6014738 of mail: info@daelhemergroeve.nl

Bedrijfslocaties Valkenburg
Valkenburg trouwen

Restaurant ook voor groepen

Compleet & inclusief

Onze lunches en diners voor groepen kunnen all-in worden verzorgd, inclusief bijbehorende dranken met een vaste prijsafspraak. Bij een lunch kan dit bijvoorbeeld koffie, thee en vruchtensap zijn en bij een diner schenken wij bijvoorbeeld onbeperkt wijn, bier, frisdranken, sappen en serveren wij koffie/thee na. Het mooiste voor uw gasten is natuurlijk als u kiest voor een bijpassend wijnarrangement bij uw diner!

In het restaurant kunt niet alleen terecht met een groep, maar ook voor een romantisch diner voor 2. Kijk hiervoor op de website van het restaurant.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op

Referenties

“Na alles wat we gezien hadden op jullie site zijn we aangekomen bij de Feestgrot met zeer hoge verwachtingen. Een dikke proficiat aan het hele team want die verwachtingen zijn volledig ingelost.” Lees meer referenties

Meer info?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel of mail ons:
T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@daelhemergroeve.nl