Personeelsuitjes Limburg

Op zoek naar een origineel personeelsuitjes in Limburg? In de grotten van Valkenburg, vlakbij Maastricht, zijn vele mogelijkheden om het ideale personeelsuitje te houden. In een historische Limburgse kalksteengroeve is Feestgrot Valkenburg gevestigd, een luxueuze feestzaal voor o.a. bedrijfsfeesten en leuke personeelsuitjes. Personeelsuitjes zijn perfect om elkaar eens wat beter te leren kennen buiten de werkvloer om. Door samen uitdagende activiteiten te ondernemen leer je op een speelse manier problemen op te lossen en krijg je een sterkere band met elkaar. Vraag een offerte op maat aan voor personeelsuitjes in Limburg.

Activiteiten voor een personeelsuitje in Limburg

Een origineel personeelsuitje is bijvoorbeeld het doen van een spannende spooktocht door de grotten van Valkenburg. In deze Spookgrot begint met een vrolijke rondleiding, maar dan begint plots het avontuur, waarbij je je collega’s pas echt leert kennen! Voor de sportievelingen is er een ondergrondse mountainbike tocht van ca. 8 tot 10 kilometer lang, 45 meter onder de grond. Deze unieke beleving heet grotbiken of cavebiken en is uniek in Europa! Een rondleiding in een steenkolenmijn door een voormalig mijnwerker met een schat aan ervaring en de nodige dosis humor is een geweldig cultureel personeelsuitje in Limburg. Nog een heel geschikt personeelsuitje is een speurtocht waarbij u met z’n allen moet samenwerken om verassende opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen. Samenwerking en beleving en gezelligheid zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze activiteiten zijn ook uitstekend te combineren met lunch, diner of feestavond!

Personeelsuitjes in Limburg

Lunch, diner, buffet en barbecue

Feestgrot Valkenburg heeft uitgebreide mogelijkheden om te lunchendineren of een barbecue te houden, als afsluiting van het gezellige personeelsuitje. Zo heeft de Feestgrot en grote en moderne barbecue op een overdekt grotteras, zodat barbecueën het hele jaar mogelijk is. Op zonnige dagen is het ook mogelijk om lekker buiten te zitten en te genieten van een kop koffie met lekkere Limburgse vlaai. Voor een uniek bedrijfsuitje in Zuid Limburg bent u aan het juiste adres in de Feestgrot. Ook personeelsuitjes in combinatie met geheel verzorgde feesten is mogelijk.

Ja, ik zoek personeelsuitjes in Limburg

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie personeelsfeest? Bekijk de virtual tour in de Feestgrot voor een sfeerimpressie. Voor gezellige personeelsuitjes in Limburg kunt u contact opnemen met Feestgrot Valkenburg.

0