Personeelsfeest ideeën en locatie

Leuke ideeën voor een personeelsfeest

Bent u op zoek naar leuke personeelsfeest ideeën? Wij hebben enkele ideeën en tips op een rijtje gezet:

  • Organiseer een thema avond met passende aankleding van de locatie en de gasten
  • Doe sportieve of culturele activiteiten voorafgaand aan het personeelsfeest
  • Kies een sfeervolle locatie voor het personeelsfeest
  • Verzorg de muziek en verlichting goed, want dit maakt of breekt een feest
  • Zorg voor smaakvolle hapjes of buffet
Personeelsfeest Ideeën En Locatie

Personeelsfeest idee: thema avonden

Bij een thema avond zijn er professionele acteurs aanwezig die het feest helemaal maken! Met hun bijpassende attributen en showdesks wordt het gekozen thema uitgebeeld en komt iedereen in de juiste sfeer.

Een DJ zorgt voor de juiste thema muziek, met op het einde van de avond allround muziek die aansluit op de wensen van de aanwezigen.

Voor de gasten is een dresscode niet verplicht, maar bijpassende themakleding wordt natuurlijk wel geadviseerd, zodat iedereen in de juiste stemming komt. Wij kunnen eventueel (tegen een kleine meerprijs) ook zorgen voor leuke give-aways, zoals hoeden, kettingen, brillen, pruiken en dergelijke, waarmee de gasten bij binnenkomst worden aangekleed. Na afloop kunnen deze leuke feestartikelen ook mee naar huis worden genomen.

Personeelsfeest idee: Sportieve of culturele activiteiten

Om alvast in een losse sfeer te komen is het heel leuk om alvast een activiteit te ondernemen met zijn allen. Ideeën hiervoor zijn een bezoek aan de spannende spookgrot, sportief grotbiken, een rondleiding door de steenkolenmijn, of het doen van een speurtocht.

Locatie personeelsfeest

Ook het kiezen van de locatie van het personeelsfeest is belangrijk. De juiste locatie met een goede sfeer kan een feest helemaal maken. Feestgrot Valkenburg is gevestigd op een unieke locatie, namelijk in een historische Limburgse kalksteengroeve. Hierin zijn luxueuze feestzalen opgetrokken waar het aan niets ontbreekt. Er is zelfs vloerverwarming aanwezig, voor een aangenaam binnenklimaat. Bij mooi weer gaat ook ons grote buitenterras open om van de zon en koffie met Limburgse vlaai te genieten.

Daarbij komt dat er leuke activiteiten te doen zijn op loopafstand, waardoor het mogelijk is om er een alles-in-één personeelsfeest te organiseren. Wel zo makkelijk en meer tijd over om daarna te feesten!

Wilt u meer personeelsfeest ideeën?

Neem gerust even contact met ons op en wij denken met u mee om samen ideeën op te doen voor het perfecte personeelsfeest.

0