Kerstmarkt Valkenburg

Elk jaar wordt de kerstmarkt in Valkenburg georganiseerd. Een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg is tevens de ideale gelegenheid een bezoek te maken aan het gezellige winkelcentrum. Laat u verrassen door de sfeervolle kerstmarkt in Valkenburg. De straten zijn feestelijk verlicht en u kunt heerlijk kerstinkopen doen. Bovendien kunt u genieten van de betoverende kerstgrotten in Valkenburg. Tijdens de kerstmarkt in Valkenburg kunt u optimaal genieten van de winterse feestdagen en is de kerstmarkt in Valkenburg dé kerstmarkt van Nederland. De Feestgrot in Valkenburg organiseert een bijzonder groepsuitje: een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg met aansluitend een kerstdiner in de Feestgrot. Vanaf de Feestgrot loopt u in 10 minuten naar de mooiste kerstmarkt van Nederland in de grotten van Valkenburg. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze arrangementen.

De Kerstgrotten in Valkenburg: een unieke belevenis

De Feestgrot werkt nauw samen met de kerstgrotten in Valkenburg. Bezoek tussen 14 november en 23 december de ‘kleine’ kerstmarkt in de Fluweelengrot. In de Fluweelengrot vindt u meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten. De kerstmarkt in de Fluweelengrot voert u langs indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, stand met kerst- en cadeauartikelen en nog veel meer! In de Gemeentegrot van Valkenburg vindt u de grootste en oudste ondergrondse kerstmarkt van Europa. De Gemeentegrot nodigt bezoekers uit voor een unieke belevenis in een muzikale en sfeervolle kerstgrot. Geniet van een dag shoppen in de kerstmarkt in Valkenburg en sluit vervolgens aan voor een heerlijk kerstdiner in de Feestgrot. Een onvergetelijke dag om nooit meer te vergeten in de kerstgrotten van Valkenburg. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Informatie kerstmarkt Valkenburg

Wilt u meer informatie ontvangen over de kerstmarkt in Valkenburg? Of bent u op zoek naar een origineel groepsuitje? Een combinatie van een kerstdiner in de Feestgrot met een bezoek aan de kerstgrotten in Valkenburg. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.