Just married

Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik al meteen dat ik onze mooie dag wilde vieren in de Feestgrot.
Het gesprek was aangenaam. Alles kon geregeld worden en alles kon zoals wij het graag zouden willen. De reservering verliep vlot en soepel.
Op DE grote dag hebben wij met volle teugen genoten van de dag. Wat onze mooiste dag moest worden, hebben jullie tot een uitstekende dag gemaakt!!

***
Vanaf het moment dat we aankwamen was alles geregeld.
Het eten was erg goed en wat een geweldig personeel hebben jullie daar! Super vriendelijk en geduldig! Als ik dacht dat ik dorst kreeg stonden jullie al voor me met een glaasje drinken.
Het diner was heerlijk! Ik heb erg veel complimenten gekregen van mijn gasten over het buffet.
Toen eenmaal het feest begon hebben we alleen maar kunnen genieten van iedereen. De sfeer zat erin door de geweldige muziek van de DJ. Iedereen had het geweldig naar zijn zin! Het was zelfs NOG beter dan we gedacht hadden.
Mijn gasten hebben een topfeest gehad.

***
Robbie en ik hebben de dag van ons leven gehad! De sfeer, de gezelligheid, het personeel, het goede eten, goede muziek en het enthousiasme van jou heeft onze dag compleet gemaakt!
SUPER BEDANKT!!!
Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen!
Rob en Ninon

***

Een gezellige, romantische, sfeervolle en onvergetelijke middag en feestavond gehad tijdens onze trouwdag!! De bediening is vriendelijk en vlot, het eten is lekker, locatie heeft indruk gemaakt en we zijn altijd goed geholpen en ontvangen door Roel en alle medewerkers van de Feestgrot! Een unieke locatie… voor ons en onze gasten een hele goede keus geweest!

Bruidspaar Claessen

***

Mede namens Aschwin en zijn medewerkers hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad in de feestgrot. De Jan Kruysen trouwzaal is knus, sfeervol en betoverend romantisch.. Wij hebben ervoor gekozen om op één locatie te trouwen en het feest te geven. Het personeel zorgt ervoor dat niemand van de gasten iets te kort komt. De kwaliteit van de drankjes en het eten is hoog van kwaliteit! Mede dankzij jullie inspanningen hebben wij een trouwdag gehad om nooit te vergeten!

Bedankt,

Pieter en Sandra van Krieken

***

Wij zijn getrouwd in de feestgrot, hebben aansluitend daar gegeten en het feest gehad.
Het was echt in een woord geweldig. Van de mooie trouwzaal tot de sfeervolle feestzaal.
Alle gasten waren onder de indruk van de locatie en de super goede bediening.
Het eten was echt heel lekker en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Ook de dj die door de feestgrot was geregeld heeft helemaal naar onze wensen gedraaid en heeft er een mega gezellige avond van gemaakt.
Roel zonder jou en je personeel hadden we nooit zo’n perfecte dag kunnen hebben.
Onze bruiloft was een sprookje door jullie.
De feestgrot krijgt een dikke 10 van ons dit is de place to be voor een geweldige dag.

Danny en Natasja Vogelaar 

***

Wij willen jullie enorm bedanken voor het verzorgen van onze huwelijks dag bij jullie. Van het allereerste begin tot en met het einde was alles perfect geregeld en verzorgd.

Alles was mogelijk, goede ideeën, goed personeel en bediening, allemaal goede reacties gekregen van de gasten op het eten en drinken alsmede ook op de bijzondere locatie.

Nogmaals bedankt!!!
Erwin en Carmen 

Het was een feest om nooit meer te vergeten. iedereen heeft zich heel goed geamuseerd. Het eten was geweldig en voor de rest alles tot in de puntjes goed verzorgd. Onze complimenten.
Carmen en Nellie 

***

Wij hebben bij de feestgrot ons huwelijksfeest gevierd. Eten was erg lekker, personeel vriendelijk en behulpzaam. Het was een hele leuke dag en we bevelen de feestgrot echt aan voor een leuke feestlocatie.

Melanie en Hub

***

Na veel locaties bezocht te hebben, hebben wij voor de feestgrot gekozen en een betere keuze hadden wij niet kunnen maken!!

Suzanne Peters en Luc Weltens 

***

Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk drank werd snel bijgevuld, muziek was perfect afgestemd, grot was sfeervol, een perfecte avond!!!

Bas en Marly Paulssen

***

Onze bruiloft:

Het was een dag om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal werd aan gedacht. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Tot in de late uurtjes hebben wij flink gefeest. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het was een sfeervolle dag. Wij zijn ontzettend blij dat wij alles in de Feestgrot hebben laten plaatsvinden. (ceremonie tot en met feestavond inclusief DJ)

Mervyn en Djamilla Bouwens – Thelen

Wij hebben de meest fantastische bruiloft gehad die we ons konden wensen. Zowel de bediening, het buffet, de inrichting, de planning als het last-minute aanpassen van de afspraken verliep vlekkeloos. En een kei grote merci voor Roel die alles in goed banen heeft geleid en ons echt als een prinsenpaar behandelde!

Ellen en Robbie

Wij hebben een super huwelijksdag gehad! Alles was fantastisch geregeld! Roel heeft alles in goede banen geleid. Onze gasten waren zeer tevreden over de service en over de locatie! De sfeer was fantastisch! Zouden het zo weer doen!

Linda en Danny

Mijn man en ik zijn getrouwd in De Feestgrot, hebben daar gegeten en ´savond gefeest en we kunnen niks anders zeggen dan fantastisch! Alles ging lekker vloeiend, iedereen was zeer te spreken over de locatie en de sfeer zat er goed in, mede door de aankleding. Het was een dag om echt nooit te vergeten. We kijken er met heel veel plezier op terug!

Ronald en Sandra Bos

De dag was geweldig, de amtenaar deed het helemaal super, het eten en het ijs na was heerlijk, de disjockey draaide de muziek die wat wij graag wilden. Roel heeft het allemaal perfect geregeld, de bediening was perfect. Een feest om nooit meer te vergeten met al onze gasten die de dag en het feest helemaal compleet hebben gemaakt. De feestgrot is beslist een aanrader om daar je huwelijk te vieren. Alles onder 1 dak, perfecter kan het niet. Vooral de trouwlokatie is echt geweldig,

Jacqueline en Edgar

Wij hebben onze bruiloft gevierd in de feestgrot. Alles was bijzonder goed geregeld en het personeel was vlot en vriendelijk. De sfeer is er perfect en we hadden ons geen mooiere locatie kunnen wensen om onze trouwdag te vieren. Ook het buffet was prima verzorgd!!

Marc en Sanne Dohmen

Ook wij hebben onze bruiloft bij jullie gevierd. Wat een toplocatie en topverzorging. Alles kon en niets was te gek. Wij en ook onze gasten vonden het geweldig.

John & Patricia Blaazer

Wij hebben een onvergetelijk huwelijksfeest gehad, allemaal dankzij het enorm vriendelijke personeel van de feestgrot! Alles was tot in de puntjes verzorgd en het ontbrak ons aan niks, daar zorgde het personeel wel voor.

Robin en Desiree

Onze trouwdag is met groot succes verlopen. Alles was naar wens verlopen, we hebben ons zeer kostelijk geamuzeerd. En ook de gasten op ons feest waren zeer te spreken over de lokatie en service!

Jurgen en Jolanda Timmermans

Super genoten van onze bruiloft!! Top lokatie, top verzorging… Absoluut een aanrader.

Annemieke en Natasja Linssen

Het was een dag om nooit meer te vergeten! dit mede door het super personeel van de feestgrot, onze complimenten! Het buffet was overheerlijk! en drank werd voldoende aangeboden, personeel was heel leuk en gezellig, ook met de kleinste gasten! bedankt!

fam. Thomassen

Onze huwelijksdag was een dag om nooit tevergeten.
Super lokatie voor een bijzondere bruiloft.
Bedankt voor deze mooie ervaring.
Voor iemand die alles op een plek wil beleven zit je in de feestgrot op de juiste plaats.

Eric en Bianca van Kruijsdijk

We hebben prachtige herinneringen aan de gehele dag overgehouden. De locatie was speciaal en we hebben erg genoten van alles, van begin tot het einde. Zo’n dag is natuurlijk altijd onvergetelijk, maar we kunnen wel zeggen dat we zeer tevreden zijn over hoe alles verlopen is, hetgeen het extra onvergetelijk maakt. De organisatie vanuit jullie was prima, het buffet was super, de service en bediening top, de DJ was de gehele avond perfect, het personeel was zeer vriendelijk en we hebben er zeker geen spijt van dat we het huwelijk bij jullie hebben gedaan. Er zijn voor zover wij weten geen dingen misgegaan, althans als dat zo zou zijn dan is dat volledig aan ons voorbijgegaan. Al onze gasten hebben ook positief gereageerd, op de dag zelf, maar nu nog steeds.
Kortom, mede dankzij jullie hebben we een waanzinnige topdag beleefd!

Lyana en Menno

Wat een prachtige plek om in te trouwen. Ik had nooit durven dromen dat het zo geweldig zou zijn. Mijn zusjes schreef over de magie in de grot. En ja, zo voelde het ook.

Peggy en Jasper

Bij het uitzoeken van een mooie locatie voor ons huwelijksfeest waren we al snel verkocht toen we de Feestgrot zagen. Niets kon hier nog aan tippen!
De entree met alle lichtjes was prachtig, en bij binnenkomst van de gasten kregen we alleen maar leuke reacties over de prachtige locatie die we hadden gekozen. De bediening en de service was geweldig, de drankjes lekker ;), het eten heerlijk, de DJ draaide precies wat wij wilde horen en iedereen heeft GENOTEN. En nu nog steeds, want mede dankzij jullie hebben wij de dag van ons leven gehad!
Kortom, de Feestgrot; een absolute aanrader!

Lindsy en Chris

Onze bruiloft was echt een droom. Al onze gasten, en uiteraard wij zelf ook, vonden de locatie prachtig en heel sfeervol. Het buffet was heerlijk en de hapjes ’s avond waren ook om te smullen. Het was een knalfuif!!!

Fernao en Sylvia Persoon

Trouwen in de Feestgrot

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Of kom eens langs voor een bezichtiging.
Wij nemen graag de tijd voor u en adviseren u graag om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, precies zoals u wenst.

T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@daelhemergroeve.nl

Daalhemerweg 31-A
6301 BJ Valkenburg (bekijk route)

Meer over trouwen bij de Feestgrot