Over de Feestgrot

1. Wanneer is de Feestgrot geopend?

Voor groepen zijn wij zijn het hele jaar geopend. U dient hiervoor tijdig te reserveren.

2. Voor hoeveel personen kan ik reserveren?

U kunt reserveren voor groepen vanaf 10 tot 450 personen.

Info

3. Hoe kan ik reserveren?

Dit kan door ons te bellen en uw wensen aan ons door te geven. U ontvangt dan vrijblijvend een offerte van ons per e-mail. Nadat wij een door u ondertekend offerte retour hebben ontvangen is de datum en het evenement voor u gereserveerd.

4. Kan ik ook een vrijblijvende optie plaatsen, zodat ik tijd heb om te overleggen?

Nadat u de offerte heeft ontvangen, plaatsen wij altijd een vrijblijvende optie gedurende 7 dagen voor u. Dan heeft u de tijd heeft om te overleggen en te beslissen of u wilt reserveren.

5. Wat zijn de reserveringsvoorwaarden?

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op de offerte staan onze overige reserveringsvoorwaarden duidelijk vermeld.

6. Is De Feestgrot toegankelijk voor minder validen?

In bijna alle gevallen kunnen minder validen bij ons terecht. Geef de beperkingen wel altijd al bij uw aanvraag aan ons door, dan kunnen wij er rekening mee houden.

7. Wat kost een feest of arrangement in De Feestgrot?

Dit is afhankelijk van uw wensen, de datum van uw evenement, het aantal personen, de samenstelling en de tijdsduur. Wij maken graag een voorstel of offerte voor u op maat, volgens uw eigen wensen.

8. In een grot, daar is het toch koud?

Alle zalen van De Feestgrot zijn middels vloerverwarming aangenaam verwarmd! Onze locatie beschikt tevens over een unieke frisselucht installatie, waardoor het in onze locatie net zo behaaglijk is als in andere “gewone” locaties. Dit treft u in geen enkele andere grot aan: ook hierin is De Feestgrot een uniek locatie.

9. Is het veilig in de grotten?

Veiligheid in onze grot en service staan bij ons voorop! Bijzonderheden: De Feestgrot beschikt zelfs op eigen initiatief en als eerste horecagelegenheid in Valkenburg al jaren over een A.E.D.!

10. Ik heb nog een andere vraag!

Bel dan direct met 043-6014738 voor een antwoord of maak gebruik van ons contactformulier. Ook kunt u ons een e-mail sturen.

Info Feestgrot