Uw trouwfeest / bruiloft / huwelijksfeest

in de meest bijzondere trouw- en feestlocatie van Limburg

Hier gaat u zeker ja tegen zeggen: romantische sfeergezellige ambiance en een niet alledaagse omgeving net buiten het centrum van Valkenburg, vlakbij Maastricht en Parkstad. De Feestgrot in Valkenburg is werkelijk de uitgelezen locatie voor uw complete huwelijksdag en onvergetelijke trouwfeest.

Met een bruisende feestavond in onze feestgrot zult u uzelf en uw gasten zeker verrassen! Kijk eens naar de reacties in ons gastenboek van de vele bruidsparen die u voorgingen.

In onze locatie kunt u terecht voor uw complete huwelijksdag met een ontvangst, de huwelijksvoltrekking in de unieke ondergrondse trouwzaal, een toost met bruidstaart op het terras, een culinair diner en een spetterende feestavond. Maar ook alleen voor uw trouwfeest openen wij onze poorten. Diverse zalen en ons buitenterras staan tot uw beschikking om de mooiste dag van uw leven te beleven. Niet alleen de locatie staat tot uw beschikking, maar ook ons ons ervaren team zal er alles aan doen om uw huwelijk tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen te verzorgen.

Wilt u ook een origineel huwelijksfeest?

Wilt u onze locatie eens bezichtigen? Of uw trouwfeest persoonlijk doorspreken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: 043-6014738. Onze medewerkers adviseren u graag over hoe u van uw trouwdag een onvergetelijke belevenis kunt maken.

(Eigen) ideeën huwelijksfeest

Hebt u zelf ideeën over hoe u uw huwelijksfeest wilt houden? Of wilt u met ons meerdere ideeën opdoen? Neem dan ook contact met ons op en wij bespreken uw ideeën en de mogelijkheden graag persoonlijk met u tijdens een kennismaking en bezichtiging.

 

 

Interesse? Bel ons dan meteen om een afspraak te maken om onze locatie te bezichtigen:
043-6014738.

Trouwen in de Feestgrot

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken om de mogelijkheden en wensen te bespreken en natuurlijk om onze locatie te bezichtigen.
Wij nemen graag de tijd voor u en adviseren u graag om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, precies zoals u dat zelf wenst. Tot in de puntjes!

T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@daelhemergroeve.nl

Daalhemerweg 31-A
6301 BJ Valkenburg (bekijk route)

Huwelijksfeest

Meer over trouwen bij de Feestgrot