Grottentocht Valkenburg

De grottentocht in Valkenburg is één van de meest duistere en unieke bezienswaardigheden van Valkenburg. Een spannende en avontuurlijke tocht in de mergelgrotten is een uitstekende manier om de mergelgrotten en haar historie te ontdekken. Samen met uw groepje gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. De opdrachten worden in groepjes uitgevoerd en samenwerking staat centraal tijdens uw grottentocht in Valkenburg. Ga mee op een 1,5 uur durende grottentocht in Valkenburg door de mergelgrotten. In de grottentocht van 8 tot 10 kilometer komt u langs de mooiste plekjes van de grot. Het grottenprogramma van de Feestgrot bevat verder: grotbiken, een culturele grottentocht of een spooktocht door de grotten.

Grottentocht Valkenburg

Exclusieve Grottentocht in Valkenburg

Voor een exclusieve grottentocht in Valkenburg is de Feestgrot de ideale uitvalsbasis voor een unieke en avontuurlijke tocht. Een grottentocht in Valkenburg is één van de populairste groepsactiviteiten in Limburg. Een unieke belevenis voor jong en oud die u niet wilt missen. De grottentocht in Valkenburg zit vol met verrassende opdrachten en activiteiten die u samen met uw groep zal gaan volbrengen. Uw oriëntatie wordt flink op de proef gesteld! Samenwerking, beleving en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor deze originele activiteit. De exclusieve grottentocht in Valkenburg begint en eindigt bij de Feestgrot. Hierdoor is een grottentocht uitermate geschikt voor een compleet arrangement in combinatie met bijvoorbeeld een high tapas, diner of feestavond.

Grottentochten Valkenburg

Informatie grottentocht Valkenburg

Wilt u meer informatie ontvangen over de grottentocht in Valkenburg met een aansluitend arrangement? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.