Grotbiken Valkenburg

Grotbiken in Valkenburg is een bijzondere belevenis en uniek in Europa! Grotbiken in Valkenburg betekent een prachtig parcours afleggen op speciale mountainbikes door het kilometerslange gangenstelsel van de groeve, 45 meter onder de grond in de grotten. De Feestgrot biedt u de mogelijkheid om te grotbiken in Valkenburg, de enige plek waar u deze activiteit kunt uitvoeren!
Tijdens het grotbiken in Valkenburg zal u meegenomen worden door een gids die u wegwijs maakt en u alles vertelt over de historie van deze bijzondere mergelgrotten in Valkenburg. Een super leuke activiteit voor groepen.

Mergelgrotten Valkenburg

In Valkenburg, of eigenlijk onder Valkenburg bevindt zich een ronduit fascinerende wereld. De Mergelgrotten in Valkenburg worden per jaar door velen bezocht. De Mergelgrotten in Valkenburg is een leuk uitje in de grotten voor klein en groot. Een verrassende en zeer veelzijdige beleving! Na een bezoek aan de Mergelgrotten in Valkenburg kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje. Kijk op onze arrangementen overzicht voor ons aanbod.

Grotbiken Valkenburg

Informatie de Feestgrot

Neem contact met ons op om te controleren of het grotbiken in Valkenburg beschikbaar is op uw gewenste dag. U kunt een grotbiketocht al vanaf 10 personen reserveren.

Cavebiken Valkenburg
0