Gastenboek / Referenties

Bekijk hieronder een compleet overzicht van al onze referenties.

ONS GASTENBOEK

(met regelmatig nieuwe berichten!)

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad met de spooktocht. Een echte aanrader. Net als de feestgrot ook een aanrader alles was op en top verzorgd en het personeel was zeer vriendelijk.

Vodafone – Angele Schiepers

***

Een mooie onbekende grot. Mergelrijk een prachtige fantastische ervaring. Feestgrot een aangename eetgelegenheid met vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader voor verenigingen.

Van Puyvelde Gerrit

***

Een mooie onbekende grot . Mergelrijk een prachtige fantastische ervaring. Feestgrot een aangename eetgelegenheid met vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader voor verenigingen.

Hallo Roel en de rest!

Wij hebben een hele fijne dag gehad! Personeel was vriendelijk, vlot en gemotiveerd, super! We hebben nergens naar om hoeven kijken. We krijgen van iedereen positieve reacties op de locatie en de service.
Het was voor ons een onvergetelijke dag die te snel om was (alle clichés kloppen dus ????
Hartelijk bedankt voor alles!

***

Namens alle collega’s bedankt voor de gezellige middag. We hebben volop genoten van alle artiesten, een super DJ en zangeres. Het eten was erg goed, heel veel keuze en het smaakte heerlijk. Kortom een zeer geslaagde dag, hartelijk bedankt!

Marielle Peters
Gemeente Maastricht

***

De feestgrot is een warme sfeervolle ruimte waar wij met ons gezelschap vanaf 12:00 uur hartelijk werden ontvangen en direct voorzien werden van een kopje koffie/thee. Vervolgens hebben wij genoten van de grottenlunch. Voor iedereen was er voldoende aanwezig. Daarna hebben wij een bezoek gebracht aan Mergelrijk. Daar konden wij genieten van de verschillende sculpturen die uit/in de mergel waren geschapen. Met name de beeldengroep die de nachtwacht voorstelde was zeer de moeite waard. De reeds aanwezige kerstdecoratie gaf extra sfeer aan het gangenstelsel. Het zelf bewerken van een stukje mergel gaf iedereen veel plezier en er ontstonden mooie creaties. Na afloop met zijn allen nog wat gedronken waarna iedereen tevreden en voldaan huiswaarts keerde.
Iedereen heel erg bedankt voor deze fijne middag.

Harmonie St Servatius

***

Ons Personeelsfeest van 15 november jl. was een succes mede dankzij de mooie locatie, het heerlijke eten en het geweldige entertainment van Michelle en Eugene. Zeker een aanrader.

Sandra Wetzels
Habenu-Van de Kreeke

***

Wij hebben in de Feestgrot een zeer aangenaam en sfeervol verblijf gehad met lekker eten en een leuke groepsactiviteit. Alles was perfect geregeld en verzorgd!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruud van den Hove

Mebin B.V.

***

Ons personeelsuitje was goed georganiseerd,vriendelijk/vlot personeel.
wij hebben ons goed vermaakt en een gezellige dag gehad.

Namens APG

Wil Godderij

***

Namens Plus Vijgen wil ik het personeel van de Feestgrot, de dj, het entertainment duo en de medewerkers van de spooktocht, bedanken voor een schrikbarend, Hollandse, gezellige topavond. Dank jullie wel.

Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad tijdens ons personeelsfeest. Zeker aan te raden.

Ger Gouw

***

AB Lekdetectie BV

***

Naar onze mening hoeft er niks verbeterd te worden, alles was PERFECT geregeld, van begin tot het eind!!
De DJ verdient in deze ook een groot compliment!

Ellen Kreukniet – Belastingdienst BCFD/TD

***

Afgelopen vrijdag met het hele bedrijf mogen feesten in de feestgrot. Alles zag er top en gezellig uit! Bediening was vriendelijk en snel!

Laura van Rossen – USP Marketing Consultancy

***

Wat wij hebben wij genoten van onze bruiloft! We waren met een klein gezelschap (30 personen) maar de locatie vulde dit perfect aan. De setting maakte alles intiem en gezellig op de manier waarop wij hoopten. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Arjan & Paulien Cleven

***

Op 05-09-2014 hebben wij hier onze bruiloft mogen vieren. Een hele bijzondere dag en een top feest! De BBQ was super geregeld, personeel zeer vriendelijk en de complimenten voor Roel!
Heel erg bedankt voor deze mooie avond!
William en Eline Verweij

***

Erg leuke teambuilding afgesloten in de super gezellige feestgrot. Lekker eten, toffe bediening en een gezellige atmosfeer.
Team Sales Belgie Indaver

***

Wij vierden ons 50 jarig huwelijksfeest en bezochten de mijnen en daarna de lunch in de Feestgrot. Hoe toepasselijk is die naam. Het was een feestje ; de kinderen en wij bleven zo nog even in de sfeer van het ,,ondergrondse” en dat was een leuke ervaring. Alle lof voor locatie en ,,bemanning”! Waar mogelijk zullen we het aan een ieder melden. Dank voor de gastvrijheid die warm was en vrolijk. J.Gort

***

Onze bruiloft in de grotten was een super mooie dag! Het personeel van de Feestgrot heeft er voor gezorgd dat wij ons heel bijzonder voelde deze dag.
De gasten konden hun ogen niet geloven voor wat een mooie locatie dit is. Daarnaast zorgde de lichtshow op de dansvloer voor een WOAW-effect voor alle gasten en was dit een geweldige aanvulling op onze openingsdans.
De complimenten van onze gasten blijven maar binnen komen.

Bedankt voor deze geweldige dag!

Markus & Ellis Schmidt-Reuleaux

***

Wij hebben ons huwelijksfeest in de feestgrot gevierd.
Zo´n belangrijke dag uit handen geven is soms moeilijk.
Vanaf binnenkomst van de gasten (inclusief voltrekking van het huwelijk) tot aan het einde heeft de feestgrot ervoor gezorgd dat het voor ons een feest is geworden.
De gasten van jong 1,5 jaar tot 83 jaar waren allemaal tevreden.
Ook het buffet wat zij ons geadviseerd hebben was simpel weg voortreffelijk te noemen.
Hiervoor een 10 met griffel voor de feestgrot en z´n personeel.

voor mij en mijn vrouw een geslaagde dag
Namens onze genodigde gasten moest ook de complimenten uitdragen naar de feestgrot.

Feestgrot Bedankt!!!!
Dave & Irma van Haandel

***

Wij zijn op 23-08-2014 getrouwd, en hebben onze ceremonie en ons feest gehouden in de feestgrot , waar wij zeer zeker over te spreken zijn. Alles tot in de puntjes verzorgd, een perfecte bediening, perfect feest, eten was overheerlijk, welliswaar gewoon TOP!!!!

Oma van mij zit in een rolstoel , waardoor wij bang waren dat zei niet aanwezig kon zijn bij ons feest, maar ook hier werd door Roel& personeel rekening mee gehouden , zei hebben haar de hele dag geholpen.. & haar overal naar toe gebracht, heel voorzichtig! hiervoor nog eens extra een dikke 10!!!!!!!

Wij zijn zeer te spreken over de feestgrot & zullen dit ook iedereen dit aanraden, want onze bruiloft is mede door de feestgrot , een dag geworden om nooit meer te vergeten!!

Een extra bedankje gaat uit naar Roel, we konden met alles bij hem terecht, maakte niet uit hoevaak we belden om langs te komen , hij zorgde altijd dat er tijd voor ons was.

Feestgrot bedankt voor deze onvergetelijke dag

Rowena & Lars

***

Wij hebben een hele leuke middag activiteit gehad met onze familie voor jong en oud. Spannend, educatief en creatief!
As afsluiting een verzorgt kopje koffie/thee met Limburgse vlaai in een mooie ambiance.

Hetty den Brok

***

Op 30 augustus 2014 hebben wij ons huwelijksfeest mogen vieren in de Feestgrot. Vanaf de eerste ontmoeting om de locatie te bezichtigen tot aan het moment dat wij de Feestgrot op onze grote dag verlieten, kunnen wij alleen maar zeggen dat wij vol lof zijn over deze locatie en de service.
Ashwin, Roel en de rest van het team: Bedankt voor alles! Het was een onvergetelijke perfect verzorgde dag.

Resie en Tim Rosier

***

Met een groep van 70 personen van een uitstekende lunch genoten in een voor Zuid Limburg zeer gepaste omgeving, een mergelgrot.

Zelf op een drukke zondag  is de service uitstekend en de bediening prompt, smakelijke gerechten en zeer hulpvaardig personeel. Ook op niet alledaagse vragen wordt zeer alert gereageerd.

Wanneer je een lunch  eens anders wil beleven is dit zeker een aanrader. Parkeren met 30 klassieke auto’s is altijd een probleem, maar ook daar werd een passende oplossing voor geboden.

Kortom, een zeer geslaagd bezoek aan de Feestgrot.

Anton Brouwers – Crossing Borders                            

***           

Op 5 augustus hadden wij onze trouwceremonie en feest in De Feestgrot. Wij wisten niet goed wat wij moesten verwachten, omdat wij alles via e-mail hadden geregeld, vanuit Ierland. MAAR, alles was perfect geregeld en kon niet beter!!! Roel en zijn team hebben onze dag onvergetelijk gemaakt. De DJ zorgde voor een goede sfeer en iedereen heeft naar hartelust gedanst. Alle gasten, Nederlands en Iers, zijn uitmuntend verzorgd en hebben een geweldige avond gehad. Bedankt!!! Ruth en Patricia

***

Mede dankzij de goede zorgen en supervriendelijke medewerkers van de Feestgrot was onze trouwdag een schitterende dag, onze dank hiervoor! Alles was tot in de puntjes verzorgd en volgens afspraak. Onze complimenten! Wij geven de Feestgrot een 10!

Jeroen en Annemieke van de Ven – Bouwens

***

Alles was prima geregeld. Gastvrij ontvangen( ondanks dat we te vroeg waren). Vriendelijk, correcte en vlotte bediening. Alles werd steeds tijdig aangevuld. Gastheer was attent , zorgzaam en had humor!
Kortom een prima lokatie waar we zeker nog eens terug komen en die we zeker bij anderen zullen aanbevelen.
Huub en Netty Schuurmans St. Hubert.

***

De ontvangst in de Feestgrot was aller vriendelijks. Het rook er heerlijk naar vers gebakken broodjes en men kon kiezen uit diverse soorten broodjes, vlees,kaas en heerlijke tonijnsalade.De koffie en thee
waren uitstekend en ruim voldoende, het was geweldig.De entourage was bijzonder om te zien, iederéén heeft er van genoten.

Rein Buijsman
Dansgroep Oude Dansen

***

Wij zijn getrouwd in de feestgrotten, en het was in 1 woord geweldig
de vriendelijkheid van het personeel, de sfeer van de grotten
het eten en drinken worden super verzorgd
je hoeft zelf nergens aan te denken, want Roel regelt het allemaal
foto’s gemaakt in het mergelrijk zooooo mooiiiii

Aschwin, Roel en personeel super bedankt voor onze geweldige dag.
Groetjes Ralph en Melanie Beckers

***

Onze huwelijksceremonie is voltrokken in de Feestgrot. Allereerst in de bijzonder sfeervolle trouwzaal en daarna in de bistro en op het terras hebben wij een zeer mooie middag gehad. Alles was top geregeld, de service die dag was uitstekend en het diner was erg goed! Voor ons een dag om nooit te vergeten!

Myrna & Olaf

***

Prima verzorgd en in combinatie met een rondleiding door de steenkolenmijn vooraf een mooi programma.

Bert Hokke – EdeA vof

***

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De sfeer in de trouwgrot was geweldig en we hebben vele mooie reacties gekregen op de feestzaal.
Het eten was heerlijk en de DJ zorgde voor een mooie sfeer en speelde goed in op de wensen van ons en onze gasten.

We willen Roel en het hele team bedanken voor de geweldige dag die we nooit zullen vergeten! Wij kunnen iedereen aanraden om hier een mooi feest te geven! Een 10 voor De Feestgrot!

Kirsten en Pascal

***

Wij vonden de grottentocht superleuk en avontuurlijk. We hebben een geweldig teamuitje gehad en ontzettend gelachen!

Hanssen Footcare

Laura van Rijswijk

***

Personeelsvereniging TIONA heeft afgelopen zaterdag een super gezellige dag gehad. Ontvangst met Limburgse vlaai, hierna grotbiken of een wandeling, daarna Valkenburg in en als afsluiting een geweldig buffet.

Eloy Peters – TIONA

***

We zijn erg blij dat we deze locatie hebben uitgezocht om ons huwelijk te mogen vieren!
De locatie was erg sfeervol, het eten was erg lekker en de muziek was perfect.
We hebben van de gasten veel complimenten gekregen wat betreft locatie, eten en muziek.
We raden dan ook iedereen aan om bij jullie feest te vieren.
Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Groetjes,
Sanne en Pascal

***

Onze ervaring is uitermate positief. We zijn goed ontvangen en hebben een erg leuke ochtend gehad. De grotbike toer wordt zeer professioneel en veilig uitgevoerd. Ook de lunch in de Feestgrot was goed met vriendelijk personeel. De volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden.

FrieslandCampina Cheese

***

Wij zijn vorige week getrouwd in de Feestgrot. De trouwzaal is een grote beleving als je binnenkomt en je krijgt er meteen zin in. Ook het diner en de feestavond hebben we hier gehouden en kunnen niet anders zeggen dat alles op en top verzorgd was. Roel en zijn medewerkers weten precies wat je nodig hebt. De DJ zorgde ervoor dat het een knalfeest werd om nooit te vergeten. Wil je een locatie om alles in 1 te vieren: zoek niet langer want een romantische en sfeervollere locatie dan deze zal je niet vinden. Hartelijk bedankt want mede door jullie was het een DAG om nooit te vergeten!

Xander & Marlou

***

Wij hebben gisteren een super leuke avond gehad !

Het eten was heel lekker en gevarieerd. De dames van de bediening waren heel behulpzaam, vriendelijk en ontzettend attent.

Zeker voor herhaling vatbaar !

Dankjewel voor de goede service en verzorging.

Met vriendelijke groet / kind regards,

Natasja Lenzen
Teleperformance Netherlands

***

Iedereen vond de workshop heel leuk!!!!! Niets te klagen! De lunch was goed en het meisje dat koffie en thee inschonk was erg aardig. Het enige was dat niet iedereen de hoge tafels fijn vond. Alsnog ontzettend bedankt voor een mooie en creatieve middag!

Met vriendelijke groet, Heleen (Opleiding Kunstgeschiedenis)

***

Zeer goede communicatie, zowel via de telefoon als via de mail. Prettige ontvangst, zeer vriendelijk personeel die goed en vlot bedienen. Ons feestje is soepel en gezellig verlopen mede door het lekkere eten en de zeer goede service.

Zeker een aanrader voor in de toekomst!

Diana Dammers-Thomissen

***

De Quick-lunch die wij, een voetbalteam met 22 personen,hebben genuttigd was meer dan goed.
Personeel erg vriendelijk.
Een aanrader voor een groep die een uur de tijd hebben om goed en lekker te lunchen.

SV Nootdorp – M. van Leest

***

Beste mensen,

Wij hebben als bedrijfsuitje een supergezellige avond gehad bij de feestgrot. Het is een aanrader voor iedereen die in is voor een leuk themafeest met een hapje, een drankje en natuurlijk een dansje.

Dank aan het team van de feestgrotten in valkenburg voor een supergeslaagde avond.

Renate
Kupron Prototypes BV

***

Wij hebben een zeer geslaagd personeelsfeest gehad in de Feestgrot.
Toplocatie met een zeer gezellige ambiance!

Met sportieve groet,

Sylvia Laeven
Fun Valley Maastricht

***

We hebben een bijzonder gezellig en sfeervol teamuitje gehad in de feestgrot met aansluitend een workshop mergel-carving. Een aanrader!

Renate van der Beek -COA

***

Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik al meteen dat ik onze mooie dag wilde vieren in de Feestgrot.
Het gesprek was aangenaam. Alles kon geregeld worden en alles kon zoals wij het graag zouden willen. De reservering verliep vlot en soepel.
Op DE grote dag hebben wij met volle teugen genoten van de dag. Wat onze mooiste dag moest worden, hebben jullie tot een uitstekende dag gemaakt!!
Vanaf het moment dat we aankwamen was alles geregeld.
Het eten was erg goed en wat een geweldig personeel hebben jullie daar! Super vriendelijk en geduldig! Als ik dacht dat ik dorst kreeg stonden jullie al voor me met een glaasje drinken.
Het diner was heerlijk! Ik heb erg veel complimenten gekregen van mijn gasten over het buffet.
Toen eenmaal het feest begon hebben we alleen maar kunnen genieten van iedereen. De sfeer zat erin door de geweldige muziek van de DJ. Iedereen had het geweldig naar zijn zin! Het was zelfs NOG beter dan we gedacht hadden.
Mijn gasten hebben een topfeest gehad.
Robbie en ik hebben de dag van ons leven gehad! De sfeer, de gezelligheid, het personeel, het goede eten, goede muziek en het enthousiasme van jou heeft onze dag compleet gemaakt!
SUPER BEDANKT!!!
Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Rob en Ninon

***

Zondag met mijn collega’s genoten van een dag Valkenburg met een mooie en gezellige afsluiting in de Feestgrot. Genoten van het lekkere eten en de vlotte bediening. En natuurlijk van de super mooie locatie. Helemaal top!

Euromedica

***

Wij hebben het jaarlijkse personeelsfeest op deze locatie georganiseerd.
Normaal zitten we in kasteeltjes of zaaltjes, maar deze locatie is wel heel erg bijzonder. Reacties van diverse medewerkers waren na afloop dan ook bijzonder positief.
Daarbij nog opgemerkt dat de bediening en de catering ook dik in orde waren.
Samengevat: een echte aanrader…..

Plalloy MTD B.V.

***

Wij hebben een hele gezellige dag gehad.

Complimenten over de Feestgrot, gezellig personeel en goed eten.

Van Hooft & Postema

***

Alweer een geslaagde feestavond van de PV van de Brand Bierbrouwerij met dank aan de Feestgrot en DJ Snake. Voor een leuk feest kun je hier altijd terecht.

PV Brand Bierbrouwerij  – Frank Marx

***

Bedankt Feestgrot voor de organisatie van een zeer geslaagd teamuitje! Het hele grotbike-lunch-spooktocht-arrangement was prima verzorgd. Vooral over de hilarische spooktocht werd nog lang nagepraat!

Zeker een aanrader!

Groet,
Annette

RID de Liemers

***

Wij hebben met z’n alle een ge-wel-dige avond gehad in de Feestgrot. Alles was super geregeld. Complimenten!

Dennis Dekkers – Van Tienen Drankautomaten

***

Een gezellige, romantische, sfeervolle en onvergetelijke middag en feestavond gehad tijdens onze trouwdag!! De bediening is vriendelijk en vlot, het eten is lekker, locatie heeft indruk gemaakt en we zijn altijd goed geholpen en ontvangen door Roel en alle medewerkers van de Feestgrot! Een unieke locatie… voor ons en onze gasten een hele goede keus geweest!

Bruidspaar Claessen 30-08-2013
***

Na een geweldige rondleiding in de mijn een uitstekende lunch met vriendelijk en gastvrij personeel bij de Feestgrot. Een aanrader!

Corrie Doeschot – UMA

***

Mede namens Aschwin en zijn medewerkers hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad in de feestgrot. De Jan Kruysen trouwzaal is knus, sfeervol en betoverend romantisch.. Wij hebben ervoor gekozen om op één locatie te trouwen en het feest te geven. Het personeel zorgt ervoor dat niemand van de gasten iets te kort komt. De kwaliteit van de drankjes en het eten is hoog van kwaliteit! Mede dankzij jullie inspanningen hebben wij een trouwdag gehad om nooit te vergeten!

Bedankt,

Pieter en Sandra van Krieken

***

Beste team van de Feestgrot,

Wij willen jullie en met name Roel en het team van zaterdagavond bedanken voor de organisatie van ons zilveren huwelijksfeest.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben een fantastische avond gehad.

Met vriendelijke groeten,
René en Nicolle

***

Op 23-08-2013 zijn wij getrouwd in de feestgrot, hebben aansluitend daar gegeten en het feest gehad.
Het was echt in een woord geweldig. Van de mooie trouwzaal tot de sfeervolle feestzaal.
Alle gasten waren onder de indruk van de locatie en de super goede bediening.
Het eten was echt heel lekker en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Ook de dj die door de feestgrot was geregeld heeft helemaal naar onze wensen gedraaid en heeft er een mega gezellige avond van gemaakt.
Roel zonder jou en je personeel hadden we nooit zo’n perfecte dag kunnen hebben.
Onze bruiloft was een sprookje door jullie.
De feestgrot krijgt een dikke 10 van ons dit is de place to be voor een geweldige dag.

Groetjes Danny en Natasja Vogelaar

***

Wij willen jullie enorm bedanken voor het verzorgen van onze huwelijks dag bij jullie. Van het allereerste begin tot en met het einde was alles perfect geregeld en verzorgd.

Alles was mogelijk, goede ideeën, goed personeel en bediening, allemaal goede reacties gekregen van de gasten op het eten en drinken alsmede ook op de bijzondere locatie. Wij geven jullie een 10!

Nogmaals bedankt!!!
Erwin en Carmen

***

Het was een feest om nooit meer te vergeten. iedereen heeft zich heel goed geamuseerd. Het eten was geweldig en voor de rest alles tot in de puntjes goed verzorgd. Onze complimenten. We geven jullie een 10.
Groetjes van Carmen en Nellie

***

Iedere bezoeker was zeer tevreden. En ze komen zeker nog eens terug met hun familie om de feestgrot te bezoeken.
Wouters Hugo – Landelijke Gilde Deurne-Diest

***

Wij hebben bij de feestgrot ons huwelijksfeest gevierd. Eten was erg lekker, personeel vriendelijk en behulpzaam. Het was een hele leuke dag en we bevelen de feestgrot echt aan voor een leuke feestlocatie. De feestgrot krijgt van ons  een 9!

Melanie en Hub

***

Na veel locaties bezocht te hebben, hebben wij voor de feestgrot gekozen en een betere keuze hadden wij niet kunnen maken!! De Feestgrot krijgt van ons een 10!

Suzanne Peters en Luc Weltens

***

Wij mochten ons Teamuitje met een ” Dolle boel Diner” bij jullie vieren. Al snel was het lachen gieren en brullen, waardoor we echt een feestje konden vieren. Lekker gezongen en een overheerlijk buffet gegeten. We zullen zeker weer aan de Feestgrotten denken bij het organiseren van een volgend feestje. Wij geven de Feestgrot een 10.

Xerox (Unamic HCN)

***

Bedankt voor een geweldige feestavond op onze bruiloft.
Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk drank werd snel bijgevuld, muziek was perfect afgestemd, grot was sfeervol, een perfecte avond!!!

Wij geven de Feestgrot een 10!

Bas en Marly Paulssen

***

Alles was super georganiseerd! Iedereen heeft zich prima geamuseerd en het eten was heel goed verzorgd.

Echt voor herhaling vatbaar!

Medtronic BV

***

15 juni 2013… onze bruiloft.

Het was een dag om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal werd aan gedacht. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Tot in de late uurtjes hebben wij flink gefeest. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het was een sfeervolle dag. Wij zijn ontzettend blij dat wij alles in de Feestgrot hebben laten plaatsvinden. (ceremonie tot en met feestavond inclusief DJ)

Hartstikke bedankt, mede dankzij jullie zullen wij deze prachtige dag nooit vergeten. Wij geven de Feestgrot een 10!

Mervyn en Djamilla Bouwens – Thelen

***

De koffie en vlaai vormden een lekker begin na aankomst in Zuid-Limburg. Hierna hadden we enkele uren vrije tijd in Valkenburg. Na de spannende en sportieve fietstocht onder de grond was de goede bbq een mooie afsluiting van onze dag in Valkenburg. De sfeer in de feestgrot is ongedwongen, geen gehaast en er was genoeg voor iedereen. We hebben genoten van het geheel en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen.

met vriendelijke groet namens de reiscommissie van de personeelsvereniging van gemeente Wierden

***

De lunch was prima verzorgd, we hebben er van genoten.

Agritect Advies BV

***

We hebben erg genoten van ons bedrijfsuitje in de feestgrot!
We zijn begonnen met de spooktocht en daarna gezellig naborrelen in de feestgrot met een lekker warm en koud buffet! Alles was super geregeld en een aanradar voor iedereen

Ik geef de Feestgrot een 8.

Marcel Ridder – Cofely

***

Een prachtige gelegenheid om welk feest dan ook te houden. De gelegenheid op zich geeft al sfeer voldoende zonder dat er een of andere animatie noodzakelijk is.
Niet alleen de vriendelijkheid van het personeel, maar vooral het inzicht om al onze wensen gelijk tot uitvoer te brengen heeft ons blij verrast. Wij zijn meer als tevreden en kregen van onze gasten alleen maar lovende woorden.

Wij geven de Feestgrot een 10.

Communiefeest Chester

Raymond, Kitty, Chester en Quincy Jacobs

***

Lekker gegeten, prima verzorgd!

Ik geef de Feestgrot een 8

Familie van Roy, Marion

***

Wederom heet NedTrain Maastricht een geslaagd bedrijfsfeest georganiseerd in samenwerking mat de Feestgrot Valkenburg.
En wederom was het zeer geslaagd waarbij iedereen tevreden en voldaan naar huis is gegaan. Ook de samenwerking en uitwerking met het animatieteam is weer succesvol verlopen.
Kortom: Uitstekend.

Ik geef de Feestgrot een 9

Sjef van Rijt – Nedtrain Maastricht

***

De verzorging van deze avond was top geregeld. Buffet zag er lekker uit, dessert werd tijdig geserveerd. Vriendelijke jongens in bediening.
Daarnaast was het zo gezellig dat de klant een half uur langer door wou gaan. Jullie vonden dit geen probleem (uiteraard tegen betaling) en zijn een half uur langer doorgegaan. Heel erg bedankt, wederom weer!

Nicole – Showtime Evenementen Bureau

Ik geef de Feestgrot een 8.

***

Afgelopen zaterdag met alle collega’s van beide kraamcentra’s een hele gezellige en super goed verzorgde avond gehad bij jullie. Entertainment was ook heel erg leuk! Accommodatie is heel erg geschikt voor zulk soort feestjes als wij hadden.

Een dikke pluim voor zowel de voorbereiding op het feest als de avond zelf! Onze complimenten!!!

Lilliane Eggen-Simons – Kraamcentrum Marlies Schellings-Vankan / Meander

Ik geef de Feestgrot een 9.

***

Op vrijdag 31 mei 2013 een dagje Valkenburg gedaan, waarbij een bezoek aan het Steenkolenmuseum samen met de feestgrot als één van de hoofdpunten werd aangemerkt. Erg leerzaam in de mijn en veel genoegdoening omtrent de kwaliteit van de lunch. Prima dag!!!!!

A.J.G. Geerdink – De Rotonde

Ik geef de Feestgrot een 8.

***

Graag zou ik onze ervaring willen delen met jullie;
Wij hebben zondag een fantastische mooie en heel goed verzorgde dag bij jullie mogen beleven.
Wel wil ik jullie erop wijzen dat er een aantal mensen van onze groep problemen hadden met het grove taalgebruik van lejo en de andere man bij de spookgrot, dit zou een tip kunnen zijn.
Maar voor de rest was het super goed verzorgd.

Gr. Van een oud Prins uit Heeze

***

Op 14 mei jl. mocht ik mijn 50e verjaardag vieren in de Feestgrot. Het werd een super gezellig samen zijn met mijn lieve familie en vrienden,
die me ondanks mijn emigratie naar Egypte – gelukkig – niet vergeten zijn.
Ik wil hierbij dan ook het personeel bedanken voor de perfecte bediening en het heerlijke eten!
Een aanrader… ook voor kleinere feestjes.

Ik geef de Feestgrot een 10.

Tiny Geron

***

De ludieke ober was een goede keuze, we hebben hem nog gevraagd wat langer te blijven aangezien het een goede sfeermaker was.
Het eten in de grot was ook erg goed, aldus de feestgangers.

Ik geef de Feestgrot een 9.

Groetjes,
Leonieke – Verhaak BV

***

Goede verzorging van de lunch tijdens ons teamuitje. Ruim voldoende keus en een zeer vlotte bediening. Niemand is iets tekort gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik geef de Feestgrot een 9.

Miranda Caron – Achmea

***

Bedankt alle medewerkers van de Feestgrot voor de perfecte service. Het was echt geweldig ! Broodjes waren heerlijk :-) en de bediening perfect. we komen zeker een keer terug.

Ik geef de Feestgrot een 10.

Aranka Verkerk – Draads Bv, Montfoort

***

Bijzondere locatie, erg sfeervol super!

Ik geef de Feestgrot een 9.

namens Fietsemakers

***

Wij hebben een ontzettend gezellig en geslaagd weekend achter de rug. Iedereen was erg tevreden over de gezelligheid in de feestgrot en de lunch, buffet en koffie/vlaai waren uitstekend. Ook de bediening was bijzonder vriendelijk.
De activiteiten, grotbiken en grottentocht waren ook zeker geslaagd. Leuke opdrachten tijdens de tocht. De grottentocht mocht van ons nog wel langer duren.
De fotospeurtocht was ook een succes! Leuk om dingen te weten te komen over Valkenburg. We hebben zo nu en dan eens wat antwoorden proberen te achterhalen bij restaurantjes en zelfs bij een gids van de gemeentegrot en zei vroegen allemaal wat wij aan het doen waren en hoe we daar aan kwamen, omdat ze het zo leuk vonden dat we meer aan het doen waren als alleen de winkelstraatjes op en neer te lopen. Op sommige vragen wisten zelfs de inwoners de antwoorden niet en waren dan ook erg nieuwsgierig als wij het antwoord ter plekke nog zouden achterhalen. Ook super dat jullie voor onze rolstoeler tips erbij gezet hadden. Erg attent van jullie! Omdat er zoveel foto’s te zoeken waren, is ook iedereen in de groep betrokken bij de hele tocht. Dat is leuker als dat 1 persoon de route kan volgen en de rest er achteraan hobbelt.

Kortom, alles was top geregeld en zeker aan te bevelen aan anderen.

Ik geef de Feestgrot een 9.

Met vriendelijke groet,

Bianca van Diemen

***

De Kring Dussense Buurtbus had 14 mei vanuit Brabant een verrassing reis. Eerst de verrassing naar Valkenburg.
De tweede koffie met heerlijke vlaai. Niet in een gewoon restaurant maar in een grot.
Heel leuk voor een bezoek aan Limburg.
Hartelijk ontvangst. We waren wat voor de afgesproken tijd maar konden toch al naar binnen. Gezellige locatie Limburgse gastvrijheid. Wij als gezelschap hebben genoten van het bezoek in de feestgrot.

Ik geef de Feestgrot een 10.

Lia Kiewiet – Kring Dussense Buurtbus

***

Namens alle gasten j.l zaterdag feest van verjaardag Peter, wil ik u van harte bedanken voor de perfect verzorgde avond.

Het onthaal, de gastvrijheid, bediening, verzorging was perfect.

Als team mogen jullie trots zijn, en ik zal zeker u aanbevelen als een perfecte locatie, voor feesten.

Ik geef de Feestgrot een 9.

Vriendelijke groet, Marleen

***

Leuke ontvangst gehad, deze dag alleen maar koffie en vlaai komen zeker terug om een gezellig avondvullend programma bij jullie mee te maken.

Ik geef de Feestgrot een 8.

Igno Goertz – Limburgse Mineraalbrekerij

***

Wij hebben vorige week genoten!

Het eten was lekker, de bediening was zeer vriendelijk.

En de locatie was uniek!

Muriël Meijer – Anoraris

***

Wij hebben een super huwelijksdag gehad op 6-4-2013! Alles was fantastisch geregeld! Roel heeft alles in goede banen geleid. Onze gasten waren zeer tevreden over de service en over de locatie! De sfeer was fantastisch! Zouden het zo weer doen!

Wij geven de Feestgrot een 9.

Groetjes,
Linda en Danny

***

Wij hebben een geweldige middag gehad in de feestgrot.
De brunch was geweldig gepresenteerd en smaakte heerlijk!

Zeker een aanrader voor een gezellige middag!

Groeten,

Dames volleybalteam Beuningen

***

We hebben een arrangement spokentocht en feestgrot gehad bij u. Het was erg leuk, we hebben vreselijk gelachen en stonden perplex van de mensenkennis van Leo. Het eten nadien was erg lekker en de vriendelijkheid en de bediening was perfect. Wij raden dit arrangement iedereen aan! Chapeau!

Ik geef de Feestgrot een 10.

Peter Kuijpers – Acute Opname Viecuri Venlo

***

Een geweldige middag/ avond gehad met collega’s!
Heerlijke vlaai met koffie/ thee bij ontvangst, wij hebben ons prima vermaakt bij de (spook)tocht “in het grotje van de tante van Leo….”, de Mergelworkshop was een succes en de tocht op de mountainbike’s in de grotten érg geslaagd…, het buffet was geweldig, (zeker voor de speciale eters onder ons) en ‘de disco’ érg gezellig….

Ik geef de Feestgrot een 9.

M de Witte

PV Zuid Oost Nederland (Sanquin Bloedvoorziening)

***

Gastouderbureau Roodkapje, heeft een hele fijne dag gehad, de fotozoektocht was heel geslaagd, en het eten was uitstekend.

Ik geef de Feestgrot een 10.

Patricia Wouters – Gastouderbureau Roodkapje

***

Hallo, op 16 maart zijn wij bij jullie geweest met de brandweer Zundert en Rijsbergen met 47 personen. We hebben dit ervaren als een gezellige locatie waar alles perfect was geregeld. Hartstikke bedankt voor alles en misschien ooit weer in de toekomst!!

Wij geven de Feestgrot een 10.

***

We hebben een gezellige en leuke middag gehad in de grotten, het was leuk en aardig personeel. Dus een aanrader voor goepen om te komen eten in de grotten.

Ik geef de Feestgrot een 8.

Marvin Boss – Novizorg

***

Prachtige lokatie, heel erg gezellig, lekkere brunch, vlotte en zeer vriendelijke bediening en ontvangst dus een echte aanrader !

Ik geef de Feestgrot een 10.

Ann van de Voorde

***

Wij hebben de meest fantastische bruiloft gehad die we ons konden wensen. Zowel de bediening, het buffet, de inrichting, de planning als het last-minute aanpassen van de afspraken verliep vlekkeloos. En een kei grote merci voor Roel die alles in goed banen heeft geleid en ons echt als een prinsenpaar behandelde!

Wij geven de Feestgrot een 10.

Ellen en Robbie

***

Zaterdag 19 januari hebben we een bedrijfsfeestje met partners gehad in de Feestgrot. Hoewel de groep zeer gemêleerd was heeft iedereen zich prima vermaakt. De drankjes en hapjes waren prima verzorgd, het personeel was uitermate behulpzaam en vriendelijk en de DJ voelde uitstekend aan wanneer welke muziek gedraaid moest worden. Vooral de laatste 2 uurtjes waren echt heel gezellig! Wij zullen de Feestgrot, als bedrijf zijnde, zeker aanbevelen! Wij hebben genoten :)

Ik geef de Feestgrot een 8.

Edwin Combrink – Videojet Technologies B.V.

***

Bedankt voor de goede verzorging 20 december, ik heb alleen maar positieve reacties gehad van mijn collega’s.

Nicole Vaessen, gemeente Onderbanken

***

Beste Aschwin en medewerkers van de Feestgrot,

Dit jaar, net als afgelopen jaar, onze nieuwjaarsreceptie in de Feestgrot gevierd. Het was wederom een succes.

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen.

Radar
J. Dubbelman, afdeling Marketing en Communicatie

***

Prima verzorgd, bijzonder geslaagde avond gehad!

Olav Heurkens – Auto Heurkens

***

Op 12 december 2012 zijn man en ik getrouwd in De Feestgrot, hebben we daar gegeten en ´savond gefeest en we kunnen niks anders zeggen dan fantastisch! Alles ging lekker vloeiend, iedereen was zeer te spreken over de locatie en de sfeer zat er goed in, mede door de aankleding. Het was een dag om echt nooit te vergeten. We kijken er met heel veel plezier op terug! Bedankt Aschwin, Nicky en alle andere die onze dag geweldig hebben laten verlopen!

Wij geven de Feestgrot een 8.

Ronald en Sandra Bos

***

Leuke sfeer, lekker eten. Zeker een bezoekje waard.

Kim Smeijsters

Stichting Pergamijn

***

Wij komen al jaren in Valkenburg. Wij, een beroemd tennisteam (!) uit het plaatsje Vlist, doen jaarlijks met onze partners een uitstapje naar uw dorp. Uw locatie was met een goed buffet een nieuwtje voor ons en we vonden het erg gezellig, wij voelde ons direct bij u thuis. Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging. Groeten van de captain.

***

Wij hebben in de feestgrot ons 25 jarig huwelijk gevierd met familie, vrienden, collega’s en kennissen.
De muziek werd verzorgd door de geweldige band RUBBISH en DJ Frank. TOP AVOND !!

Personeel van de Feestgrot : bedankt voor de goede verzorging !!

Frank en Fanny

***

Es war mal was ganz anderes, tolle Atmosphäre, super Service, lecker Essen.
Einfach mal ausprobieren, uns hat es allen gut gefallen!

Frau Nitter

***

Heren en dames van de feestgrot, hartelijk dank voor de fijne ontvangst in jullie gezellige grot!

Matthias Adams

***

Ik wilde jullie teruggeven dat het een zeer geslaagd feest was mede dankzij de goede zorgen aan jullie zijde.
Complimenten hiervoor!

Hartelijk dank en wellicht tot ziens.

Groet,
Denise Damen

APG

***

De verwelkoming was erg fijn. Het eten was lekker en erg divers. Het personeel was vriendelijk en aanwezig op de goede momenten. We hebben het er erg gezellig gehad!

Eva
SCOPE | 3MA

***

Voor de tweede keer op rij was ons bedrijfsfeestje een succes dankzij de leuke locatie en de goede verzorging. In een woord TOP!!

S. Savelberg
Menlo Worldwide Logistics

***

Na alles wat we gezien hadden op jullie site zijn we aangekomen in de feestgrot met zeer hoge verwachtingen,en een dikke proficiat aan het hele team want die verwachtingen zijn volledig ingelost.
De ontvangst en bediening was zeer professioneel maar toch niet stijf,wel hartelijk.
De sfeer was uitermate gezellig en het eten was uitmuntend,zowel het koude als het warme buffet.
Als we ooit terugkeren naar Valkenburg zullen we zeker niet twijfelen waar we zullen eten.Dat staat vast.
Nogmaals hartelijk bedankt voor een geslaagd feestmaal.

De Zwaef Anneke
De Lustige Spaardertjes/cafe Plaza/Blankenberge

***

Het was voor Bakkersland Kerkrade een gezellige en geslaagde avond, we hebben allemaal genoten.

Leo Heijltjes

***

In de sfeervolle Feestgrot was het voor onze vereniging Neos Haacht een plezier om er van een lekker buffet te genieten. Wij komen zeker nog eens terug.

VAN UTTERBEECK LOUISA

***

Een geweldig feestje gehad op 17-11-12: leuke locatie voor een bedrijffeest, eten was uitstekend en drank perfect geregeld.

PV onger de panne

***

De dag was geweldig, de amtenaar deed het helemaal super, het eten en het ijs na was heerlijk, de disjockey draaide de muziek die wat wij graag wilden. Roel heeft het allemaal perfect geregeld, de bediening was perfect. Een feest om nooit meer te vergeten met al onze gasten die de dag en het feest helemaal compleet hebben gemaakt. De feestgrot is beslist een aanrader om daar je huwelijk te vieren. Alles onder 1 dak, perfecter kan het niet. Vooral de trouwlokatie is echt geweldig,

veel liefs van Jacqueline en Edgar

10-11-2012

***

Met de Yentl Bigband zijn we bij de feestgrot geweest en hebben 3 onvergetelijke uurtjes meegemaakt. De spokentocht in de grotten olv Leo was super en het buffet prima en lekker! Dank aan de organisatie.

Ruud Adriaan
Yentl big band www.ybb.be

***

Mooie locatie en goed gegeten!!

Vriendengroep
Daan Verbakel

***

Landal Kasteel Domein de Cauberg heeft met al het personeel afgelopen zaterdag een geweldige thema avond gehad bij de feestgrot, die uitstekend verzorgd was.
Een feest om naar terug te kijken.

Gert Veenhuizen

***

Een super gezellig avond gehad met onze personeelvereniging!
Leo, de spooktocht en natuurlijk het buffet en de goede service van het personeel maakte deze avond tot een geslaagde avond.
Bedankt namens het personeel van Permobil BV

Caroline

***

Leuke gezellige locatie met proactief en vriendelijk personeel !

Ab de Jong
KWS

**

Wij hebben met ons bedrijf erg genoten van de service en de zeer speciale locatie die de Feestgrot aanbied.

De assistentie bij het dagprogramma met een externe partij liep soepel en de daarop volgende activiteiten (diner en feestavond) bij De Feestgrot zijn zeer positief ontvangen door de collega’s.

Top dag en avond in Valkenburg! Bedankt!

BOUWINVEST REIM

A.M. van der Goot

***

Wij hebben het personeelsfeest gehouden bij jullie in de feestgrot, en waren zeer tevreden over hoe we ontvangen werden en alles tot in de puntjes goed geregeld was, het was super gezellig en zeker aan te bevelen bij andere.
Bedankt voor het mooie feest!!!

Diana Schoens
Taxi Bastings
Margraten

***

We hadden een leuke gezellige avond: begonnen met de spooktocht en gezellig naborrelen in de feestgrot. Mooie gezellige sfeervolle locatie.

Personeelsvereniging Aannemersbedrijf Jongen BV
Patrick Smeets

***

Hartelijk dank voor de uitstekende lunch!

groeten,

Jolenta Vijfvinkel
Van der Valk Vakanties

***

Mooi gala gehad op een prachtige locatie. Wie weet tot over 5 jaar bij ons volgende lustrum!

ODD Schanulleke Maastricht

***

Erg sfeervolle lokatie, alles wordt duidelijk gecommuniseerd en er heerst een erg gemoedelijke sfeer. Avond wordt naar eigen wensen ingevuld. Voor iedereen een aanrader als je een feest wilt geven.

Familie Van Proosdij
Stein

***

Onze ervaringen zijn goed. De feestgrot was goed verzorgd evenals de grottentocht. Niets op aan te merken!

Met vriendelijke groet,

R. Vergeer

Mazarz Accountancy

***

Het arrangement is zeer naar wens geweest. Het buffet is de Feestgrot was ook goed en erg gezellig.

Wij hebben er helemaal niks op aan te merken, het was een zeer geslaagd bedrijf-uitje.

Met vriendelijke groet,

Chrissy Strouken
Secretariaat

Tonnaer adviseurs in omgevingsrecht

***

We hebben als groep een geweldige dag beleefd met heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.

MTB Maastricht
E. De Roo

***

We hebben een zeer geslaagde personeelsdag gehad mede door de goede samenwerking met de Feestgrot en het leuke afwisselende aanbod aan activiteiten.

MTA Helmond
J. Litjens (Just4Events.nl)

***

Wij hebben op 7 sept 2012 onze bruiloft gevierd in de feestgrot. Alles was bijzonder goed geregeld en het personeel was vlot en vriendelijk. De sfeer is er perfect en we hadden ons geen mooiere locatie kunnen wensen om onze trouwdag te vieren. Ook het buffet was prima verzorgd!!

Groetjes Marc en Sanne Dohmen

***

Zeer gezellige plek met zeer goeie acteurs! Uitstekende service en super entertainment!

Ahmet Akcin
Boston Scientific

***

Op 27-07-2012 hebben wij onze bruiloft bij jullie gevierd. Wat een toplocatie en topverzorging. Vooral Roel verdient een pluim. Alles kon en niets was te gek. Wij en ook onze gasten vonden het geweldig.

John & Patricia Blaazer

***

We hebben een geweldige dag gehad vrijdag! Een belangrijk onderdeel daarvan was natuurlijk de avontuurlijke grottentocht: deze was erg creatief opgezet met alle verschillende puzzels, activiteiten en opdrachten. Iedereen kon niet geloven hoe snel de tijd was omgevlogen onder de grond! Al met al, zeer geslaagd. Wellicht dat we hier (in een andere vorm) bij een volgende activiteit weer een vervolg aan zullen geven.

Wat betreft de BBQ geldt eigenlijk hetzelfde. Ik ben blij dat we dit pakket samen hebben geboekt, aangezien je inderdaad dan na afloop ruim de tijd hebt om nog even na te praten over een gevarieerd programma. De BBQ was uitstekend verzorgd met meer dan genoeg vlees, saus en andere keuzes voor iedereen.

Dank voor een geslaagde dag!

Vriendelijke groet,

Robert Heuts
Rijkswaterstaat

***

Wij hebben een onvergetelijk huwelijksfeest gehad, allemaal dankzij het enorm vriendelijke personeel van de feestgrot! Alles was tot in de puntjes verzorgd en het ontbrak ons aan niks, daar zorgde het personeel wel voor :) Hartelijk dank voor de goede organisatie!

Robin en Desiree

***

Gezellig met vrienden een weekendje weg in Valkenburg. Gegeten in de feestgrot: leuk personeel, lekkere wijn, gezellige sfeer. Ideaal om de stapavond mee te beginnen.

Monique Wijnen

***

We hebben een heel mooi eindejaarsfeest gehad met onze opleiding! Echt genoten. Heel fijn personeel die open stonden voor ideeën.

Jacqueline
Academie Verloskunde Maastricht

***

Onze trouwdag is met groot succes verlopen. Alles was naar wens verlopen, we hebben ons zeer kostelijk geamuzeerd. En ook de gasten op ons feest waren zeer te spreken over de lokatie en service!

Jurgen en Jolanda Timmermans

***

We hebben een hele gezellige avond gehad, mede door het thema “cateringbedrijf de Wilde Hoeve” die met hun grappige act menigeen voor de gek hielden.
De bediening was top.
Bedankt!

J. Uenk
Vrijwillige brandweer Ruurlo

***

Bedankt voor een speciale beleving op een bijzondere dag.

Familie Vroomen

***

Beste Feestgrot,

We hebben afgelopen vrijdag een bijzonder gezellige avond gehad bij jullie op locatie. Waarvoor onze dank! De locatie en sfeer bij onze gasten was uitstekend. Dus wie weet tot een volgende keer.

Met gastvrije groet,

Richard Stohr
Excellenz-Group

***

Het was geweldig om met zulke gastvrijheid to worden ontvangen in de feestgrot. We hebben smakelijk gegeten en ook aan de drankaanvoer was geen gebrek.
Hulde!

ASML

T. De Knegt

***

Over de evaluatie van mijn bevinding van een bezoek aan jullie locatie kan ik zeer kort zijn, het was namelijk super!

Lekkere koffie en vlaai, leuke ontvangst en de locatie is erg gezellig.

Kortom dik tevreden.

Groetjes M.Maassen

***

De avontuurlijke grottentocht was harstikke leuk en goed voor ons teamspirit. We hebben zeer zeker genoten.

groetjes Mastermate Willemsen Gemert

***

Het buffet was zeer goed en iedereen viel direct aan.
Personeel verzorgden de gasten zeer goed door continu met drank rond te gaan.
Al met al een goede locatie voor een geslaagd feest.

TR club Holland
R.F. Muijen

***

Namens alle medewerkers van Verpleeghuis Grubbeveld willen we even aangeven dat ons 10 jarig jubileumfeest zeer geslaagd was dankzij de goede sfeer en service in de feestgrot. Super bedankt en graag tot een volgend feest.
Namens Verpleeghuis Grubbeveld Maastricht,
Micha Heckmanns.

***

Super genoten van onze bruiloft!! Top lokatie, top verzorging… Absoluut een aanrader :)

Annemieke en Natasja Linssen

***

Even een bedankje voor de geweldige organisatie, leuke activiteiten, lekker eten, gezellig personeel!

Dit namens het hele Artimeta team

Met vriendelijke groet,

Desiree

***

Zaterdagavond hebben wij mogen genieten van een geweldig themafeest Maffia en Moord in een geweldige ambiance.
Alleen maar positieve reacties ontvangen, ook zeker voor wat betreft het uitgevoerde thema.
Ook onze dank aan het personeel voor de vriendelijke en correcte bediening op deze avond.

H.Hodiamont

Personeelsvereniging
Van Poortvliet Geleen B.V.

***

Afgelopen zaterdag koffie met vlaai genuttigd in de Feestgrot tijdens een uitje van de Personeelsvereniging. We hebben erg genoten van de koffie met vlaai en de ambiance. Ook de bediening was erg vriendelijk.

Marja Titsing
PV Reggesteyn

***

Dames, heren,

namens OCI Nitrogen bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze vier VGM dagen.

Han Essers
OCI Nitrogen

***

Wij mochten een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen in de Feestgrot en de daarop volgende rondleiding in de kolenmijn heeft op iedereen diepe indruk gemaakt. In de voorbereiding heb ik erg veel professionaliteit mogen ondervinden. Het personeel in de Feestgrot was werkelijk super vriendelijk en tot alles bereid en het eten was uitstekend. Wij zijn vol lof over de Feestgrot, een prima locatie.

Ben Wählte
De Gouden Sleutels Hotelconciërges Nederland

***

Leuk uitje, goede acteurs en een gezellige omgeving. Uche droomt nog steeds over Beerke!

Ciao

Selectie en staf VVV Venlo

***

Het was een dag om nooit meer te vergeten! dit mede door het super personeel van de feestgrot, onze complimenten! Het buffet was overheerlijk! en drank werd voldoende aangeboden, personeel was heel leuk en gezellig, ook met de kleinste gasten! bedankt!

fam. Thomassen

***

Goed georganiseerd, erg leuke spooktocht, prima locatie. Zeker de moeite waard om terug te komen!

Knauf Insulation – Visé

***

Onze huwelijksdag was een dag om nooit tevergeten.
Super lokatie voor een bijzondere bruiloft.
Bedankt voor deze mooie ervaring.
Voor iemand die alles op een plek wil beleven zit je in de feestgrot op de juiste plaats.

Eric en Bianca van Kruijsdijk

***

Ons 25 jarig huwelijks feest was dankzij de feestgrot gewoon TOP. Uitstekend verzorgde spijs en drank. En DJ Mathijs heeft zijn belangrijke taak als stemmingmaker overtroffen.
Alles wordt vooraf besproken en geregeld, dus op de avond zelf, alleen maar genieten. We hebben alleen maar hele  positieve reacties gehad van collega’s, vrienden en familie op het feest.

Met vriendelijke groet,
Bert, Anke, Kiki, Evy

***

We hebben een super avond gehad! De ambiance, de muziek en het personeel hebben hier vooral aan meegeholpen.

Super bedankt voor een geweldige avond!

Evelien Asveld
Energiedirect.nl

***

Over ons feestje t.g.v. 65e verjaardag: Bijzondere sfeer. Ontvangst met glaasje prosecco. Een DJ die de stemming uitstekend aanvoelde en een heerlijk buffet. Bijzonder vriendelijk en attent personeel.
Kortom: Niets te klagen.

Bedankt! Familie de Boer

***

Bedankt voor de gezellige avond. Het was goed verzorgd en heerlijk!

Streukens Hooroplossingen

Cindy Soumang

***

Wij zijn er maar kort en krachtig geweest ( Quick lunch ), maar het was er goed en gezellig.

Peter Raaijmakers
Ploeg Zeeland

***

Wij hebben een geweldige en goed verzorgde avond gehad – Int.Meubel transporten Gering BV – Guido Keybek

***

Iedereen heeft zich tijdens ons personeelsuitje prima geamuseerd. ’s Maandags op het werk was het het gesprek van de dag. Ook het eten was prima verzorgd.

Ingrid van Kaathoven
VTech Electronics Europe BV

***

Ik heb mijn 50e verjaardag gevierd met als thema “The Seventies”: schitterend!
Ik krijg alleen maar positieve reacties; over de locatie, personeel (heel vriendelijk), aankleding, hapjes, dj: kortom een feest waarvan ik nog lang over zal napraten in zeer positieve zin. Ik wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor dit geweldig feest. Ook namens mijn gezin. Nogmaals bedankt.
Myriam Smit

***

De spooktocht in de grotten was geweldig. Sommigen van ons hebben flink geschreeuwd. Leo was super in zijn rol. Ook het diner-buffet was erg lekker.
Gamma Helmond

***

Het feest was een groot succes en wat een gave locatie. Iedereen hier heeft het erg naar hun zin gehad en ook het eten viel in goede smaak.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Franky Bogaerts – Online producer
GameHouse / RealGames Europe

***

We hebben prachtige herinneringen aan de gehele dag overgehouden. De locatie was speciaal en we hebben erg genoten van alles, van begin tot het einde. Zo’n dag is natuurlijk altijd onvergetelijk, maar we kunnen wel zeggen dat we zeer tevreden zijn over hoe alles verlopen is, hetgeen het extra onvergetelijk maakt. De organisatie vanuit jullie was prima, het buffet was super, de service en bediening top, de DJ was de gehele avond perfect, het personeel was zeer vriendelijk en we hebben er zeker geen spijt van dat we het huwelijk bij jullie hebben gedaan. Er zijn voor zover wij weten geen dingen misgegaan, althans als dat zo zou zijn dan is dat volledig aan ons voorbijgegaan. Al onze gasten hebben ook positief gereageerd, op de dag zelf, maar nu nog steeds. We willen, ook namens onze ceremoniemeester, in het bijzonder onze dank overbrengen aan Roel. Hij heeft enorm zijn best gedaan, was zeer betrokken en heeft de ceremoniemeester continue enorm ondersteund.
Kortom, mede dankzij jullie hebben we een waanzinnige topdag beleefd!

Groeten,

Lyana en Menno

***

Heel hartelijk bedankt voor de geweldig leuke avond waarvan we hebben mogen genieten tijdens onze nieuwjaarsreceptie. De muziek was goed, drank en hapjes goed verzorgd, de bediening uitermate vriendelijk. Ook het feit dat aan onze wensen zo goed tegemoet is gekomen is een compliment waard!

De reacties die ik tot nu toe heb mogen ontvangen zijn louter positief.

Nogmaals bedankt, ook namens mijn collega’s.

Hartelijke groet,

Jessica Dubbelman – RADAR

***

Hallo Aschwin, bedankt voor de super gezellige en goed verzorgde feestavond en trouwdag, het was top!

Gr. Roger en Patsy

***

De winterbarbecue was perfect geregeld en hartstikke gezellig, dank daarvoor….

Mocon Showtechniek

***

Het was ons afgelopen vrijdag goed bevallen. Het ontvangst was erg leuk, de aankleding mooi en het eten super lekker. Al met al een geslaagde avond.

Nogmaals bedankt voor de goede samenwerking!

Kerry Claus

Evonic Industries

***

Beste Aschwin en Roel,

Wij willen jullie heel hartelijk danken voor het organiseren van de geweldige dag voor Menno en Lyana.

Het was super, lekker eten , goede begeleiding en verzorging, genoeg te eten en drank, al met al perfect met ook nog  veel aandacht voor ons bruidspaar en de familie.

Wij snappen dat het heel intensief is geweest en ook op de dag zelf door de verschillende culturen die dan opeens met extra drank en taart komen.

Maar jullie hebben het allemaal, inclusief de rest van het personeel, perfect gedaan en direct opgelost.

Het was voor ons als ouders een geweldige bruiloft , die helaas te snel voorbij is gegaan. Een dag om niet te vergeten mede dank zij jullie.

Allemaal dank dank dank.

Groeten Nannie en Jan Smeelen.

***

Erg vriendelijke bediening, die voor alle vragen direkt paraat staan en ze ook meteen oplossen.
Entourage in een mergelgrot valt zeer goed in de smaak bij genodigden uit andere delen van ons land. Voert dan ook tot geanimeerde gesprekken.
Het kiezen van diverse muziekgenres als achtergrondmuziek is ook prima.

Ron van den Hout
40 jarig Huwelijksfeest

***

We hebben met een hele bende mannen een topavond beleefd in de Feestgrot! Alles was volledig naar wens! De uitbaters zijn zeer open-minded en komen graag tegemoet aan speciale verzoeken. Het eten en drinken was ruim voldoende en lekker! Ook het personeel is zeer vlot en verleent uitstekende service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Philip Scheurs
JCI Genk

***

Heel erg bedankt voor de ontspannende en leuke avond! Aan alles was gedacht!

Marloes Palsrok – Netwerk VSP

***

Samengevat hebben we een leuke, gezellige avond bij jullie gehad. Een leuke sfeervolle gelegenheid, in een natuurlijke omgeving, goed toegankelijk voor groepen van diverse grootte. Bedankt voor de gastvrijheid !

Theo Driesen
Vink Bouw Nieuwkoop

***

Wij vonden het een leuke ervaring de combinatie Steenkolenmijn…feestgrot!
Een aanrader voor een gezellige avond.

groetjes Nanny Senden
Recreatiepark Steinerbos

***

De locatie is uniek, de sfeer gezellig en de brunch was lekker! Dank u wel!

Eva Vanmarcke – Familie Vanmarcke

***

Hallo medewerkers Feestgrot,

allen hartstikke bedankt voor jullie attente verzorging. Wij hebben een geweldige avond gehad! Tot ziens heel veel groetjes,

Hendrix Bouw- Elsloo

***

We hebben afgelopen zaterdag een personeelsfeest bij de feestgrot gehad en wil jullie nog van harte bedanken voor de perfecte organisatie van het feest.

Het eten was zeer goed verzorgd en ook de drank, ook de complementen aan het personeel.

We hebben intern alleen maar goede reacties en lof gehad.

Met vriendelijke groet,

Ron Beris

Patisserie Hoeben BV

***

Wij hebben een supermiddag gehad, zowel het eten , als de activiteiten in de grot waren leuk.

Het was voor ons een gezellige middag waarin we veel gelachen hebben en veel plezier hebben gehad.

Chapeau!!

Met vriendelijke groet,

PRIEM ROZENBERG B.V.

***

In één woord het was geweldig !

Heide Smit & Gelderesch Reizen

***

Erg naar ons zin gehad. Een hele leuke ervaring! (Ik hou van Holland themafeest)

Debbie Sloof
WSB Solutions

***

Zeker aan te bevelen voor groepen die gezellig en rustig willen lunchen na een bezoek aan de steenkoolmijn.

Georgette Philips
Zilveren Passer 110

***

Een heel leuke dag gehad en een aanrader voor bedrijfsuitstappen. Het arrangement was tip top in orde. Iedereen was verrast door het grotbiken.
Een heerlijke lunch met koffie, taart en broodjes.

U.P.C. Sint Kamillus

***

Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop we bij jullie konden trouwen. De spanning vooraf was af en toe best heftig voor mij en daar konden jullie gelukkig goed mee overweg ;). Ook dank daarvoor.

Het was een heel mooie plechtigheid. De intimiteit was voor iedereen bijna adembenemend en daar heeft de grot alles mee te maken gehad. Wat een prachtige plek om in te trouwen. Ik had nooit durven dromen dat het zo geweldig zou zijn. Mijn zusjes schreef over de magie in de grot. En ja, zo voelde het ook.

Peggy en Jasper

***

Via onze chauffeur en klant hebben wij enkel zeer positieve reacties gekregen op de lunch en de rondleiding door de mijn ! Voor herhaling vatbaar!

Stefan Slegers

***

We hebben een leuke, gezelligge en leerzame rondleiding, met privé gids gehad en daarna een perfect afgewerkte lunch met ruim voldoende koffie /thee /melk /jus/water zodat we goed voldaan verder konden met ons dagprogramma in valkenburg. perfect!

Leunen ’67

***

Lekker feest gegeven! Iedereen heeft een fijne avond gehad!

Bedankt!

Menlo Worldwide

***

Wij willen jullie hartelijk danken voor deze onvergetelijke huwelijksdag. De service tijdens de aanloop naar onze bruiloft was prima en tijdens de dag zelf maakten jullie dit waar. Veel complimentjes van de gasten m.b.t. de sfeervolle en unieke locatie.
Nogmaals dank !

Cindy & Roger Schreurs

***

Ik moet, mede namens mijn collega’s, jullie hartelijk bedanken voor het geboden arrangement.

Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad en alles was perfect georganiseerd, ook het eten en drinken

in de Feestgrot was voortreffelijk geregeld, nogmaals complimenten.

Wij zullen het niet na laten om dit aan de andere collega’s aan te bevelen.

Vriendelijke groeten van Koos Meijvogel
BOB Politie Haaglanden

***

We krijgen alleen maar positieve reacties van collega’s. We hebben genoten van een heerlijke dag! Ons CIBG-uitje is tot in de puntjes door jullie verzorgd. Toen de bussen door omstandigheden later aankwamen waren jullie flexibel en hebben we  samen een manier gevonden om toch het volledige programma te kunnen volgen. Lunch en diner waren prima en niet te vergeten de goede service van het personeel in de Feestgrot. Op de muziek van de DJ is goed gedanst. Dus ook hierover zijn wij tevreden.

Chantal Dijkstra

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

***

We hebben een leuke rondleiding gehad van een ex mijnwerker, de lunch was goed onze vriendengroep hebben genoten van dit arrangement.

Wim Frederiks – Elster vrienden

***

Onze 17 – koppige vriendengeroep uit Antwerpen bezocht eerst de steenkoolmijn en genoot nadien in het restaurant van het unieke kader en de lekkere broodjes en taart.

Lieven De Meyer
Het Bolleke – Antwerpen

***

Bedankt voor de gastvrije ontvangst. wij hebben genoeten van ons verblijf bij jullie in Valkenburg mede namens de ambulancediensten van Drenthe en Friesland

A. Lemmen

Regionale Ambulance Voorziening

***

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de geweldige organistatie!

“Ik hou van Holland” bracht er geweldig de sfeer in, dat was een topper! We hebben een fantastische avond gehad.

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Met vriendelijke groet,

Suzanne Theuns Legius
STIENSTRA beleggingen bv

***

Wij en dan spreek ik voor heel de groep vonden het een super leuke dag bij jullie. Het eten was super en de activiteiten waren heel goed.

Gr  Ivan Verberne (Toneelgroep “Vrolijk en Blij”)

***

We zijn zeer tevreden over een leuke dag! In de steenkolenmijnen zijn we goed ontvangen en hadden we een leuke gids en de lunch was uitstekend verzorgd. De spooktocht was hilarisch. De borrel was ook weer uitstekend verzorgd met zeer vriendelijke bediening.

Kortom een pluim verdiend!

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Mvg  Familie Jansen

***

Bij het uitzoeken van een mooie locatie voor ons huwelijksfeest waren we al snel verkocht toen we de Feestgrot zagen. Niets kon hier nog aan tippen!
Op 24 juni 2011 vierden wij dan ook ons huwelijksfeest hier. De entree met alle lichtjes was prachtig, en bij binnenkomst van de gasten kregen we alleen maar leuke reacties over de prachtige locatie die we hadden gekozen. De bediening en de service was geweldig, de drankjes lekker ;), het eten heerlijk, de DJ draaide precies wat wij wilde horen en iedereen heeft GENOTEN. En nu nog steeds, want mede dankzij jullie hebben wij de dag van ons leven gehad!
Kortom, de Feestgrot; een absolute aanrader!

Groetjes, Lindsy en Chris

***

Onze bruiloft was echt een droom. Al onze gasten, en uiteraard wij zelf ook, vonden de locatie prachtig en heel sfeervol. Het buffet was heerlijk en de hapjes ’s avond waren ook om te smullen. Het was een knalfuif!!!

Heel erg bedankt en wellicht tot een volgend feestje!

Fernao en Sylvia Persoon

***

Wij hebben een hele leuke feestavond gehad!

Over de locatie, het eten en drinken en uw personeel niets dan goeds!

PV de Klepel

Klokbouw Nijmegen

***

***

We willen jullie hartelijk danken voor de goede zorgen gedurende de Workshop On Tour gisteren! Het was super!

Roel en Sanne hebben ons hartelijk ontvangen en een uitgebreide rondleiding gegeven.

We hebben veel positieve reacties gehad van de ondernemers die deel hebben genomen aan de tour.

Met vriendelijke groet,

Aukje Smulders
Projectmedewerker

Goed Getapt Team

***

Wij hebben genoten van het spokentocht arrangement.
Het was een leuke ervaring met veel lach en schrik momenten!
Super om eens mee te maken. Zeker een aanrader!!!!

Groetjes van de dames van ’t Elisabethstift afdeling Hamboskliniek

***

De rondleiding door een ex-mijnwerker was zeer interessant en de lunch was zeer goed verzorgd.
Zeker een aanrader !!!

E. Blonk
SSAGH

***

Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de mooie dag die we mede aan jullie te danken hebben. Uitstekende organisatie, vrolijk en behulpzaam personeel, eigenlijk was alles perfect! Wij raden iedereen die graag wilt trouwen of een ander feest wil organiseren aan dit in de Feestgrot te doen. Ook wij zullen in de toekomst zeker nog een beroep op jullie doen.

Bedankt allemaal.
Groetjes Bart, Saskia en Levi.

***

Mooie locatie, spannend onthaal via de ingang van de steenkolenmijn. Eten prima, vlotte bediening, maar qua sfeer vond ik het te modern voor een grot, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Gea Mijnheer

Re3com

***

Het feest was top!!!
Super bedankt voor jullie bijdrage.

Ruud en Lotte

***

Hallo team van de feestgrot,

Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de super service tijdens onze huwelijksvoltrekking in de Jan Kruysen Galerij en aansluitend onze receptie en feestavond! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig mooie, onvergetelijke dag beleefd!

Liefs,

Jolanda & Guido Habets-Loos

***

We hebben van de hele familie positieve reacties ontvangen.

Het eten was erg lekker, alles was prima geregeld en we hebben ons goed vermaakt.

Kortom, een compilment namens de hele familie.

Familie Heilkens

***

We hebben een leuke dag en avond gehad, goede bediening op een sfeervole locatie. Het eten was van prima kwaliteit, echt lekker en smaakvol.

Vanboxtel BV – Boekel

***

We hebben op een doordeweekse dag met een kleine groep een goed en professioneel verzorgde bijeenkomst gehad. Ook voor activiteiten die niet op de site staan, staat men open en kunnen geregeld worden. Het overleg vooraf ging dan ook zeer soepel en professioneel.

Ik wilde je bedanken voor de goede organisatie en afhandeling. Ik heb alleen maar goede reacties gekregen van mijn collega’s.

Wat mij betreft zeker tot een volgende keer.

Erik Debie

Sitech Services

***

Onze ervaring over het spookgrot buffet arrangement:

Fijne en zeker verrassingsvolle ervaring. Beetje griezelig
maar gezien de voorafgaande hilarische ontvangst en
de nodige humor, ook voor de “schrikscheten” best leuk.
Geen natte broeken gezien en iedereen kon vrolijk af-
sluiten met gezellig buffet in een unieke omgeving.
Iets wat je zeker niet elke dag doet!

Frissaer Annemie
Heusden-Zolder

***

Het was een heel leuk begin van onze familiedag in jullie locaite, zeker gecombineerd met de leuke rondleiding in de mijn.

Familie Knols

***

Wij als flierefluiterstoneel hebben een geweldige middag/avond gehad, en zijn door jullie heerlijk meegenomen in de limburgse sferen.
we komen zeker nog een keer terug.

Eric van der Ploeg

Flierefluiters toneelgroep

***

Beste mensen,

Terugkijkend op de feestavond kan ik alleen concluderen dat het een geweldige avond was. Iedereen was tevreden over de lokatie, het eten en de bediening.

Het animatieteam was uitstekend. Veel verschillende activiteiten die allemaal gewaardeerd werden. Het gekozen thema was exact wat we nodig hadden. De mensen achter de goktafels waren zeer geduldig in het uitleggen en zeer correct.

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over de invulling en uitvoering van de avond. De voorbereiding was goed, aanspreekpunten zeer correct, voorstellen die gedaan zijn goed en ter zake. Ik had wel gebruik moeten maken van het aanbod om een vlag op te hangen bij de ingang.

Namens NedTrain Maastricht bedankt.

Groeten,

Sjef van Rijt
Manager Service Team

NedTrain

***

De avond was goed naar wens. We hebben alleen maar goede complimenten gekregen van de gasten!

Guido en Mandy van den Berk

***

Wij van het Graaf Huyn College hebben ons gala in de Feestgrot gehouden. Al meteen bij de eerste ontmoeting was de samenwerking zeer goed. Ook waren ze zeer meedenkend en flexibel.
Het was helemaal perfect geregeld en alles liep op rolletjes!

Dankzij De Feestgrot hebben de eindexamenkandidaten een onvergetelijk gala gehad. Heel erg bedankt!

Niels de Koning

namens de galacommissie bovenbouw Graaf Huyn College

***

Namens de deelnemers en de organisatoren kan ik je mededelen dat we uitermate tevreden zijn met de organisatie van het uitje vorige week donderdag.

Het was in 1 woord geweldig, de locatie was perfect, de salsaworkshop was geweldig evenals de instructeurs.

En als klap op de vuurpijl, het koud- en warmbuffet was uit de kunst. Kortweg een geslaagde middag met de juiste ingrediënten.

Gegroet en tot een volgende keer.

Ger Pappers
APG Algemene Pensioen Groep

***

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen.
Wij hebben genoten!. We hebben pas twee dagen van te voren gebeld om te kijken wat de mogelijkheden waren, en dat tijdens Carnaval.
Alles was mogelijk, super!

Corporate Communications DSM

***

Wij hebben gisteren bij jullie onze huwelijksdag gevierd, wij willen jullie bedanken voor een hele fijne dag,

de goede service en het vriendelijke personeel.

Het was echt een leuke en gezellige dag.

groetjes,

Herman en Ria

***

Afgelopen weekeind heeft ons winteruitje plaatsgevonden waarbij wij bij u de lunch hebben genoten en aansluitend een spooktocht door de mijn hebben gehad. Dit was een fantastische en onvergetelijke ervaring.

Ik wil u bij deze laten weten dat alles naar wens is verlopen en dat we, mede dankzij uw inzet, een fantastisch uitje hebben gehad. Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Willem van Beek

Sales Area Manager NO

Business Unit Building Service

WILO Nederland B.V.

***

We willen jullie hartelijk bedanken voor deze geweldige middag. Dat dit voor ons mogelijk is gemaakt. Zonder veel moeite werd er van de vaste kaart afgeweken. Top. Dit was een dag die deze mensen niet gauw zullen vergeten en wij als begeleiding ook niet ????

Zorgcentrum Heereveld
Gwen Driessen

***

We hebben genoten van het feest voor mijn 50e verjaardag. Supergezellige locatie met vriendelijk personeel dat zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Kortom, we komen hier zeker terug!!!

Ingrid Senden

***

Feestgrot, een aanrader voor iedereen. Ontspanning en lekker eten maken dat de avond zeker al geslaagd is.

40-jarigen Kortenaken

***

De lunch in de feestgrot was een super begin van een weekend Limburg, wij hebben genoten van jullie goede zorgen en vriendelijke gastvrijheid.

Arthodent, Culemborg

***

Erg leuke opzet van de avond! Wordt allemaal erg spannend gemaakt, en is echt een aanrader voor groepen die eens een ‘anders dan anders’ uitje willen! Nadat wij bekomen waren van de schrik, hebben we een gezellige avond gehad!

Feestband L!NK

***

Wij waren met Nederlandse en Duitse collega’s bij jullie voor een kerstviering. Het was erg gezellig en het eten was erg lekker. De medewerkers spraken goed duits. Wij hebben ons prima vermaakt.

AgriDirect Roggel en Dülken

***
Afgelopen zondag een 50 jarig huwelijksfeest gehad in de feestgrot. Super goed georganiseerd tot en met de parkeerplaatsen! Voorafgaand aan Italiaans buffet een rondleiding door de steenkolenmijn. Zeer indrukwekkend en de gids was erg pakkend. Er zaten een aantal ex mijnwerkers tussen de feestgasten en zichtbaar onder de indruk verlieten zij de mijn!

Het buffet was erg lekker en ook het grand dessert was om er je vingers bij af te likken. Wij willen jullie super bedanken voor de goede service en het ontzettend mooie bord bij het ontvangst!! Helemaal top! Molto Grazie!

Famiglia Menna

***

Het Kerstfeest van Wipak BV was super gezellig en zeer geslaagd. Een groot succes waren de heerlijke hapjes die de hele avond werden geserveerd.
Ook voor onze buitenlandse gasten een leuke beleving om in een grot te feesten en Valkenburg in kerstsfeer mee te maken!

Bedankt voor de gezellige avond en misschien tot een volgende keer.

Mvrg Wipak Bv / José

***

Door de kerstmarkttoestanden waren de Japanse collega’s
wat verlaat, maar ook zij zijn goed ontvangen!
ONS BEZOEK AAN DE FEESTGROT WAS EEN AANGENAAM
ONDERDEEL VAN ONS JEOL-WEEKEND, DANK DAARVOOR!

Jeol Benelux

***

Wij Thuiszorg “Zorg voor Mensen” hebben ons personeelsfeest met heel veel plezier beleeft.
Service was zeer goed de acteurs “super”en het eten was lekker warm, goed van smaak en hoeveelheden waren prima.
Een echt aanrader.
Kan niet anders zeggen neem zelf een een kijkje…

C.M. Mos

***

Zeer vriendelijk ontvangst binnen terwijl we veel te vroeg waren want het was koud buiten.
Personeel heeft zich met een paar vragen een goede overblik verschaft waardoor alles lekker vlot en vriendelijk verliep.
Echt een aanrader ook voor wat betreft eten. De locatie straalt gezelligheid en warmte uit. Kortom doen we nog eens over.

J. Close
DocMorris

***

De ontvangst was prima en alles stond al keurig op ons te wachten. Drie deelnemers waren door omstandigheden flink te laat waardoor we de afgesproken eindtijd overschreden. Doch dit was geen probleem voor de bediening. Ook deze laatkomers werden hartelijk ontvangen en voorzien van drank en spijs.

Kortom zeer klantvriendelijk…………top.

J. Vleugels

Stadstoezicht Westelijke Mijnstreek

***

Het was een zeer geslaagd feest, het eten was subliem. De muziek was voortreffelijk, diskjockey was super. Dat het voor herhaling vatbaar is moge duidelijk zijn.

B. Hendriks, technische dienst Enci Maastricht

***

Wij vonden het super gezellig om bij jullie ons 12,5 jarig huwelijksweekend te kunnen vieren. Alles stond gereed. Parkeerkaart geregeld. Soep lekker, broodjes vers. Beleg heerlijk. De entourage is leuk en super goed te doen met kinderen. Kunnen overal lopen en doen wat ze willen. Het was schoon en lekker warm, ondanks dat het buiten min 2 graden was. Voor ons was het top.

Familie Noppen

***

Ik wil jullie van de feestgrot bedanken voor de goede service, het was een gezellige avond met een goede sfeer en wat lekkers te eten.
Bedankt nog,

Paddy Wouters
Badmintonclub Gronsveld (BCG)

***

De bijeenkomst in de feestgrot was erg gezellig. Vriendelijk ontvangen en een heerlijk buffet. Compliment.

A. Kaas

***

Met ons team van Enexis hebben wij een leuke avond gehad bij jullie in de feestgrot en erg genoten van het heerlijke buffet!
Ook de combinatie met de steenkolenmijn was zeer geslaagd.
Dank hiervoor!!!

Enexis afdeling fraudebestrijding

***

Wij hebben bij jullie een heel speciale “grotsessie” meegemaakt! Een bespreking met 18 managers loopt in zo’n sfeervolle en bijzondere omgeving toch heel anders dan in een vergaderzaal. Dank voor alle flexibiliteit en goede zorgen!

PayPal Europe

***

We hebben een spokentocht en diner/buffet vooraf bij jullie gehad en we waren erg enthousiast over de hele avond.
Goed georganiseerd, heerlijk gegeten, lekker gelachen en gegriezeld….
Het was weer een onvergetelijke avond!

Wendy Hanswijk

Meditta BV

***

Gisteren heb ik als deejay mogen genieten van jullie mooie locatie. Hopelijk hebben jullie ook van ons/mij genoten.

Ik vond het in ieder geval een heel aardig feest, wat in het begin even moeilijk op gang kwam, maar later toch zeker erg gezellig was.

Ik kreeg heel veel leuke reacties, ook over de bediening en de locatie. Top.
Met vriendelijke groet,

Eric Wolfs
Erido Entertainment

***

We willen jullie heel erg bedanken voor het bijdragen aan onze mooie dag! Het is allemaal soepel verlopen en we hadden nergens omkijken naar. Zo hoort het ook! Ga vooral zo door, dan zullen veel gasten een onvergetelijke avond bij jullie hebben!

We hebben een super feest gehad en onze gasten vonden dit een unieke locatie.

Eén van de hoogtepunten voor onze gasten (vooral uit Zeeland afkomstig) was de entree in de steenkolenmijn, ze vonden dit zeer bijzonder en hadden zoiets nog nooit gezien!

Nogmaals bedankt voor alles en chapeau voor jullie team!

Met vriendelijke groet,

Michael en Kirsten van Geffen-Damoiseaux

***

Alles was goed verzorgd in een goede en gezellige sfeer.

zeker voor herhaling vatbaar.

Stichting Wijkbeheer Vrieheide e.o.

***

Afgelopen zaterdag hebben wij ons jaarlijkse personeelsavondje gehad in de feestgrot met vooraf de spokentocht. We hebben vreselijk veel plezier gehad en zelfs onze medewerkers met de meeste praatjes waren even rustig. Complimenten voor zowel de geweldige gidsen in de grot alsook het personeel in de Feestgrot waar we niets tekort zijn gekomen.
Dit is een echte aanrader voor een leuke avond!!!

Voets Installaties BV

***

Een héél gezellige avond waar iedereen enorm van genoten heeft, leuke tent, goed personeel, prima sfeer, uitstekend eten en drinken.
Het grotbiken de volgende ochtend was ook helemaal te gek!
Dat dat voor sommigen van ons nogal zwaar was, kwam door de drankjes van de vorige avond.
Al met al: Een aanrader!!

Zowel het grotbiken als het eten nadien was goed verzorgd en we hebben genoten van een gezellige middag en avond. Een aanrader!

Frank Stehouwer, BV De Heul

***

Zowel het grotbiken als het eten nadien was goed verzorgd en we hebben genoten van een gezellige middag en avond. Een aanrader!

DSM Functional Coatings

***

We hebben een fantastische avond gehad. Combinatie van de steenkolen mijn met dit feest was uniek. DJ was ook zeer goed..

Een geweldig feest voor ieder.. aan te bevelen..

50ste verjaardag van Ita van Dalen

***

We zijn gisteren met ons Caphri-team komen dineren. De locatie heeft is zeker gezellig te noemen en het eten smakelijk!

Voor ons een geslaagde avond,

Groet,

Andrej

Caphri

***

Beste medewerkers van de feestgrot,

Bedankt voor de fantastisch verzorgde feestavond afgelopen zaterdag bij jullie in de feestgrot, ook de spookgrot voorafgaande aan de feestavond groot succes.

Daarna perfect buffet.

Diskjockey die precies aanvoelde wat er gedraaid moest worden.

Voldoende aanvoer van drank voor de dorstige kelen.

Een mooie verlichting in een sfeervolle locatie.

Een zeer geslaagde avond.
Nogmaals bedankt namens de commissie 33-jarig bestaan

Alle leden (oud en eren) en de vrouwkes.

Loop en dweilorkest de ” Tivoli-band ” Halsteren.

www.tivoliband.nl

Ad Snoeijers

***

Voor ons doel, t.w. de opening van de Oktober Mergelmaand middels de organisatie van een mini symposium, was deze locatie (Trouwzaal) uiterst geschikt maar ook buitengewoon goed passend bij de sfeer en beleving die we met de activiteiten in de Oktober Mergelmaand willen uitstralen.

Pascal Schreurs

Stichting Ondergronds Limburg
***

Wij hebben een heerlijke koffie uurtje bij jullie doorgebracht. Het buffet met de verschillende vlaaien waar men zelf uit kon kiezen welk gebak men wensten, was verrukkelig. Na deze ontvangst kon onze dag niet meer stuk.

Bedankt voor de gastvrijheid.

Paardenclub D.H.A

***

We hebben lekker gegeten en lekker gedronken. Kortom het was zeer de moeite waard en goed. Ook voor een stel West-Brabantse Bourgondiërs als wij!

Dweilband “Nog Eentje Toe” gemeente Bergen op Zoom

***

We hebben een super bruiloft gehad bij jullie en danken jullie voor deze onvergetelijke dag, super!

Robert en Carola Borowiecki-Wijnen

***

De reactie’s van iedereen waren super.
Zo van: dit was eens iets heel anders. Iedereen heeft erg genoten.

Onze dank daarvoor.

Ben Vieveen.

PV de Bergtrappers – Jan van den Berg Transport BV

Delft

***

Als eerste getrouwd in de trouwzaal van de feestgrot. Dat was al heel bijzonder en de locatie is natuurlijk uniek.

Iedereen vond het geweldig en onze gasten hebben zich goed vermaakt. De hele avond stond de dansvloer vol en de dj had het druk met het draaien van onze verzoekjes.

Wij willen iedereen bedanken die geholpen heeft dit tot zo’n mooie avond te maken, en vooral het personeel van de bediening, die was uitstekend!!

Het eten was heerlijk!

Nogmaals bedankt, het was een onvergetelijke dag.

Cristian & Chantal Baars-Joosten

***

Onze gasten vonden het een aparte omgeving om een feestje te houden.
Ons feestvarken vond het geweldig….dus wat maakte het uit, om een paar km verder te rijden.

Hij zal altijd met plezier aan zijn speciale 21 jarige verjaardag terugdenken.

Jan en Francien Sack

***

Onze bruiloft was door jullie helemaal af, en het diner was om te smullen. Een echte aanrader! Ook konden we zonder moeite er een uur aanplakken.

Geert en Chantal Eikelenberg-van Laere

***

Het was voor ons de eerste keer dat we in de feestgrot waren en we waren aangenaam verrast.
Het heeft ons heel goed bevallen.

Familie Vankan

***

WE HEBBEN HET ERG GEZELLIG GEHAD. EN WE HEBBEN ONZE LONGEN UIT HET LIJF GEZONGEN

GROETJES STEWARDS PSV.

Marjan Liebregts – Stewards PSV Eindhoven

***

Zowel de aktiviteiten als de catering als de bediening in de feestgrot waren helemaal geweldig!!

Bedankt voor de organisatie!

Met vriendelijke groet,

Peter Meijer

Product manager Displays and Led’s – Alcom electronics B.V. – Capelle a/d/ IJssel

***

Ontzettend leuke en unieke lokatie waar je een superfeestje kunt houden. Erg vriendelijk personeel die je echt super helpt met al je vragen. Zeker een aanrader, ik heb als een van de organisatoren van ons uitje alleen maar complimenten mogen ontvangen hierover.

Cindy Stolk / JPR Advocaten

***

We hebben een hele gezellige avond gehad, het was een bedrijfsuitje, vooral ook de spooktocht was heeel leuk, zeker aan te raden…..en de bbq was ook fantastisch verzorgt, en we hebben lekker buiten kunnen zitten omdat het weer het toeliet.

Kapsalon Bonito Posterholt

***

Wij hebben afgelopen weekend een feest bij jullie in de Feestgrot gegeven, en wat voor een feest!!
Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk, de muziek uitstekend en de sfeer geweldig!!.

Heel erg bedankt! Door jullie is het werkelijk een grandioos feest geworden.
Ook van onze vrienden en familie hebben we hele positieve berichten terug gekregen.

Nogmaals bedankt!

Familie Duijm

***

Bedankt voor de uitstekende verzorging van ons huwelijksfeest in jullie feestgrot!
Wij en ook alle feestvierders zijn erg te spreken over de locatie, de ontvangst, de catering enz.
Het was een geweldig feest!!!

Groetjes Chantal en Luc Thomassen

***

Wij hebben met vier Sappi collega’s onze jubileum gevierd hier in de feestgrot. Het buffet was lekker en de sfeer was goed.
Wij waren met 55 personen en vonden de sfeer gezellig en het eten lekker.

De jubilarissen waren uitermate tevreden.

Sappi
***

Graag willen wij jullie even bedanken voor de leuke dag gisteren! We hebben met z’n allen genoten: het bezoek aan de steenkoolmijn met een pracht van een gids (chapeau, hij wist ons te boeien van begin tot einde!!), Leo met zijn grappen en grollen in de spookgrot en het overheerlijke buffet!! Het was af tot in de puntjes! Bravo ook voor de 3 mensen die ons heel de dag bediend hebben in de feestgrot: vlotte bediening, vriendelijke service! We gaan zeker reclame voor jullie maken!

Carla Hellinx en de hele familie (communiefeest)

***

Wij danken u ten zeerste voor het prettige feest dat we op jullie locatie hebben mogen beleven.

Familie Maus (communiefeest)

***

De reacties zijn uitstekend te noemen. Dank jullie wel voor de gezellige avond!

Roger Kaanen

Valid

***

We zijn erg te spreken over de locatie en service!

De klant heeft het ook erg positief ervaren.

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en graag tot een volgende keer.

Iris Schippers
***

Ik wil jullie namens de organisatie en de medewerkers een groot compliment maken. We hebben onze avond als zeer gezellig ervaren. Dit heeft alles te maken met de sfeer die jullie voor een groot gedeelte hebben gemaakt; de locatie is al uniek op zich. Tel daarbij de zorg, servicegerichtheid en vriendelijkheid van het personeel en dan is de avond compleet. De hapjes waren lekker en in ruim voldoende mate aanwezig, er stond nooit een leeg glas. Kortom helemaal top!! De muziek en de karaoke zijn zeer in de smaak gevallen.

Namens ACC Heerlen

***

Wat een geweldige avond hebben we gehad!
Alles was perfect geregeld.
We kwamen natuurlijk iets later aan dan gepland maar daar maakte ze geen probleem van.
Het eten was ook keurig verzorgd. Ik heb al bij meerdere personen deze avond aangeraden.

Nogmaals bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben.

Arai Helmet (Europe)B.V.
Marijke de Man

***

Het was een erg gezellig, geslaagd en super seventies themafeest. De “ spacecake en paddo’s”  vielen erg in de smaak. Het entertainmentteam ging erg goed op in hun rol!!!

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!

Met vriendelijke groet,

Namens alle medewerkers van Landal Kasteeldomein De Cauberg

***

Wij hebben een zeer geslaagde feestavond bij jullie gehad.
Het eten was zeer goed en de hulp en flexibiliteit bij de diverse speeches en sketches was ook erg goed.
Iedereen heeft genoten!

Bedankt voor jullie goede zorgen en wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
DHV B.V.

Amersfoort

Martine Janssen

***

Wij van het Haags Gemeente Archief hebben ons uitstekend vermaakt in de feestgrot, Het eten was goed gevarieerd ook met de vega’s was voldoende rekening gehouden.
De muziek plus de karaoke waren een groot succes.
De bediening was vriendelijk en snel.

Voor een leuk intiem feest een echte aanrader.

Medewerkers Haags Gemeente Archief.

***

Het feest was fantastisch: lekker eten en drinken, fijne ambiance, goede DJ …… Bedankt voor de goede zorgen!

Groet,

WellColl Automotive BV
Eddy Nelissen
Adjunct Directeur

***

Het 2e uitje binnen 4 jaar welke wij in de Feestgrot hebben gehouden…

Namens mijn collega’s van Heineken Evenementen Service hartstikke bedankt voor jullie gastvrijheid…

Ut woar werrum toppie !!!

Groeten,

Bjorn Mom

Heineken Evenementen Service

***

Afgelopen zaterdag hebben wij enorm veel plezier gehad en volop van uw gastvrijheid genoten.
We kunnen (en zullen) het bij iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Henriëtte Desar

Valkenaars BV
BUDEL
***

De feestavond was prima verzorgd!

Bediening, hapjes en drankjes waren dik in orde.

Wellicht tot een volgende keer.

Bedankt en de groeten,

Corné Olischläger

Maasstaal BV

***

Wij hebben afgelopen zaterdag bij jullie ons personeelsfeestje gehouden. Dit was een hele leuke ervaring voor ons allemaal. Er waren wel 2 mensen die al eerder bij jullie waren geweest, maar ook die vonden het leuk om nog eens terug te komen. In ieder geval bedankt voor de leuke dag!

M.vr.gr.

Marilyn Hall
EMGAS BV
‘s-Hertogenbosch

***

Namens de personeelsvereniging van gemeente Cromstrijen willen wij jullie bedanken voor een fantastische avond afgelopen vrijdag. Alles verliep naar wens. Het eten was heerlijk. De locatie schitterend en de Salsaband was super.

Vriendelijke groet,

Bestuur van de personeelsvereniging De Croes

Cromstrijen

***

We willen jullie bedanken voor de leuke avond gisteren!
Ons personeelsfeest had alles wat het nodig had: spanning, avontuur en goed eten en drinken!

Alles was goed geregeld!

Bedankt namens de medewerkers van Rob Smeets schildersbedrijf

Pieter Smeets

***

Namens Akvina heel erg bedankt voor een bruisend personeelsfeest.
Het eten was heerlijk en met de muziek was het swingen geblazen, wij vonden de feestavond in combinatie met de spooktocht echt onvergetelijk!

Hartelijk dank, hiervoor.

Akvina BV

Bodegraven

***

Wij hebben een kerstparty gehouden bij jullie in de feestgrot. Vooral in de kersttijd een super locatie!
Na een mooi uitgebreid, maar vooral heerlijk buffet, heeft jullie DJ ons de hele avond op de dansvloer gehouden, heerlijke dansmuziek.
Tsja.. Wat kan ik zeggen, het was in een woord geweldig en zeer goed verzorgd.

Hartstikke bedankt voor de prettige samenwerking, we bevelen jullie zeker aan.

Directie VIVANT
Personeelsvereniging
Joep Schmeitz

***

Het nieuwe jaar zijn wij gestart met een arrangement in de feestgrot. Wij waren allen zeer tevreden en hebben van deze bijzondere avond genoten.

Schildersbedrijf Storms BV

***

Wij hebben afgelopen maand met de VHP een uitstekend lustrumfeest gehad in de feestgrot! Alleen maar positieve reacties gehad.

De rondleiding door de kolenmijn was erg leuk mede door de zeer onderhoudende gidsen. Af en toe uitkijken voor je hoofd in de lage gangen en het harde lawaai van de apparaten maar dat maakte het plaatje wel compleet.

De avond in de feestzaal verliep in een ontspannen sfeer. Het volume van de muziek bleef zoals gevraagd op een niveau waarbij iedereen elkaar nog kon verstaan. Het buffet was uitstekend en de karikaturist bleek een voltreffer; daar hadden we er wel twee van kunnen huren…

Het contact met jullie was erg prettig en efficiënt, zowel in de aanloop naar als tijdens de avond.

Dus complimenten en we zullen de feestgrot aanbevelen!

Namens de Vereniging Hoger Personeel DSM,

Bob Hoomans

DSM Geleen

***

In oktober hebben wij bij jullie het beste bedrijfsfeest ever mogen ervaren. Het eten en drinken was tot in de puntjes verzorgd, de acteurs waren leuk en de DJ was boven verwachting, het swingde echt helemaal de pan uit!

Nogmaals dank voor een onvergetelijke avond!

***

Wij als SRI hebben een fantastische avond gehad bij jullie.
Vanaf de bus zijn we vermaakt, en hebben we allemaal veel lol gehad.
De spooktocht was voor sommige mensen bijna te eng, terwijl anderen weer meer hadden verwacht, maar dat hou je op een groep van 100 mensen toch.
Het eten was goed en naderhand had de dj ook genoeg voeten op de dansvloer, dus al met al hebben we genoten.
Bedankt, en wellicht tot een andere keer.

Groeten,

SRI
Pieter Walsweer
Purchaser

***

Ons arrangement in de feestgrot is ons allen heel goed bevallen op een kleine opmerking na!
Verschillende personen hadden in de spookgrot iets meer actie verwacht maar daartegen was het eten perfect verzorgd waarvoor onze dank.
Al met al was het voor ons een goed geslaagde avond dus nogmaals namens mij en mijn collega’s dank voor deze avond!

Jan Veldman

Philips Medical Systems

***

Ik persoonlijk vond het helemaal geweldig, heb me kostelijk vermaakt, gegeten en gedronken, kortom vond het een prachtige avond! Ook de feestzaal zag er allemaal goed uit, goede dj, de sfeer zat er goed in!!!!!!
En dan spreek ik niet alleen namens mijzelf, maar namens vele van mijn collega’s.

Bedankt
Yolanda
Neerbos bouwmaterialen

***

Er is maar een woord voor: fantastisch. De ontvangst, de bediening, het buffet, de DJ, alles was perfect in orde.

50 mensen met 6 verschillende nationaliteiten, die elkaar nauwelijks kennen, gingen als vrienden terug naar het hotel.

Daar hebben zij nog enkele uren nagepraat over de fantastische avond die zij bij U hebben doorgebracht.

Als organisator van een evenement is het wel makkelijk scoren met een arrangement in de Feestgrot.

Namens onze gasten hartelijk dank voor de fijne avond,

Hilde Van Mulken

KLPD

***

Namens het College van Bestuur dank ik u hartelijk voor de ontvangst en de uiterst vakkundige en plezierige bediening. Mede dankzij uw inzet is ons nieuwjaarstreffen een groot succes geworden.

Dank en wellicht tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Rob Voragen
Bedrijfsbureau Open Universiteit

***

Onze Vrijwillige Brandweer een geweldige feestavond genoten in de Feestgrot. De DJ voelde het gezelschap uitstekend aan, het buffet was perfect en de bediening gastvrij en snel. Alle lof.

Henny Jacobse

***

Zaterdag hebben wij het grottenfeest bij jullie gehad. Het was echt ontzettend leuk. Complimenten aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. Het entertainment, het buffet en de drank was echt allemaal uitstekend. Een aanrader!!!!

***

Wij van de Gemeente Boekel hebben enorm genoten van ons uitstapje bij jullie. Alles was goed verzorgd en het was echt gezellig. Als er mensen bij waren die iets tekort zijn gekomen dan lag het aan hen zelf.

Wij van de personeelsvereniging hebben veel positieve reacties gehad, het is zeer zeker een aanrader voor andere bedrijven om een keer naar de feestgrot te gaan.

Vera bedankt voor de goede service en wie weet tot ziens.

De groetjes van Pascal

Gemeente Boekel

***

Ons personeelsfeest van afgelopen zaterdag bij jullie in de feestgrot is als geweldig ervaren!

Groetjes team van Scanology B.V.

Boxmeer

***

We hebben onze bruiloft gevierd met een zeer gevarieerde mix aan gasten uit Valkenburg, van “boven de rivieren” en veel buitenlandse gasten. Zonder uitzondering was men positief over de locatie, de strakke bediening en het heerlijke eten. De entree voor de gasten via de kolenmijn was spraakmakend. Voor ons was het een topdag op een toplocatie!

Groeten, Darlyane en Jacques

***

We hebben genoten van het feest. Alles was top. De locatie (uiteraard) de bediening, het eten. En, ook zeker niet onbelangrijk, het oog van jullie voor onze wensen. We hebben het ontzettend fijn gevonden dat we te allen tijde contact konden opnemen en een snel en prettig antwoord kregen op al onze vragen. Fantastisch! De service die we bij jullie gekregen hebben is ongeëvenaard!

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen.

Groeten,
Guido & Erica Aussems

***

Wij willen jullie bedanken voor alles! We hebben echt een super bruiloft gehad.
Goede muziek, heerlijk eten, goede bediening. Teveel om allemaal op te noemen.
En we hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten over de locatie.
Het was echt top.

Nogmaals hartstikke bedankt

Martijn en Diana

***

We hebben een geweldige avond gehad in jullie Feestgrot ter ere van onze bruiloft.
Het amuse arrangement was uit de kunst, iedereen werd goed verzorgd en er ontbrak niets aan.
Wij hebben de indruk dat dit een bruiloft is geweest waar ze over 5 jaar nog over praten, ook vanwege de locatie.
We willen jullie en het team wat ons verzorgd heeft bij deze bedanken en wie weet tot een volgend feest…

Groetjes uit Geleen

Gwen en Tim Geven

***

Super bedankt voor de vriendelijke, hardwerkende bediening, de heerlijke hapjes en de geweldige dj tijdens onze bruiloft. We zullen ons perfecte huwelijksfeest nooit vergeten!

Bedankt!

Groetjes Steffie en Joep

***

Ons huwelijksfeest in de Feestgrot was onvergetelijk!! Wij hebben absoluut een topavond gehad, en onze gasten ook. Het bleek voor velen inderdaad een verrassende en “geheime” locatie te zijn, zeker de entree door de steenkolenmijn was adembenemend.
De hele avond was goed georganiseerd, service was uitstekend en de gasten hebben geen moment droog gestaan. Het personeel was erg vriendelijk, niets was te gek.

Wij genieten nog steeds na van een knalfeest op deze unieke locatie. Dit is absoluut een aanrader!

Vele groetjes,

Remy & Susanne

Berg en Terblijt

***

Wij willen iedereen bedanken voor onze geweldige dag en avond, onze bruiloft was meer dan geweldig.

Ondanks dat wij onze bruiloft kleinschalig en intiem gevierd hebben was iedereen erg te spreken over alles, vooral de locatie, bijna niemand had ooit gehoord van de feestgrot, maar ze vonden het allemaal geweldig mooi.

De ontvangst met koffie en thee, het buffet waar iedereen van genoten heeft, het feest met de geweldige dj die de gasten ontzettend goed aanvoelde, de heerlijke hapjes tussendoor, het vriendelijke personeel, gewoonweg alles liep lekker en perfect.

Onze complimenten!

Ralph en Diana

***

Hartelijk dank voor de uitstekende organisatie van onze trouwdag. Niet alleen wijzelf hebben een geweldige dag gehad, maar ook onze gasten waren zeer te spreken over de locatie en de geboden service door jullie personeel. Ook de muziek en het eten waren uitstekend. Bij een volgend feest zal de Feestgrot zeer zeker als eerste locatie door ons benaderd worden.

Met vriendelijk groet,

Marie-Therese en Charly Jongen

***

Via deze weg willen we u nog bedanken voor de goede organisatie van ons huwelijksfeest. Alles is meer dan naar wens verlopen, en mede dankzij uw goede organisatie hebben we een heel mooie dag achter de rug, waar we nog lange tijd met plezier naar kunnen terug kijken.

Bedankt!!!!

Raf en Annemie

***

Wij hebben het perfecte huwelijksfeest gehad in de feestgrot! Van onze genodigden hebben we vele positieve reacties gekregen!

Drinken goed, eten goed, bediening goed, muziek goed, maar bovenal: SFEER GOED!

Iedereen van de feestgrot:
ONTZETTEND BEDANKT! Ga zo door!

Evelyn en Guido Braeken-Dirix

***

Wij hebben onze bruiloft gevierd op een van de mooiste en speciaalste plekken van heel Limburg: de Feestgrot!
Alles was perfect geregeld. De uitstraling, de sfeer, de muziek, de verlichting, de vrolijke bediening, het eten…. kortom een feestavond die wij en onze gasten niet zullen vergeten.

Echt een tip voor een mooie verrassende bruiloft. De DJ die de Feestgrot ons heeft aangeraden was ook een topper! Hij speelde overal op in.

Een minpuntje: omdat alles zo goed en gezellig was, was de feestavond al om voordat we er erg in hadden. ????

Iedereen van de feestgrot bedankt voor de perfecte afsluiting van ons bruiloftsfeest!
Marjolein en Marcel

***

Wij wilden jullie bedanken voor het super feest wat wij gehad hebben bij jullie!!! Wij hebben daardoor een perfecte bruiloft gehad. Iedereen vond het een toplocatie en het eten lekker en goed verzorgd!!!!
Echt alles was perfect!!!!

Dank jullie wel,
Mark en Nancy Hardy-Janssen

***

BEDANKT!!!!!!!

Wij hebben zo’n ontzettend super huwelijksfeest bij jullie gehad, dat we het zeker de rest van ons leven niet meer vergeten, en onze gasten ook niet! De ontvangst, de locatie, de vriendelijkheid van het personeel, de DJ (echt super goed!!), het drinken, het eten…..enz.enz. Alles was meer dan een 10 waard!!! We hebben al zoveel reacties van gasten gehad, het was een superfeest!
ONTZETTEND BEDANKT !!!

Groetjes Michel en Wendy Kern-Huppertz

***

Na een geweldige dag en een zeer swingend en bruisend feest zijn we aan het bijkomen en nagenieten in ons hotel.
Ons huwelijksfeest was precies zoals wij het wilden. Een doorgaand en swingend feest waar al onze gasten zich in deze bijzondere omgeving opperbest hebben vermaakt. Een topfeest, heel erg bedankt voor het perfecte verloop!

Sandra en Marloes

***

Wij hebben met vrienden, familie en collega’s ons 12.5 jarig huwelijksfeest in de feestgrot gehouden.

De locatie, bediening, het buffet en onze gasten hebben ervoor gezorgd dat wij deze dag niet snel zullen vergeten. Wij kunnen deze unieke locatie dan ook aan iedereen aanbevelen.

Raymond en Monique

***

Wij hebben ons trouwfeest in de grot gevierd en wij hebben de dag van ons leven gehad….. Het was zeer goed georganiseerd, buffet was goed, animatie erg leuk, DJ bracht de stemming er goed in. Wij hebben met onze gasten een super avond gehad!!! Een echt aanrader dus voor alle aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar een leuke locatie.

Remco en Wendy

***

Beste feestgrot medewerkers,

Wij hebben wij een uitstekende avond gehad met onze oud medewerkers bij jullie.
Het eten en de dranken waren prima verzorgd.
Uitstekende service.

Onze dank en wellicht tot een volgende keer.

namens de Catharijners,
W. Baars.

Catharina Ziekenhuis Nijmegen

***

Beste mensen van de Feestgrot,

De E.M.D.V. heeft genoten van een voortreffelijk diner en een uitstekende ambiance. Onze dank daarvoor.

M.vr.gr.
Evert Brouwer (voorz.)

***

Het eten en de drank in de Feestgrot was uitstekend verzorgd. Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en zelfs ruime glazen drank. Jullie hebben een dikke pluim verdiend. Ik zal iedereen aanbevelen om bij jullie te komen eten. Heb lang niet meer zoveel vriendelijkheid mee gemaakt.
Nogmaals dank voor de goede zorgen!

Namens Huisartsenpraktijk Eijsden

***

Waarde medewerkers van de feestgrot,

Wij voelden ons door uw service en vriendelijkheid zeer verwend. We hadden ook het geluk van mooi weer en dus het gebruik van uw gezellige terras. Namens alle deelnemers van onze vereniging hartelijk dank, men was zeer tevreden.

De activiteitencoördinator van de Alumnivereniging van de Open Universiteit Nederland
drs. Z.W. Hofman

***

Wij hebben een lunch gehad in de Feestgrot. Het is ons prima bevallen. De bediening was vriendelijk en het eten smaakte goed! Hartelijk dank.

Drukkerij Het Westland

***

Beste medewerkers van De Feestgrot,

Ik wil jullie bedanken voor de goed verzorgde catering bij jullie.
Iedereen heeft een geweldige dag gehad!

Groeten
Janine Aalders
Aelmans Adviesgroep

***

Beste feestgrot,

nogmaals dank voor de zeer goede service en het lekkere eten!
Je gaat ons zeker nog terugzien!

Groeten

Xception events and incentives

***

We zijn bij u langs geweest met een groep en hebben heerlijk koffie met vlaai bij u gehad.
Het was gezellig en de mensen waren positief over de grot en de vlotte bediening.

Met vriendelijke groet,
Eddy en Hennie Lasker

E.L. Travel

***

Het was een gezellig avondje uit voor de medewerkers van Benelux Racing Online.

Besloten is om er eens lekker van te genieten. Zo kwamen we uit bij de feestgrot, waar we van een uitstekend diner hebben genoten. We hadden gekozen voor de Bellini. Het was toppie! Bovendien een compliment voor de bediening.

Zeker aan te bevelen!

Groet,

Arie Stolk

***

Afgelopen zaterdag heerlijk in de Feestgrot gegeten vanwege een personeelsfeest. Aankleding was zeer goed en gezellig en het eten smaakte echt prima!

Absoluut een aanrader voor een gezellig en sfeervol etentje in de Limburgse grotten!!!!!

Personeel RET-DHZ

***

We hebben voor 35 personen een training gegeven in de Feestgrot, inclusief spooktocht en buffet.
Ook nu weer perfect geregeld.

Wederom hartelijk dank.

Didier Tangelder
Medisch Adviseur
BSN medical BV.

***

Ik heb alleen maar lof over uw programma en service. Op de 1e plaats zijn wij u zeer erkentelijk voor de prijsafspraak die wij hebben kunnen maken. Hiervoor onze hartelijke dank. De afhandeling van de reservering was snel en correct.
Verder hebben ik, en de gasten, alleen maar lof over de ontvangst in de grot, de bediening en de aangeboden hapjes en drank. De bediening was correct en vriendelijk.
De sfeer was zeer gezellig. Hier droeg de bediening en de aankleding van de ruimte zeker aan bij.
Kortom het is voor ons als KCR een goede keus geweest om gebruik te maken van uw locatie en organisatie. Het is zeker voor herhaling vatbaar en wij zullen niet schromen om onze positieve ervaring uit te spreken naar derden.

Met vriendelijke groet,
namens de Kunst en Cultuurraad,

Connie Wezeman, secretaris.

***

We hebben een training gehouden in de feestgrot voor 20 personen. Alles keurig geregeld. Daarna een spannende spooktocht en heerlijk buffet.
Alle medewerkers van de feestgrot, bedankt. We komen graag nog een keer terug.

Didier Tangelder, BSN medical

***

Hartelijk dank voor de moeite en de hele prettige en gastvrije ontvangst/benadering in de Feestgrot. N.a.v. een evaluatie bij onze aanwezige klanten en onze eigen ervaring kunnen we zeggen dat het unaniem goed is ontvangen en we een leuke dag hebben gehad mede door jullie goede zorgen!

Met vriendelijke groet, With regards,
Edwin de Jong
Key Account Manager Grootzakelijk
Electrabel Nederland

***

Wij hebben de beurs De Wereld van Rhiannon georganiseerd in de Feestgrot. Een beurs rond het thema esoterie, waar behandelaars samenkwamen om mensen te ondersteunen in het hervinden van de balans tussen lichaam en ziel.

Het was een grandioos succes, en niet in de laatste plaats vanwege de zeer sfeervolle ambiance.
De bediening was uitstekend, en we hebben de prettige samenwerking met de mensen van de grot als zeer positief ervaren.

Namens Rhiannon’s Web,
Jessica en Ron Hoogstad

***

Hartstikke bedankt voor de uitstekende verzorging van de afsluitende borrel ter gelegenheid van onze bindingsdag. Bediening, drinken, hapjes en muziek waren gewoon perfect geregeld. Mede door jullie werd onze bindingsdag een groot succes.

We waren echt zeer tevreden!!!

Nogmaals grote dank,

Marcel Andriolo
Politie Kerkrade

***

Onder Supervisie van Buro T&G bracht een internationaal gezelschap een bezoek aan de Feestgrot: geweldige ontvangst, super gastvrouwen en leuk intermezzo van Lei de Bokkenrijderskaptein. Een geweldig begin van een enerverende dag.
Zij komen zeker terug.

Buro voor Toerisme en Gastvrijheid

Valkenburg aan de Geul

***

Wij als Rijkswaterstaat hebben een teambuildingsdag bij jullie gehad in combinatie met een spooktocht en grotbiken. Uiteraard werd de inwendige mens daarbij ook niet vergeten. Namens al mijn collega’s wil ik jullie bedanken voor deze topdag! Ondanks de korte voorbereidingstijd was de organisatie, activiteiten en het eten perfect!

Met vr. gr.

Henri Wedick
Rijkswaterstaat Corporate Dienst

***

Ik wil jullie bij deze nogmaals heel erg bedanken voor jullie goede zorgen van ons 2-daagse arrangement.

Alles was prima geregeld; het hotel, het eten, de teambuildingdag en het vergaderarrangement. Jullie zijn ontzettende aardige mensen en stonden continue voor ons klaar.

Ik heb heel veel complimenten gekregen dat het allemaal prima geregeld was!

Groetjes en misschien tot ziens.

Leoni Leliveld
Sales Secretary
Jacobs Nederland BV

***

Namens spelers en staf willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede ontvangst.

Selectie Roda JC

***

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, lekkere eten en organisatie!
Zegt het voort! Zegt het voort!

Hermadix Coating B.V.

Aalsmeer

***

Namens alle medewerkers van RADAR wil ik u hierbij hartelijk danken voor de goede verzorging tijdens de nieuwjaarsreceptie.

We hebben genoten van uw gastvrijheid en van het uitstekend verzorgde buffet. De ruimtes waren sfeervol verlicht met kaarsjes, kortom het was een geslaagde bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Annemie Vaassen

RADAR

***

Ik wil jullie namens de evenementencommissie bedanken voor de prettige samenwerking tijdens de voorbereiding.
Tevens was het ontvangst en de invulling van het dagprogramma goed op elkaar afgestemd.
Het grotbiken stond ook onder een prima begeleiding, petje af voor de begeleiding om daar de hele dag div. groepen voor te gaan.
Complimenten voor het eten de verzorging achter de bar, en de D.J. was allemaal dik voor elkaar.
Wij hebben met z’n allen een perfect dagje uit gehad. Zeker het aanraden aan derden de moeite waard.
Wellicht tot een volgende keer.

Groeten,

Michel Disveld
Chef Kwaliteitsdienst
Fermacell BV – Wijchen

***

Het arrangement wat wij hadden gereserveerd was de hele groep zeer goed bevallen.
De rondleiding door een ex-mijnwerker was zeer interessant, het buffet in de feestgrot was uitstekend verzorgd.
Al met al een geslaagde dag!!

Personeel CBS Heerlen

***

Wij hebben met 69 personen van Auto Hoogenboom een borreluurtje doorgebracht in de feestgrot. We werden vriendelijk ontvangen en verwelkomd. De bediening was correct en er waren voldoende hapjes aanwezig. Gezellige sfeer in de grot, dus we hebben het erg naar ons zin gehad. Bedankt namens de personeelsvereniging van Auto Hoogenboom.

Met vriendelijke groet,
Auto Hoogenboom B.V.

***

Wij hebben dit weekend enorm genoten. Het hele arrangement was heel goed verzorgd.

Het grotbiken werd professioneel begeleid. Je kon merken dat de begeleiders lol hadden en kennis van zaken.

De spooktocht was helemaal geweldig. Iedereen was helemaal overdonderd. Iedereen heeft er nu nog over en heeft dit als een heel positief onderdeel ervaren in het programma. De acteurs waren heel goed. We hadden er ook iemand bij die niet de hele spooktocht mee kon lopen door een operatie. Hij is ook heel leuk opgevangen en mocht jullie meehelpen om ons aan het schrikken te maken. Erg leuk dat hij op deze manier ook nog onderdeel was van de tocht.

Ten slotte het eten (lunch en diner). Het eten was goed, voldoende en lekker. Daarnaast was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

We hebben de hele dag als heel positief ervaren, waar we het nog heel lang over gaan hebben. Het programma was ook leuk qua tijd. Het was niet te vol en niet te leeg.

Daarom wil ik jullie ook heel erg bedanken voor het organiseren van deze leuke dag.

Met vriendelijke groet,

Judith van den Berg
Van Peperzeel

***

De vrijwilligers van het Weverijmuseum Geldrop hebben een bezoek gebracht aan de “Feestgrot” waar wij vriendelijk werden ontvangen met koffie/thee en vlaai. Ons bezoek werd gecombineerd met een rondleiding door het “Kolenmijnmuseum” waar wij van hebben genoten.
Na deze interessante ervaring werden wij verrast door een perfect georganiseerde lunch waarbij de vriendelijke medewerkers ons bijzonder is opgevallen.

Weverijmuseum Geldrop

***

De spook grot, de ontvangst van sjeufke was geweldig, en de rondleiding hilarisch, geweldig gewoon.
Daarna het eten in de feestgrot: men wachtte ons op, vroeg of we een fijne dag hadden gehad, wist wie we waren etc.
Het eten was goed en drinken kregen we zoveel als we wilden, we mochten overal zitten waar we wilden dus we hebben heerlijk buiten zitten borrelen en binnen gegeten. Kortom: we werden heerlijk verwend en daar kwamen we voor.

Herberg Bie de Tantes

***

We hebben ons uitstekend vermaakt, de spooktocht was erg leuk en naderhand in de feestgrot hebben we genoten van een goed glaasje bier met het eten.

Met vriendelijke groet,

Paul Huntelerslag

Necon Staalbouw BV

***

Wij hebben het echt allemaal heel erg naar ons zin gehad. Het Bike en Spook arrangement was super en alles was goed geregeld. Lekker eten.. Toppie!

Zeker een aanrader!

Met vriendelijke groet namens Venéco

***

Bij deze wil ik u in naam van gans de ploeg bedanken voor de onvergetelijke dag die wij
bij u mochten beleven. Alles was in orde zowel ondergronds als bovengronds. Het Afrika-centrum was heel leuk alsook de activiteiten met de jambees en het masker versieren.
Dit alles overgoten met een lekker drankje en lekker eten is een dag om niet te vergeten.

Marie-Yvonne
Graham NV

Brussel

***

Het spook en bike arrangement incl. lunch, diner- en dessertbuffet is prima bevallen!

Vooral het grotbiken was super geweldig ook een hele leuke gids. Persoonlijk vond ik het spoken wat tegenvallen, had wel wat enger gemogen.

Alles was geboekt voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Deze was ook dit keer weer dankzij de feestgrot zeer geslaagd te noemen.

Bedankt,
Carla Lokers

AMS Moerdijk

***

Ik heb niets dan positieve verhalen terug gehoord. Het grotbiken is door iedereen als heel leuk en avontuurlijk ervaren. De gidsen doen het heel leuk en geven onderweg ook leuke en leerzame informatie.
Het buffet in de feestgrot was naar wens en de bediening vriendelijk en vlot.

Alleen maar lof dus.

Bedankt voor de goede verzorging en het hiermee laten slagen van ons team event.

M.vr.gr.
Saskia Willems

***

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het perfect verzorgde arrangement. Het grot-biken was superleuk, gezellig, leuke gids en lachen. Bij de spokentocht hebben verschillende blauwe armen en natte broeken overgehouden. De complimenten voor Franchesko, hij was geweldig. De afsluiting was ook heel gezellig, heerlijk buffet. Zeker voor herhaling vatbaar met een andere groep.

Groetjes Monique

***

Wij hebben gisteren het zondagsarrangement in uw feestgrot gehad. Eerst een rondleiding met een mijnwerker. De lunch in de feestgrot met daarna de spokentocht en aansluitend de hapjes en borrelen in de feestgrot.
In 1 woord: Geweldig. Wij hebben genoten. De rondleiding was erg leuk en werd door de gids op een bijzondere manier gebracht. Daarna een goed verzorgde lunch en de spokentocht. Ontzettend hilarisch en de hele dag heeft onze groep het geloof ik nergens anders meer over gehad. Wij hebben zoveel gelachen en natuurlijk gegild! Complimenten voor de acteurs. Daarna lekker naborrelen. Een aanrader en dat zullen we anderen ook zeker vertellen.

Groetjes Petra en Peter Spithoff

***

Bedankt voor de perfecte organisatie van ons personeelsfeest.

Zonder uitzondering was iedereen enthousiast. Zowel de spooktocht als het grotbiken als de maaltijden waren uitmuntend verzorgd.

Martin Flinsenberg

Directeur Bredox BV Weert

***

Het arrangement is door iedereen als zeer positief ervaren! Zowel de koffie met vlaai bij binnenkomst, de rondleiding door de Spookgrot (de hele morgen gaat het al daarover ) en het aansluitende buffet waren goed verzorgd!

Nog bedankt daarvoor!

Vriendelijke groet,

Ineke Koolen
ROC Ter AA

***

Iedereen vond de dag zeer geslaagd, alle onderdelen van het rodelen tot en met de spooktocht was goed in elkaar gezet zodat je een mooi dagprogramma had.
Ook het eten was super goed en lekker en het weer zat ook mee natuurlijk,
alles was zeer goed geregeld door jullie.

Bedankt voor de leuke dag en tot een volgende keer.

John
Restaria den Haas
Valkenswaard

***

Onze uitstap naar de feestgrot in combinatie met lunch, grotbiken, spookhuis van sluuk en als afsluiting een diner is ons zeer goed bevallen.
Vooral het grotbiken is een aanrader. De ontvangst was zeer goed, tevens de lunch. Tenslotte het diner, zeer goed verzorgd en een uitstekende bediening.

Groeten,

Bert Spaan

***

Wij hebben een teamuitje bij jullie gehad. Alles was perfect geregeld en we zijn heeeel goed verzorgd…….leuke mensen en lekker eten! Iedereen was het erover eens: het was een SUPERdag.

Tot een volgende keer…??!!

Rijkswaterstaat Maastricht

***

We hebben een fantastisch personeelsfeest in de feestgrot gehad! We begonnen met een lunch, helaas door de file even snel naar binnen… maar toen de spooktocht begon was iedereen het alweer vergeten en kon de dag beginnen. Beerke deed het heel goed en nu op de zaak worden zijn woorden nog regelmatig herhaald. Daarna een rondleiding door de steenkolenmijn dat voor vele mensen heel interessant was. En een goede afwisseling na veel gelach en gegil. Een groot aantal van de groep zijn als laatste gaan grotbiken. Dit was echt super gaaf!! Gewoon doen!!! De meeste van ons willen het ook nog eens over doen, want we vonden het allemaal tekort zo leuk dat het was. Super spannend ook als je een deel van de groep kwijt bent. De complimenten voor de instructeurs van het grotbiken. Het was heel veilig allemaal. Na afloop het heerlijke Bellini en een Grand Dessert buffet, dit was ontzettend lekker allemaal. Iedereen was te spreken over het personeel, je glas en je bord kon niet leeg zijn. We willen jullie hartelijk bedanken voor deze bijzondere dag. Er zal nog lang worden nagepraat.

Hartelijke groeten,
Karin Gruijs

Hansel dranken en Salades BV – Zaandam

***

Wij hebben het met ons personeel waanzinnig leuk gehad.
De spookgrot was lachen, gieren, brullen en de steenkolenmijn ontzettend interessant, een goede combinatie voor 100 personen. Ook werd er goed voor ons natje en droogje gezorgd, onze complimenten!!

Hartelijke groeten en nogmaals bedankt, namens de feestcommissie van Triferto.

Talitha Vermaas

***

Wij hebben een middagprogramma gehad bij jullie en ons uitstekend vermaakt! Het grotbiken was echt super leuk voor iedereen en het daarna klimmen en klauteren in de grotten ook! De lunch die wij hadden bij aankomst was ook uitstekend geregeld. Het personeel was zeer vriendelijk en die begeleiding die we kregen ook!

Kortom! Een zeer leuke middag met ons personeel. Zeker een aanrader!

Met vriendelijke groet,

Bonnie Megens
Anac BackOffice

***

Wij hebben ons personeelsuitje bij de Feestgrot gevierd. Het was een enorm geslaagde dag. Het valt niet mee om iets te organiseren voor 90 (verschillende)mensen. Onze groep is erg divers, dus het was maar afwachten hoe dit is de smaak ging vallen. Ik mag wel zeggen dat iedereen genoten heeft!!!
We zijn begonnen met de goed verzorgde lunch. Daarna zijn we in twee groepen verdeeld: één groep ging survivalen in de grotten en de andere groep heeft de mergelworkshop gedaan. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Daarna kwam, tijdens de borrel een wat vreemde meneer binnengelopen die ons meenam naar de grot van tante Emilie. Ik zal over dit onderdeel (de spooktocht)verder niks verklappen, maar het was echt geweldig. Bij terugkomst stond er een heerlijk buffet op ons te wachten en daarna hebben we geweldig gedanst en heel veel lol gehad. HET IS EEN ECHTE AANRADER! Feestgrot: bedankt voor de geweldige dag!

Duhamel college

Den Bosch

***

Een maal per jaar hebben wij een personeelsuitje. Voor ons als organisatie wordt het moeilijker om iets anders te vinden dan wat je voorgaande jaren hebt gedaan. Dat was dit jaar weer goed gelukt!!
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Vooral het karaoke zingen viel erg in de smaak. De DJ deed het erg goed en ook zijn muziek was om lekker op te dansen. Het personeel heeft het er nu nog over.
Het eten was heel erg lekker en voor ieder wat wils.

Wij willen jullie bedanken voor de super gezellige avond die wij hebben gehad. Ga vooral zo door!!

Groetjes,

Stefanie Dirks
Dolfijn Bowling Tilburg

***

Wij hebben met onze medewerkers een zeer geslaagd personeelsfeest in de Feestgrot gehad.
De spooktocht in de grot van Liselottes Tante Emily was superleuk Complimenten voor Liselotte. ook het grotbiken is bij iedereen in de smaak gevallen. We hebben genoten van het overheerlijke dinerbuffet Picasso. Kortom een aanrader.
Nogmaals bedankt voor de fijne dag.

John en Leny Pinckers

Gebr. Pinckers BV

***

Afgelopen vrijdag hadden wij ons personeelsuitje met als uitgangspunt ‘de feestgrot’.
Het is een perfecte dag geworden. U had voor ons een aangepast arrangement samengesteld. Dit werd door u op en top verzorgd.
Wij hebben heel veel complimenten gekregen over de organisatie en vooral ook over de activiteiten en het eten dat aangeboden werd.
De activiteiten waren gezellig en prima verzorgd. Het eten was voortreffelijk, zowel de aankleding de hoeveelheid en de smaak. Van de vlaai tot en met het buffet heeft iedereen genoten. Wij hebben hierover heel veel complimenten gekregen, dus deze zijn voor u bestemd. Ook na het buffet was het genieten tijdens de borrel, waarbij we nog gezellig hebben kunnen dansen.

Ik dank u hartelijk voor uw inzet en die van uw medewerkers, we hebben een heel gezellige, prima verzorgde dag gehad. Ik denk dat het volgend jaar moeilijk zal zijn deze dag te evenaren.

met vriendelijke groet,
A. Wijnans
De Voort Hermes De Bont Advocaten

***

Ik kan heel kort zijn over onze ervaringen bij jullie. Het was in een woord geweldig.
Wij waren er met het team van onze school uit Acht en we hebben echt met ons allen, super genoten niet allen van het avontuur bij jullie maar ook van al het lekker eten en drinken.
Voor degene die dit nog in petto hebben echt een aanrader. Het was geweldig.
Namens al de medewerkers van de basis school uit Acht onze hartelijke dank.
Aan iedereen die hier aan mee hebben gewerkt.

Groetjes Ans van de Kerkhof

***

Hierbij willen wij laten weten dat wij een fantastische dag hebben beleefd om niet te vergeten. Alles was keurig verzorgd en het eten was heerlijk, tevens waren alle activiteiten een leuke en spannende ervaring.
De dag is helemaal vlekkeloos verlopen, complimenten!

Met vriendelijke groet,

Patricia Schouten
Innovative Input BV

***

Zoals afgelopen maandag verteld zijn we erg tevreden over de dag bij de feestgrot. Alles was precies zoals afgesproken en de service was prima. Ook het Da vinci buffet was lekker en voldoende. Verder was het geheel met de grotten activiteiten ook prima verlopen. Al met al zijn wij dus zeker tevreden en zou ik het iedereen aanraden,

Met vriendelijke groet,

Anne Verbroekken

Jachtslot de Mookerheide

***

Vorige week hebben wij met alle medewerkers van Nashuatec Professional Services een ontzettend geslaagde dag gehad bij jullie! De locatie was erg mooi, het eten was heerlijk en de activiteiten (grotbiken, klauteren en wandelen) zijn ook door iedereen als erg geslaagd ervaren! Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! We hebben er van genoten!

Groetjes,
Bianca

Nashuatec

***

Wij hebben een ontzettend leuke ontspannen dag gehad. Zeker een aanrader voor personeelsuitjes.

R. Blom

VMC Nederland B.V.

***

Ons afdelingsuitje is een groot succes geweest, mede dankzij de gezellige ontvangst en het lekkere eten in De Feestgrot. We begonnen met begonnen met een heerlijke lunch in de feestgrot, daarna wat activiteiten en we sloten af met een perfect verzorgd dinerbuffet en een overheerlijk dessertbuffet! Een echte aanrader!

Danny Mulder