Gastenboek trouwen

Hallo Roel en de rest!

Wij hebben een hele fijne dag gehad! Personeel was vriendelijk, vlot en gemotiveerd, super! We hebben nergens naar om hoeven kijken. We krijgen van iedereen positieve reacties op de locatie en de service.
Het was voor ons een onvergetelijke dag die te snel om was (alle clichés kloppen dus ????
Hartelijk bedankt voor alles!

Liefs,

Inge & Maurice

***

Wij hebben een super dag beleefd in de Feestgrot. Netjes verzorgd met leuk en vriendelijk personeel die onze gasten uitstekend hebben verzorgd. Wij kregen een leuke en positieve feedback van onze gasten.

Dus hier bij aan iedereen nogmaals bedankt!

Dyon en Vera Vrancken

***

Wat wij hebben wij genoten van onze bruiloft! We waren met een klein gezelschap (30 personen) maar de locatie vulde dit perfect aan. De setting maakte alles intiem en gezellig op de manier waarop wij hoopten. Alles was tot in de puntjes verzorgd!
Arjan & Paulien Cleven

***

Op 05-09-2014 hebben wij hier onze bruiloft mogen vieren. Een hele bijzondere dag en een top feest! De BBQ was super geregeld, personeel zeer vriendelijk en de complimenten voor Roel!
Heel erg bedankt voor deze mooie avond!
William en Eline Verweij

***

Onze bruiloft in de grotten was een super mooie dag! Het personeel van de Feestgrot heeft er voor gezorgd dat wij ons heel bijzonder voelde deze dag.
De gasten konden hun ogen niet geloven voor wat een mooie locatie dit is. Daarnaast zorgde de lichtshow op de dansvloer voor een WOAW-effect voor alle gasten en was dit een geweldige aanvulling op onze openingsdans.
De complimenten van onze gasten blijven maar binnen komen.

Bedankt voor deze geweldige dag!

Markus & Ellis Schmidt-Reuleaux

***

Wij hebben ons huwelijksfeest in de feestgrot gevierd.
Zo´n belangrijke dag uit handen geven is soms moeilijk.
Vanaf binnenkomst van de gasten (inclusief voltrekking van het huwelijk) tot aan het einde heeft de feestgrot ervoor gezorgd dat het voor ons een feest is geworden.
De gasten van jong 1,5 jaar tot 83 jaar waren allemaal tevreden.
Ook het buffet wat zij ons geadviseerd hebben was simpel weg voortreffelijk te noemen.
Hiervoor een 10 met griffel voor de feestgrot en z´n personeel.

voor mij en mijn vrouw een geslaagde dag
Namens onze genodigde gasten moest ook de complimenten uitdragen naar de feestgrot.

Feestgrot Bedankt!!!!
Dave & Irma van Haandel

***

Wij zijn op 23-08-2014 getrouwd, en hebben onze ceremonie en ons feest gehouden in de feestgrot , waar wij zeer zeker over te spreken zijn. Alles tot in de puntjes verzorgd, een perfecte bediening, perfect feest, eten was overheerlijk, welliswaar gewoon TOP!!!!

Oma van mij zit in een rolstoel , waardoor wij bang waren dat zei niet aanwezig kon zijn bij ons feest, maar ook hier werd door Roel& personeel rekening mee gehouden , zei hebben haar de hele dag geholpen.. & haar overal naar toe gebracht, heel voorzichtig! hiervoor nog eens extra een dikke 10!!!!!!!

Wij zijn zeer te spreken over de feestgrot & zullen dit ook iedereen dit aanraden, want onze bruiloft is mede door de feestgrot , een dag geworden om nooit meer te vergeten!!

Een extra bedankje gaat uit naar Roel, we konden met alles bij hem terecht, maakte niet uit hoevaak we belden om langs te komen , hij zorgde altijd dat er tijd voor ons was.

Feestgrot bedankt voor deze onvergetelijke dag

Rowena & Lars

***

Op 30 augustus 2014 hebben wij ons huwelijksfeest mogen vieren in de Feestgrot. Vanaf de eerste ontmoeting om de locatie te bezichtigen tot aan het moment dat wij de Feestgrot op onze grote dag verlieten, kunnen wij alleen maar zeggen dat wij vol lof zijn over deze locatie en de service.
Ashwin, Roel en de rest van het team: Bedankt voor alles! Het was een onvergetelijke perfect verzorgde dag.

Resie en Tim Rosier

***

Wij hadden onze trouwceremonie en feest in De Feestgrot. Wij wisten niet goed wat wij moesten verwachten, omdat wij alles via e-mail hadden geregeld, vanuit Ierland. MAAR, alles was perfect geregeld en kon niet beter!!! Roel en zijn team hebben onze dag onvergetelijk gemaakt. De DJ zorgde voor een goede sfeer en iedereen heeft naar hartelust gedanst. Alle gasten, Nederlands en Iers, zijn uitmuntend verzorgd en hebben een geweldige avond gehad. Bedankt!!! Ruth en Patricia

***

Wij zijn getrouwd in de feestgrotten, en het was in 1 woord geweldig
de vriendelijkheid van het personeel, de sfeer van de grotten
het eten en drinken worden super verzorgd
je hoeft zelf nergens aan te denken, want Roel regelt het allemaal
foto’s gemaakt in het mergelrijk zooooo mooiiiii

Aschwin, Roel en personeel super bedankt voor onze geweldige dag.
Groetjes Ralph en Melanie Beckers

***

Onze huwelijksceremonie is voltrokken in de Feestgrot. Allereerst in de bijzonder sfeervolle trouwzaal en daarna in de bistro en op het terras hebben wij een zeer mooie middag gehad. Alles was top geregeld, de service die dag was uitstekend en het diner was erg goed! Voor ons een dag om nooit te vergeten!

Myrna & Olaf

***

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De sfeer in de trouwgrot was geweldig en we hebben vele mooie reacties gekregen op de feestzaal.
Het eten was heerlijk en de DJ zorgde voor een mooie sfeer en speelde goed in op de wensen van ons en onze gasten.

We willen Roel en het hele team bedanken voor de geweldige dag die we nooit zullen vergeten! Wij kunnen iedereen aanraden om hier een mooi feest te geven! Een 10 voor De Feestgrot!

Kirsten en Pascal

***

Mede dankzij de goede zorgen en supervriendelijke medewerkers van de Feestgrot was onze trouwdag een schitterende dag, onze dank hiervoor! Alles was tot in de puntjes verzorgd en volgens afspraak. Onze complimenten! Wij geven de Feestgrot een 10!

Jeroen en Annemieke van de Ven – Bouwens

***

We zijn erg blij dat we deze locatie hebben uitgezocht om ons huwelijk te mogen vieren!
De locatie was erg sfeervol, het eten was erg lekker en de muziek was perfect.
We hebben van de gasten veel complimenten gekregen wat betreft locatie, eten en muziek.
We raden dan ook iedereen aan om bij jullie feest te vieren.
Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Groetjes,
Sanne en Pascal

***

Op 9 maart 2014 zijn wij getrouwd in de Feestgrot. De trouwzaal is een grote beleving als je binnenkomt en je krijgt er meteen zin in. Ook het diner en de feestavond hebben we hier gehouden en kunnen niet anders zeggen dat alles op en top verzorgd was. Roel en zijn medewerkers weten precies wat je nodig hebt. De DJ zorgde ervoor dat het een knalfeest werd om nooit te vergeten. Wil je een locatie om alles in 1 te vieren: zoek niet langer want een romantische en sfeervollere locatie dan deze zal je niet vinden. Hartelijk bedankt want mede door jullie was het een DAG om nooit te vergeten!

Xander & Marlou

***

Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik al meteen dat ik onze mooie dag wilde vieren in de Feestgrot.
Het gesprek was aangenaam. Alles kon geregeld worden en alles kon zoals wij het graag zouden willen. De reservering verliep vlot en soepel.
Op DE grote dag hebben wij met volle teugen genoten van de dag. Wat onze mooiste dag moest worden, hebben jullie tot een uitstekende dag gemaakt!!
Vanaf het moment dat we aankwamen was alles geregeld.
Het eten was erg goed en wat een geweldig personeel hebben jullie daar! Super vriendelijk en geduldig! Als ik dacht dat ik dorst kreeg stonden jullie al voor me met een glaasje drinken.
Het diner was heerlijk! Ik heb erg veel complimenten gekregen van mijn gasten over het buffet.
Toen eenmaal het feest begon hebben we alleen maar kunnen genieten van iedereen. De sfeer zat erin door de geweldige muziek van de DJ. Iedereen had het geweldig naar zijn zin! Het was zelfs NOG beter dan we gedacht hadden.
Mijn gasten hebben een topfeest gehad.
Robbie en ik hebben de dag van ons leven gehad! De sfeer, de gezelligheid, het personeel, het goede eten, goede muziek en het enthousiasme van jou heeft onze dag compleet gemaakt!
SUPER BEDANKT!!!
Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Rob en Ninon

***

Een gezellige, romantische, sfeervolle en onvergetelijke middag en feestavond gehad tijdens onze trouwdag!! De bediening is vriendelijk en vlot, het eten is lekker, locatie heeft indruk gemaakt en we zijn altijd goed geholpen en ontvangen door Roel en alle medewerkers van de Feestgrot! Een unieke locatie… voor ons en onze gasten een hele goede keus geweest!

Bruidspaar Claessen

***

Mede namens Aschwin en zijn medewerkers hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad in de feestgrot. De Jan Kruysen trouwzaal is knus, sfeervol en betoverend romantisch.. Wij hebben ervoor gekozen om op één locatie te trouwen en het feest te geven. Het personeel zorgt ervoor dat niemand van de gasten iets te kort komt. De kwaliteit van de drankjes en het eten is hoog van kwaliteit! Mede dankzij jullie inspanningen hebben wij een trouwdag gehad om nooit te vergeten!

Bedankt,

Pieter en Sandra van Krieken

***

Op 23-08-2013 zijn wij getrouwd in de feestgrot, hebben aansluitend daar gegeten en het feest gehad.
Het was echt in een woord geweldig. Van de mooie trouwzaal tot de sfeervolle feestzaal.
Alle gasten waren onder de indruk van de locatie en de super goede bediening.
Het eten was echt heel lekker en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Ook de dj die door de feestgrot was geregeld heeft helemaal naar onze wensen gedraaid en heeft er een mega gezellige avond van gemaakt.
Roel zonder jou en je personeel hadden we nooit zo’n perfecte dag kunnen hebben.
Onze bruiloft was een sprookje door jullie.
De feestgrot krijgt een dikke 10 van ons dit is de place to be voor een geweldige dag.

Groetjes Danny en Natasja Vogelaar

***

Wij willen jullie enorm bedanken voor het verzorgen van onze huwelijks dag bij jullie. Van het allereerste begin tot en met het einde was alles perfect geregeld en verzorgd.

Alles was mogelijk, goede ideeen, goed personeel en bediening, allemaal goede reacties gekregen van de gasten op het eten en drinken alsmede ook op de bijzondere locatie. Wij geven jullie een 10!

Nogmaals bedankt!!!
Erwin en Carmen

***

Het was een feest om nooit meer te vergeten. iedereen heeft zich heel goed geamuseerd. Het eten was geweldig en voor de rest alles tot in de puntjes goed verzorgd. Onze complimenten. We geven jullie een 10.
Groetjes van Carmen en Nellie

***

Na veel locaties bezocht te hebben, hebben wij voor de feestgrot gekozen en een betere keuze hadden wij niet kunnen maken!! De Feestgrot krijgt van ons een 10!

Suzanne Peters en Luc Weltens

***

Bedankt voor een geweldige feestavond op onze bruiloft.
foto2Wij hebben bij de feestgrot ons huwelijksfeest gevierd. Eten was erg lekker, personeel vriendelijk en behulpzaam. Het was een hele leuke dag en we bevelen de feestgrot echt aan voor een leuke feestlocatie. De feestgrot krijgt van ons  een 9!

Melanie en Hub

***

Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk drank werd snel bijgevuld, muziek was perfect afgestemd, grot was sfeervol, een perfecte avond!!!

Wij geven de Feestgrot een 10!

Bas en Marly Paulssen

***

15 juni 2013… onze bruiloft.

Het was een dag om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal werd aan gedacht. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. Tot in de late uurtjes hebben wij flink gefeest. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen. Het was een sfeervolle dag. Wij zijn ontzettend blij dat wij alles in de Feestgrot hebben laten plaatsvinden. (ceremonie tot en met feestavond inclusief DJ)

Hartstikke bedankt, mede dankzij jullie zullen wij deze prachtige dag nooit vergeten. Wij geven de Feestgrot een 10!

Mervyn en Djamilla Bouwens – Thelen

***

Beste allemaal,

Wij hebben een super huwelijksdag gehad op 6-4-2013! Alles was fantastisch geregeld! Roel heeft alles in goede banen geleid. Onze gasten waren zeer tevreden over de service en over de locatie! De sfeer was fantastisch! Zouden het zo weer doen!

Wij geven de Feestgrot een 9.

Groetjes,
Linda en Danny

***

Wij hebben de meest fantastische bruiloft gehad die we ons konden wensen. Zowel de bediening, het buffet, de inrichting, de planning als het last-minute aanpassen van de afspraken verliep vlekkeloos. En een kei grote merci voor Roel die alles in goed banen heeft geleid en ons echt als een prinsenpaar behandelde!

Wij geven de Feestgrot een 10.

Ellen en Robbie

***

Wij hebben in de feestgrot ons 25 jarig huwelijk gevierd met familie, vrienden, collega’s en kennissen.
De muziek werd verzorgd door de geweldige band RUBBISH en DJ Frank. TOP AVOND !!

Personeel van de Feestgrot : bedankt voor de goede verzorging !!

Frank en Fanny

***

Op 12 december 2012 zijn man en ik getrouwd in De Feestgrot, hebben we daar gegeten en ´savond gefeest en we kunnen niks anders zeggen dan fantastisch! Alles ging lekker vloeiend, iedereen was zeer te spreken over de locatie en de sfeer zat er goed in, mede door de aankleding. Het was een dag om echt nooit te vergeten. We kijken er met heel veel plezier op terug! Bedankt Aschwin, Nicky en alle andere die onze dag geweldig hebben laten verlopen!

Wij geven de Feestgrot een 8.

Ronald en Sandra Bos

***

Wij hebben zaterdag een zeer leuke avond beleefd in de feestgrot in Valkenburg. De locatie is prachtig, het personeel was netjes en vriendelijk, en het eten was lekker.

Groetjes,

Sylvia

***

De dag was geweldig, de amtenaar deed het helemaal super, het eten en het ijs na was heerlijk, de disjockey draaide de muziek die wat wij graag wilden. Roel heeft het allemaal perfect geregeld, de bediening was perfect. Een feest om nooit meer te vergeten met al onze gasten die de dag en het feest helemaal compleet hebben gemaakt. De feestgrot is beslist een aanrader om daar je huwelijk te vieren. Alles onder 1 dak, perfecter kan het niet. Vooral de trouwlokatie is echt geweldig,

veel liefs van Jacqueline en Edgar

10-11-2012

***

Erg sfeervolle lokatie, alles wordt duidelijk gecommuniseerd en er heerst een erg gemoedelijke sfeer. Avond wordt naar eigen wensen ingevuld. Voor iedereen een aanrader als je een feest wilt geven.

Familie Van Proosdij
Stein

***

Wij hebben op 7 sept 2012 onze bruiloft gevierd in de feestgrot. Alles was bijzonder goed geregeld en het personeel was vlot en vriendelijk. De sfeer is er perfect en we hadden ons geen mooiere locatie kunnen wensen om onze trouwdag te vieren. Ook het buffet was prima verzorgd!!

Groetjes Marc en Sanne Dohmen

***

Op 27-07-2012 hebben wij onze bruiloft bij jullie gevierd. Wat een toplocatie en topverzorging. Vooral Roel verdient een pluim. Alles kon en niets was te gek. Wij en ook onze gasten vonden het geweldig.

John & Patricia Blaazer

***

Wij hebben een onvergetelijk huwelijksfeest gehad, allemaal dankzij het enorm vriendelijke personeel van de feestgrot! Alles was tot in de puntjes verzorgd en het ontbrak ons aan niks, daar zorgde het personeel wel voor :) Hartelijk dank voor de goede organisatie!

Robin en Desiree

***

Onze trouwdag is met groot succes verlopen. Alles was naar wens verlopen, we hebben ons zeer kostelijk geamuzeerd. En ook de gasten op ons feest waren zeer te spreken over de lokatie en service!

Jurgen en Jolanda Timmermans

***

Super genoten van onze bruiloft!! Top lokatie, top verzorging… Absoluut een aanrader :)

Annemieke en Natasja Linssen

***

Bedankt voor een speciale beleving op een bijzondere dag.

Familie Vroomen

***

Het was een dag om nooit meer te vergeten! dit mede door het super personeel van de feestgrot, onze complimenten! Het buffet was overheerlijk! en drank werd voldoende aangeboden, personeel was heel leuk en gezellig, ook met de kleinste gasten! bedankt!

fam. Thomassen

***

Onze huwelijksdag was een dag om nooit tevergeten.
Super lokatie voor een bijzondere bruiloft.
Bedankt voor deze mooie ervaring.
Voor iemand die alles op een plek wil beleven zit je in de feestgrot op de juiste plaats.

Eric en Bianca van Kruijsdijk

***

Ons 25 jarig huwelijks feest was dankzij de feestgrot gewoon TOP. Uitstekend verzorgde spijs en drank. En DJ Mathijs heeft zijn belangrijke taak als stemmingmaker overtroffen.
Alles wordt vooraf besproken en geregeld, dus op de avond zelf, alleen maar genieten. We hebben alleen maar hele  positieve reacties gehad van collega’s, vrienden en familie op het feest.

Met vriendelijke groet,
Bert, Anke, Kiki, Evy

***

Over ons feestje t.g.v. 65e verjaardag: Bijzondere sfeer. Ontvangst met glaasje prosecco. Een DJ die de stemming uitstekend aanvoelde en een heerlijk buffet. Bijzonder vriendelijk en attent personeel.
Kortom: Niets te klagen.

Bedankt! Familie de Boer

***

Ik heb mijn 50e verjaardag gevierd met als thema “The Seventies”: schitterend!
Ik krijg alleen maar positieve reacties; over de locatie, personeel (heel vriendelijk), aankleding, hapjes, dj: kortom een feest waarvan ik nog lang over zal napraten in zeer positieve zin. Ik wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor dit geweldig feest. Ook namens mijn gezin. Nogmaals bedankt.
Myriam Smit

***

We hebben prachtige herinneringen aan de gehele dag overgehouden. De locatie was speciaal en we hebben erg genoten van alles, van begin tot het einde. Zo’n dag is natuurlijk altijd onvergetelijk, maar we kunnen wel zeggen dat we zeer tevreden zijn over hoe alles verlopen is, hetgeen het extra onvergetelijk maakt. De organisatie vanuit jullie was prima, het buffet was super, de service en bediening top, de DJ was de gehele avond perfect, het personeel was zeer vriendelijk en we hebben er zeker geen spijt van dat we het huwelijk bij jullie hebben gedaan. Er zijn voor zover wij weten geen dingen misgegaan, althans als dat zo zou zijn dan is dat volledig aan ons voorbijgegaan. Al onze gasten hebben ook positief gereageerd, op de dag zelf, maar nu nog steeds. We willen, ook namens onze ceremoniemeester, in het bijzonder onze dank overbrengen aan Roel. Hij heeft enorm zijn best gedaan, was zeer betrokken en heeft de ceremoniemeester continue enorm ondersteund.
Kortom, mede dankzij jullie hebben we een waanzinnige topdag beleefd!

Groeten,

Lyana en Menno

***

Hallo Aschwin, bedankt voor de super gezellige en goed verzorgde feestavond en trouwdag, het was top!

Gr. Roger en Patsy

***

Beste Aschwin en Roel,

Wij willen jullie heel hartelijk danken voor het organiseren van de geweldige dag voor Menno en Lyana.

Het was super, lekker eten , goede begeleiding en verzorging, genoeg te eten en drank, al met al perfect met ook nog  veel aandacht voor ons bruidspaar en de familie.

Wij snappen dat het heel intensief is geweest en ook op de dag zelf door de verschillende culturen die dan opeens met extra drank en taart komen.

Maar jullie hebben het allemaal, inclusief de rest van het personeel, perfect gedaan en direct opgelost.

Het was voor ons als ouders een geweldige bruiloft , die helaas te snel voorbij is gegaan. Een dag om niet te vergeten mede dank zij jullie.

Allemaal dank dank dank.

Groeten Nannie en Jan Smeelen.

***

Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop we bij jullie konden trouwen. De spanning vooraf was af en toe best heftig voor mij en daar konden jullie gelukkig goed mee overweg ;). Ook dank daarvoor.

Het was een heel mooie plechtigheid. De intimiteit was voor iedereen bijna adembenemend en daar heeft de grot alles mee te maken gehad. Wat een prachtige plek om in te trouwen. Ik had nooit durven dromen dat het zo geweldig zou zijn. Mijn zusjes schreef over de magie in de grot. En ja, zo voelde het ook.

Peggy en Jasper

***

Wij willen jullie hartelijk danken voor deze onvergetelijke huwelijksdag. De service tijdens de aanloop naar onze bruiloft was prima en tijdens de dag zelf maakten jullie dit waar. Veel complimentjes van de gasten m.b.t. de sfeervolle en unieke locatie.
Nogmaals dank !

Cindy & Roger Schreurs

***

Bij het uitzoeken van een mooie locatie voor ons huwelijksfeest waren we al snel verkocht toen we de Feestgrot zagen. Niets kon hier nog aan tippen!
Op 24 juni 2011 vierden wij dan ook ons huwelijksfeest hier. De entree met alle lichtjes was prachtig, en bij binnenkomst van de gasten kregen we alleen maar leuke reacties over de prachtige locatie die we hadden gekozen. De bediening en de service was geweldig, de drankjes lekker ;), het eten heerlijk, de DJ draaide precies wat wij wilde horen en iedereen heeft GENOTEN. En nu nog steeds, want mede dankzij jullie hebben wij de dag van ons leven gehad!
Kortom, de Feestgrot; een absolute aanrader!

Groetjes, Lindsy en Chris

***

Onze bruiloft was echt een droom. Al onze gasten, en uiteraard wij zelf ook, vonden de locatie prachtig en heel sfeervol. Het buffet was heerlijk en de hapjes ’s avond waren ook om te smullen. Het was een knalfuif!!!

Heel erg bedankt en wellicht tot een volgend feestje!

Fernao en Sylvia Persoon

***

Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de mooie dag die we mede aan jullie te danken hebben. Uitstekende organisatie, vrolijk en behulpzaam personeel, eigenlijk was alles perfect! Wij raden iedereen die graag wilt trouwen of een ander feest wil organiseren aan dit in de Feestgrot te doen. Ook wij zullen in de toekomst zeker nog een beroep op jullie doen.

Bedankt allemaal.
Groetjes Bart, Saskia en Levi.

***

Het feest was top!!!
Super bedankt voor jullie bijdrage.

Ruud en Lotte

***

Hallo team van de feestgrot,

Wij willen jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de super service tijdens onze huwelijksvoltrekking in de Jan Kruysen Galerij en aansluitend onze receptie en feestavond! Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig mooie, onvergetelijke dag beleefd!

Liefs,

Jolanda & Guido Habets-Loos

***

De avond was goed naar wens. We hebben alleen maar goede complimenten gekregen van de gasten!

Guido en Mandy van den Berk

***

Wij hebben gisteren bij jullie onze huwelijksdag gevierd, wij willen jullie bedanken voor een hele fijne dag,

de goede service en het vriendelijke personeel.

Het was echt een leuke en gezellige dag.

groetjes,

Herman en Ria

***

We hebben genoten van het feest voor mijn 50e verjaardag. Supergezellige locatie met vriendelijk personeel dat zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Kortom, we komen hier zeker terug!!!

Ingrid Senden

***

Afgelopen zondag een 50 jarig huwelijksfeest gehad in de feestgrot. Super goed georganiseerd tot en met de parkeerplaatsen! Voorafgaand aan Italiaans buffet een rondleiding door de steenkolenmijn. Zeer indrukwekkend en de gids was erg pakkend. Er zaten een aantal ex mijnwerkers tussen de feestgasten en zichtbaar onder de indruk verlieten zij de mijn!

Het buffet was erg lekker en ook het grand dessert was om er je vingers bij af te likken. Wij willen jullie super bedanken voor de goede service en het ontzettend mooie bord bij het ontvangst!! Helemaal top! Molto Grazie!

Famiglia Menna

***

We willen jullie heel erg bedanken voor het bijdragen aan onze mooie dag! Het is allemaal soepel verlopen en we hadden nergens omkijken naar. Zo hoort het ook! Ga vooral zo door, dan zullen veel gasten een onvergetelijke avond bij jullie hebben!

We hebben een super feest gehad en onze gasten vonden dit een unieke locatie.

Eén van de hoogtepunten voor onze gasten (vooral uit Zeeland afkomstig) was de entree in de steenkolenmijn, ze vonden dit zeer bijzonder en hadden zoiets nog nooit gezien!

Nogmaals bedankt voor alles en chapeau voor jullie team!

Met vriendelijke groet,

Michael en Kirsten van Geffen-Damoiseaux

***

We hebben een super bruiloft gehad bij jullie en danken jullie voor deze onvergetelijke dag, super!

Robert en Carola Borowiecki-Wijnen

***

Als eerste getrouwd in de trouwzaal van de feestgrot. Dat was al heel bijzonder en de locatie is natuurlijk uniek.

Iedereen vond het geweldig en onze gasten hebben zich goed vermaakt. De hele avond stond de dansvloer vol en de dj had het druk met het draaien van onze verzoekjes.

Wij willen iedereen bedanken die geholpen heeft dit tot zo’n mooie avond te maken, en vooral het personeel van de bediening, die was uitstekend!!

Het eten was heerlijk!

Nogmaals bedankt, het was een onvergetelijke dag.

Cristian & Chantal Baars-Joosten

***

Onze bruiloft was door jullie helemaal af, en het diner was om te smullen. Een echte aanrader! Ook konden we zonder moeite er een uur aanplakken.

Geert en Chantal Eikelenberg-van Laere

***

Wij hebben afgelopen weekend een feest bij jullie in de Feestgrot gegeven, en wat voor een feest!!
Alles was tot in de puntjes geregeld, het eten was heerlijk, de muziek uitstekend en de sfeer geweldig!!.

Heel erg bedankt! Door jullie is het werkelijk een grandioos feest geworden.
Ook van onze vrienden en familie hebben we hele positieve berichten terug gekregen.

Nogmaals bedankt!

Familie Duijm

Kerkrade

***

Bedankt voor de uitstekende verzorging van ons huwelijksfeest in jullie feestgrot!
Wij en ook alle feestvierders zijn erg te spreken over de locatie, de ontvangst, de catering enz.
Het was een geweldig feest!!!

Groetjes Chantal en Luc Thomassen

Meerssen

***

We hebben onze bruiloft gevierd met een zeer gevarieerde mix aan gasten uit Valkenburg, van “boven de rivieren” en veel buitenlandse gasten. Zonder uitzondering was men positief over de locatie, de strakke bediening en het heerlijke eten. De entree voor de gasten via de kolenmijn was spraakmakend. Voor ons was het een topdag op een toplocatie!

Groeten, Darlyane en Jacques

Valkenburg aan de Geul

***

We hebben genoten van het feest. Alles was top. De locatie (uiteraard) de bediening, het eten. En, ook zeker niet onbelangrijk, het oog van jullie voor onze wensen. We hebben het ontzettend fijn gevonden dat we te allen tijde contact konden opnemen en een snel en prettig antwoord kregen op al onze vragen. Fantastisch! De service die we bij jullie gekregen hebben is ongeëvenaard!

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen.

Groeten,
Guido & Erica Aussems

***

Wij willen jullie bedanken voor alles! We hebben echt een super bruiloft gehad.
Goede muziek, heerlijk eten, goede bediening. Teveel om allemaal op te noemen.
En we hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten over de locatie.
Het was echt top.

Nogmaals hartstikke bedankt

Martijn en Diana

***

We hebben een geweldige avond gehad in jullie Feestgrot ter ere van onze bruiloft.
Het amuse arrangement was uit de kunst, iedereen werd goed verzorgd en er ontbrak niets aan.
Wij hebben de indruk dat dit een bruiloft is geweest waar ze over 5 jaar nog over praten, ook vanwege de locatie.
We willen jullie en het team wat ons verzorgd heeft bij deze bedanken en wie weet tot een volgend feest…

Groetjes uit Geleen

Gwen en Tim Geven

***

Super bedankt voor de vriendelijke, hardwerkende bediening, de heerlijke hapjes en de geweldige dj tijdens onze bruiloft. We zullen ons perfecte huwelijksfeest nooit vergeten!

Bedankt!

Groetjes Steffie en Joep

***

Ons huwelijksfeest in de Feestgrot was onvergetelijk!! Wij hebben absoluut een topavond gehad, en onze gasten ook. Het bleek voor velen inderdaad een verrassende en “geheime” locatie te zijn, zeker de entree door de steenkolenmijn was adembenemend.
De hele avond was goed georganiseerd, service was uitstekend en de gasten hebben geen moment droog gestaan. Het personeel was erg vriendelijk, niets was te gek.

Wij genieten nog steeds na van een knalfeest op deze unieke locatie. Dit is absoluut een aanrader!

Vele groetjes,

Remy & Susanne

Berg en Terblijt

***

Wij willen iedereen bedanken voor onze geweldige dag en avond, onze bruiloft was meer dan geweldig.

Ondanks dat wij onze bruiloft kleinschalig en intiem gevierd hebben was iedereen erg te spreken over alles, vooral de locatie, bijna niemand had ooit gehoord van de feestgrot, maar ze vonden het allemaal geweldig mooi.

De ontvangst met koffie en thee, het buffet waar iedereen van genoten heeft, het feest met de geweldige dj die de gasten ontzettend goed aanvoelde, de heerlijke hapjes tussendoor, het vriendelijke personeel, gewoonweg alles liep lekker en perfect.

Onze complimenten!

Ralph en Diana

***

Hartelijk dank voor de uitstekende organisatie van onze trouwdag. Niet alleen wijzelf hebben een geweldige dag gehad, maar ook onze gasten waren zeer te spreken over de locatie en de geboden service door jullie personeel. Ook de muziek en het eten waren uitstekend. Bij een volgend feest zal de Feestgrot zeer zeker als eerste locatie door ons benaderd worden.

Met vriendelijk groet,

Marie-Therese en Charly Jongen

***

Via deze weg willen we u nog bedanken voor de goede organisatie van ons huwelijksfeest. Alles is meer dan naar wens verlopen, en mede dankzij uw goede organisatie hebben we een heel mooie dag achter de rug, waar we nog lange tijd met plezier naar kunnen terug kijken.

Bedankt!!!!

Raf en Annemie

***

Wij hebben het perfecte huwelijksfeest gehad in de feestgrot! Van onze genodigden hebben we vele positieve reacties gekregen!

Drinken goed, eten goed, bediening goed, muziek goed, maar bovenal: SFEER GOED!

Iedereen van de feestgrot:
ONTZETTEND BEDANKT! Ga zo door!

Evelyn en Guido Braeken-Dirix

***

Wij hebben onze bruiloft gevierd op een van de mooiste en speciaalste plekken van heel Limburg: de Feestgrot!
Alles was perfect geregeld. De uitstraling, de sfeer, de muziek, de verlichting, de vrolijke bediening, het eten…. kortom een feestavond die wij en onze gasten niet zullen vergeten.

Echt een tip voor een mooie verrassende bruiloft. De DJ die de Feestgrot ons heeft aangeraden was ook een topper! Hij speelde overal op in.

Een minpuntje: omdat alles zo goed en gezellig was, was de feestavond al om voordat we er erg in hadden. ????

Iedereen van de feestgrot bedankt voor de perfecte afsluiting van ons bruiloftsfeest!

Marjolein en Marcel

***

Wij wilden jullie bedanken voor het super feest wat wij gehad hebben bij jullie!!! Wij hebben daardoor een perfecte bruiloft gehad. Iedereen vond het een toplocatie en het eten lekker en goed verzorgd!!!!
Echt alles was perfect!!!!

Dank jullie wel,

Mark en Nancy Hardy-Janssen

***

BEDANKT!!!!!!!

Wij hebben zo’n ontzettend super huwelijksfeest bij jullie gehad, dat we het zeker de rest van ons leven niet meer vergeten, en onze gasten ook niet! De ontvangst, de locatie, de vriendelijkheid van het personeel, de DJ (echt super goed!!), het drinken, het eten…..enz.enz. Alles was meer dan een 10 waard!!! We hebben al zoveel reacties van gasten gehad, het was een superfeest!
ONTZETTEND BEDANKT !!!

Groetjes Michel en Wendy Kern-Huppertz

***

Na een geweldige dag en een zeer swingend en bruisend feest zijn we aan het bijkomen en nagenieten in ons hotel.
Ons huwelijksfeest was precies zoals wij het wilden. Een doorgaand en swingend feest waar al onze gasten zich in deze bijzondere omgeving opperbest hebben vermaakt. Een topfeest, heel erg bedankt voor het perfecte verloop!

Sandra en Marloes

***

Wij hebben met vrienden, familie en collega’s ons 12.5 jarig huwelijksfeest in de feestgrot gehouden.

De locatie, bediening, het buffet en onze gasten hebben ervoor gezorgd dat wij deze dag niet snel zullen vergeten. Wij kunnen deze unieke locatie dan ook aan iedereen aanbevelen.

Raymond en Monique

***

Wij hebben ons trouwfeest in de grot gevierd en wij hebben de dag van ons leven gehad….. Het was zeer goed georganiseerd, buffet was goed, animatie erg leuk, DJ bracht de stemming er goed in. Wij hebben met onze gasten een super avond gehad!!! Een echt aanrader dus voor alle aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar een leuke locatie.

Remco en Wendy