Gastenboek bedrijfsuitjes

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad met de spooktocht. Een echte aanrader. Net als de feestgrot ook een aanrader alles was op en top verzorgd en het personeel was zeer vriendelijk.

Vodafone – Angele Schiepers

***

De feestgrot is een warme sfeervolle ruimte waar wij met ons gezelschap vanaf 12:00 uur hartelijk werden ontvangen en direct voorzien werden van een kopje koffie/thee. Vervolgens hebben wij genoten van de grottenlunch. Voor iedereen was er voldoende aanwezig. Daarna hebben wij een bezoek gebracht aan Mergelrijk. Daar konden wij genieten van de verschillende sculpturen die uit/in de mergel waren geschapen. Met name de beeldengroep die de nachtwacht voorstelde was zeer de moeite waard. De reeds aanwezige kerstdecoratie gaf extra sfeer aan het gangenstelsel. Het zelf bewerken van een stukje mergel gaf iedereen veel plezier en er ontstonden mooie creaties. Na afloop met zijn allen nog wat gedronken waarna iedereen tevreden en voldaan huiswaarts keerde.
Iedereen heel erg bedankt voor deze fijne middag.

Harmonie St Servatius

***

Wij hebben in de Feestgrot een zeer aangenaam en sfeervol verblijf gehad met lekker eten en een leuke groepsactiviteit. Alles was perfect geregeld en verzorgd!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Ruud van den Hove

Mebin B.V.

***

Erg leuke teambuilding afgesloten in de super gezellige feestgrot. Lekker eten, toffe bediening en een gezellige atmosfeer.
Team Sales Belgie Indaver

***

Wij vonden de grottentocht superleuk en avontuurlijk. We hebben een geweldig teamuitje gehad en ontzettend gelachen!

Hanssen Footcare

Laura van Rijswijk

***

Personeelsvereniging TIONA heeft afgelopen zaterdag een super gezellige dag gehad. Ontvangst met Limburgse vlaai, hierna grotbiken of een wandeling, daarna Valkenburg in en als afsluiting een geweldig buffet.

Eloy Peters – TIONA

***

Het buffet zag er goed verzorgd uit en er was genoeg voor iedereen, teven de bedienging was zeer attent en vriendelijk.
Als wij weer een uitje zullen doen dan zullen we wel weer op jullie site kijken of er iets bijzit voor ons.

Braden Europe B.V.

***

Nogmaals bedankt voor allles en tot het volgende uitje van ons.Onze ervaring is uitermate positief. We zijn goed ontvangen en hebben een erg leuke ochtend gehad. De grotbike toer wordt zeer professioneel en veilig uitgevoerd. Ook de lunch in de Feestgrot was goed met vriendelijk personeel. De volgende keer weten we jullie zeker weer te vinden.

FrieslandCampina Cheese

***

Iedereen vond de workshop heel leuk!!!!! Niets te klagen! De lunch was goed en het meisje dat koffie en thee inschonk was erg aardig. Het enige was dat niet iedereen de hoge tafels fijn vond. Alsnog ontzettend bedankt voor een mooie en creatieve middag!

Met vriendelijke groet, Heleen (Opleiding Kunstgeschiedenis)

***

We hebben een bijzonder gezellig en sfeervol teamuitje gehad in de feestgrot met aansluitend een workshop mergel-carving. Een aanrader!

Renate van der Beek -COA

***

Bedankt Feestgrot voor de organisatie van een zeer geslaagd teamuitje! Het hele grotbike-lunch-spooktocht-arrangement was prima verzorgd. Vooral over de hilarische spooktocht werd nog lang nagepraat!

Zeker een aanrader!

Groet,
Annette

RID de Liemers

***

Wij mochten ons Teamuitje met een ” Dolle boel Diner” bij jullie vieren. Al snel was het lachen gieren en brullen, waardoor we echt een feestje konden vieren. Lekker gezongen en een overheerlijk buffet gegeten. We zullen zeker weer aan de Feestgrotten denken bij het organiseren van een volgend feestje. Wij geven de Feestgrot een 10.

Xerox (Unamic HCN)

***

Alles was super georganiseerd! Iedereen heeft zich prima geamuseerd en het eten was heel goed verzorgd.

Echt voor herhaling vatbaar!

Medtronic BV

***

De koffie en vlaai vormden een lekker begin na aankomst in Zuid-Limburg. Hierna hadden we enkele uren vrije tijd in Valkenburg. Na de spannende en sportieve fietstocht onder de grond was de goede bbq een mooie afsluiting van onze dag in Valkenburg. De sfeer in de feestgrot is ongedwongen, geen gehaast en er was genoeg voor iedereen. We hebben genoten van het geheel en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen.

met vriendelijke groet namens de reiscommissie van de personeelsvereniging van gemeente Wierden

***

We hebben erg genoten van ons bedrijfsuitje in de feestgrot!
We zijn begonnen met de spooktocht en daarna gezellig naborrelen in de feestgrot met een lekker warm en koud buffet! Alles was super geregeld en een aanradar voor iedereen

Ik geef de Feestgrot een 8.

Marcel Ridder – Cofely

***

We hebben een arrangement spokentocht en feestgrot gehad bij u. Het was erg leuk, we hebben vreselijk gelachen en stonden perplex van de mensenkennis van Leo. Het eten nadien was erg lekker en de vriendelijkheid en de bediening was perfect. Wij raden dit arrangement iedereen aan! Chapeau!

Peter Kuijpers – Acute Opname Viecuri Venlo

***

Een geweldige middag/ avond gehad met collega’s!
Heerlijke vlaai met koffie/ thee bij ontvangst, wij hebben ons prima vermaakt bij de (spook)tocht “in het grotje van de tante van Leo….”, de Mergelworkshop was een succes en de tocht op de mountainbike’s in de grotten érg geslaagd…, het buffet was geweldig, (zeker voor de speciale eters onder ons) en ‘de disco’ érg gezellig….

M de Witte

PV Zuid Oost Nederland (Sanquin Bloedvoorziening)

***

Gastouderbureau Roodkapje, heeft een hele fijne dag gehad, de fotozoektocht was heel geslaagd, en het eten was uitstekend.

Patricia Wouters – Gastouderbureau Roodkapje

***

Hallo, wij brandweer Rijsbergen hebben een erg leuke dag gehad.
Zowel de rond leiding als het fietsen vond iedereen erg leuk en gezellig.
Een echte aan rader voor iedereen!!!!

Marko van Kalmthout – Brandweer Rijsbergen

***

Bedankt voor de goede verzorging 20 december, ik heb alleen maar positieve reacties gehad van mijn collega’s.

Nicole Vaessen, gemeente Onderbanken

***

Afgelopen vrijdag hebben we met onze vriendengroep een bezoek gebracht aan de grot die Leo geërfd heeft van zijn tante. Wat hebben we gelachen en bijna gehuild (de vrouwen tenminste) van angst. In 1 woord GEWELDIG!!!!! Ook het eten was heerlijk en goed verzorg.

Maria Verpaalen

RSV Rucphen

***

Wij hebben zaterdag een zeer leuke avond beleefd in de feestgrot in Valkenburg. De locatie is prachtig, het personeel was netjes en vriendelijk, en het eten was lekker.

Groetjes,

Sylvia

***

Wij hebben met ons bedrijf erg genoten van de service en de zeer speciale locatie die de Feestgrot aanbied.

De assistentie bij het dagprogramma met een externe partij liep soepel en de daarop volgende activiteiten (diner en feestavond) bij De Feestgrot zijn zeer positief ontvangen door de collega’s.

Top dag en avond in Valkenburg! Bedankt!

BOUWINVEST REIM

A.M. van der Goot

***

We hadden een leuke gezellige avond: begonnen met de spooktocht en gezellig naborrelen in de feestgrot. Mooie gezellige sfeervolle locatie.

Personeelsvereniging Aannemersbedrijf Jongen BV
Patrick Smeets

***

We hebben een geweldige dag gehad vrijdag! Een belangrijk onderdeel daarvan was natuurlijk de avontuurlijke grottentocht: deze was erg creatief opgezet met alle verschillende puzzels, activiteiten en opdrachten. Iedereen kon niet geloven hoe snel de tijd was omgevlogen onder de grond! Al met al, zeer geslaagd. Wellicht dat we hier (in een andere vorm) bij een volgende activiteit weer een vervolg aan zullen geven.

Wat betreft de BBQ geldt eigenlijk hetzelfde. Ik ben blij dat we dit pakket samen hebben geboekt, aangezien je inderdaad dan na afloop ruim de tijd hebt om nog even na te praten over een gevarieerd programma. De BBQ was uitstekend verzorgd met meer dan genoeg vlees, saus en andere keuzes voor iedereen.

Dank voor een geslaagde dag!

Vriendelijke groet,

Robert Heuts
Rijkswaterstaat

***

We hebben een heel mooi eindejaarsfeest gehad met onze opleiding! Echt genoten. Heel fijn personeel die open stonden voor ideeën.

Jacqueline
Academie Verloskunde Maastricht

***

De avontuurlijke grottentocht was harstikke leuk en goed voor ons teamspirit. We hebben zeer zeker genoten.

groetjes Mastermate Willemsen Gemert

***

Even een bedankje voor de geweldige organisatie, leuke activiteiten, lekker eten, gezellig personeel!

Dit namens het hele Artimeta team

Met vriendelijke groet,

Desiree

***

Afgelopen zaterdag koffie met vlaai genuttigd in de Feestgrot tijdens een uitje van de Personeelsvereniging. We hebben erg genoten van de koffie met vlaai en de ambiance. Ook de bediening was erg vriendelijk.

Marja Titsing
PV Reggesteyn

***

Leuk uitje, goede acteurs en een gezellige omgeving. Uche droomt nog steeds over Beerke!

Ciao

Selectie en staf VVV Venlo

***

Goed georganiseerd, erg leuke spooktocht, prima locatie. Zeker de moeite waard om terug te komen!

Knauf Insulation – Visé

***

Iedereen heeft zich tijdens ons personeelsuitje prima geamuseerd. ’s Maandags op het werk was het het gesprek van de dag. Ook het eten was prima verzorgd.

Ingrid van Kaathoven
VTech Electronics Europe BV

***

De spooktocht in de grotten was geweldig. Sommigen van ons hebben flink geschreeuwd. Leo was super in zijn rol. Ook het diner-buffet was erg lekker.
Gamma Helmond

***

Heel erg bedankt voor de ontspannende en leuke avond! Aan alles was gedacht!

Marloes Palsrok – Netwerk VSP

***

Wij hebben een supermiddag gehad, zowel het eten , als de activiteiten in de grot waren leuk.

Het was voor ons een gezellige middag waarin we veel gelachen hebben en veel plezier hebben gehad.

Chapeau!!

Met vriendelijke groet,

PRIEM ROZENBERG B.V.

***

Een heel leuke dag gehad en een aanrader voor bedrijfsuitstappen. Het arrangement was tip top in orde. Iedereen was verrast door het grotbiken.
Een heerlijke lunch met koffie, taart en broodjes.

U.P.C. Sint Kamillus

***

Via onze chauffeur en klant hebben wij enkel zeer positieve reacties gekregen op de lunch en de rondleiding door de mijn ! Voor herhaling vatbaar!

Stefan Slegers

***

We hebben een leuke, gezelligge en leerzame rondleiding, met privé gids gehad en daarna een perfect afgewerkte lunch met ruim voldoende koffie /thee /melk /jus/water zodat we goed voldaan verder konden met ons dagprogramma in valkenburg. perfect!

Leunen ’67

***

We krijgen alleen maar positieve reacties van collega’s. We hebben genoten van een heerlijke dag! Ons CIBG-uitje is tot in de puntjes door jullie verzorgd. Toen de bussen door omstandigheden later aankwamen waren jullie flexibel en hebben we  samen een manier gevonden om toch het volledige programma te kunnen volgen. Lunch en diner waren prima en niet te vergeten de goede service van het personeel in de Feestgrot. Op de muziek van de DJ is goed gedanst. Dus ook hierover zijn wij tevreden.

Chantal Dijkstra

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

***

We hebben een leuke rondleiding gehad van een ex mijnwerker, de lunch was goed onze vriendengroep hebben genoten van dit arrangement.

Wim Frederiks – Elster vrienden

***

Wij en dan spreek ik voor heel de groep vonden het een super leuke dag bij jullie. Het eten was super en de activiteiten waren heel goed.

Gr  Ivan Verberne (Toneelgroep “Vrolijk en Blij”)

***

We zijn zeer tevreden over een leuke dag! In de steenkolenmijnen zijn we goed ontvangen en hadden we een leuke gids en de lunch was uitstekend verzorgd. De spooktocht was hilarisch. De borrel was ook weer uitstekend verzorgd met zeer vriendelijke bediening.

Kortom een pluim verdiend!

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Mvg  Familie Jansen

***

Wij hebben genoten van het spokentocht arrangement.
Het was een leuke ervaring met veel lach en schrik momenten!
Super om eens mee te maken. Zeker een aanrader!!!!

Groetjes van de dames van ’t Elisabethstift afdeling Hamboskliniek

***

We hebben een leuke dag en avond gehad, goede bediening op een sfeervole locatie. Het eten was van prima kwaliteit, echt lekker en smaakvol.

Vanboxtel BV – Boekel

***

Onze ervaring over het spookgrot buffet arrangement:

Fijne en zeker verrassingsvolle ervaring. Beetje griezelig
maar gezien de voorafgaande hilarische ontvangst en
de nodige humor, ook voor de “schrikscheten” best leuk.
Geen natte broeken gezien en iedereen kon vrolijk af-
sluiten met gezellig buffet in een unieke omgeving.
Iets wat je zeker niet elke dag doet!

Frissaer Annemie
Heusden-Zolder

***

Wij als flierefluiterstoneel hebben een geweldige middag/avond gehad, en zijn door jullie heerlijk meegenomen in de limburgse sferen.
we komen zeker nog een keer terug.

Eric van der Ploeg

Flierefluiters toneelgroep

***

Afgelopen weekeind heeft ons winteruitje plaatsgevonden waarbij wij bij u de lunch hebben genoten en aansluitend een spooktocht door de mijn hebben gehad. Dit was een fantastische en onvergetelijke ervaring.

Ik wil u bij deze laten weten dat alles naar wens is verlopen en dat we, mede dankzij uw inzet, een fantastisch uitje hebben gehad. Bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Willem van Beek

Sales Area Manager NO

Business Unit Building Service

WILO Nederland B.V.

***

We hebben een spokentocht en diner/buffet vooraf bij jullie gehad en we waren erg enthousiast over de hele avond.
Goed georganiseerd, heerlijk gegeten, lekker gelachen en gegriezeld….
Het was weer een onvergetelijke avond!

Wendy Hanswijk

Meditta BV

***

Afgelopen zaterdag hebben wij ons jaarlijkse personeelsavondje gehad in de feestgrot met vooraf de spokentocht. We hebben vreselijk veel plezier gehad en zelfs onze medewerkers met de meeste praatjes waren even rustig. Complimenten voor zowel de geweldige gidsen in de grot alsook het personeel in de Feestgrot waar we niets tekort zijn gekomen.
Dit is een echte aanrader voor een leuke avond!!!

Voets Installaties BV

***

Een héél gezellige avond waar iedereen enorm van genoten heeft, leuke tent, goed personeel, prima sfeer, uitstekend eten en drinken.
Het grotbiken de volgende ochtend was ook helemaal te gek!
Dat dat voor sommigen van ons nogal zwaar was, kwam door de drankjes van de vorige avond.
Al met al: Een aanrader!!

Zowel het grotbiken als het eten nadien was goed verzorgd en we hebben genoten van een gezellige middag en avond. Een aanrader!

Frank Stehouwer, BV De Heul

***

Zowel het grotbiken als het eten nadien was goed verzorgd en we hebben genoten van een gezellige middag en avond. Een aanrader!

DSM Functional Coatings

***

De reactie’s van iedereen waren super.
Zo van: dit was eens iets heel anders. Iedereen heeft erg genoten.

Onze dank daarvoor.

Ben Vieveen.

PV de Bergtrappers – Jan van den Berg Transport BV

Delft

***

Zowel de aktiviteiten als de catering als de bediening in de feestgrot waren helemaal geweldig!!

Bedankt voor de organisatie!

Met vriendelijke groet,

Peter Meijer

Product manager Displays and Led’s – Alcom electronics B.V. – Capelle a/d/ IJssel

***

We hebben een hele gezellige avond gehad, het was een bedrijfsuitje, vooral ook de spooktocht was heeel leuk, zeker aan te raden…..en de bbq was ook fantastisch verzorgt, en we hebben lekker buiten kunnen zitten omdat het weer het toeliet.

Kapsalon Bonito Posterholt

***

We zijn erg te spreken over de locatie en service!

De klant heeft het ook erg positief ervaren.

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en graag tot een volgende keer.

Iris Schippers
***

Ik wil jullie namens de evenementencommissie bedanken voor de prettige samenwerking tijdens de voorbereiding.
Tevens was het ontvangst en de invulling van het dagprogramma goed op elkaar afgestemd.
Het grotbiken stond ook onder een prima begeleiding, petje af voor de begeleiding om daar de hele dag div. groepen voor te gaan.
Complimenten voor het eten de verzorging achter de bar, en de D.J. was allemaal dik voor elkaar.
Wij hebben met z’n allen een perfect dagje uit gehad. Zeker het aanraden aan derden de moeite waard.
Wellicht tot een volgende keer.

Groeten,

Michel Disveld
Chef Kwaliteitsdienst
Fermacell BV – Wijchen

***

Het arrangement wat wij hadden gereserveerd was de hele groep zeer goed bevallen.
De rondleiding door een ex-mijnwerker was zeer interessant, het buffet in de feestgrot was uitstekend verzorgd.
Al met al een geslaagde dag!!

Personeel CBS Heerlen

***

Wij hebben met 69 personen van Auto Hoogenboom een borreluurtje doorgebracht in de feestgrot. We werden vriendelijk ontvangen en verwelkomd. De bediening was correct en er waren voldoende hapjes aanwezig. Gezellige sfeer in de grot, dus we hebben het erg naar ons zin gehad. Bedankt namens de personeelsvereniging van Auto Hoogenboom.

Met vriendelijke groet,
Auto Hoogenboom B.V.

***

Wij hebben dit weekend enorm genoten. Het hele arrangement was heel goed verzorgd.

Het grotbiken werd professioneel begeleid. Je kon merken dat de begeleiders lol hadden en kennis van zaken.

De spooktocht was helemaal geweldig. Iedereen was helemaal overdonderd. Iedereen heeft er nu nog over en heeft dit als een heel positief onderdeel ervaren in het programma. De acteurs waren heel goed. We hadden er ook iemand bij die niet de hele spooktocht mee kon lopen door een operatie. Hij is ook heel leuk opgevangen en mocht jullie meehelpen om ons aan het schrikken te maken. Erg leuk dat hij op deze manier ook nog onderdeel was van de tocht.

Ten slotte het eten (lunch en diner). Het eten was goed, voldoende en lekker. Daarnaast was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

We hebben de hele dag als heel positief ervaren, waar we het nog heel lang over gaan hebben. Het programma was ook leuk qua tijd. Het was niet te vol en niet te leeg.

Daarom wil ik jullie ook heel erg bedanken voor het organiseren van deze leuke dag.

Met vriendelijke groet,

Judith van den Berg
Van Peperzeel

***

De vrijwilligers van het Weverijmuseum Geldrop hebben een bezoek gebracht aan de “Feestgrot” waar wij vriendelijk werden ontvangen met koffie/thee en vlaai. Ons bezoek werd gecombineerd met een rondleiding door het “Kolenmijnmuseum” waar wij van hebben genoten.
Na deze interessante ervaring werden wij verrast door een perfect georganiseerde lunch waarbij de vriendelijke medewerkers ons bijzonder is opgevallen.

Weverijmuseum Geldrop

***

De spook grot, de ontvangst van sjeufke was geweldig, en de rondleiding hilarisch, geweldig gewoon.
Daarna het eten in de feestgrot: men wachtte ons op, vroeg of we een fijne dag hadden gehad, wist wie we waren etc.
Het eten was goed en drinken kregen we zoveel als we wilden, we mochten overal zitten waar we wilden dus we hebben heerlijk buiten zitten borrelen en binnen gegeten. Kortom: we werden heerlijk verwend en daar kwamen we voor.

Herberg Bie de Tantes

***

We hebben ons uitstekend vermaakt, de spooktocht was erg leuk en naderhand in de feestgrot hebben we genoten van een goed glaasje bier met het eten.

Met vriendelijke groet,

Paul Huntelerslag
Necon Staalbouw BV

***

Wij hebben het echt allemaal heel erg naar ons zin gehad. Het Bike en Spook arrangement was super en alles was goed geregeld. Lekker eten.. Toppie!

Zeker een aanrader!

Met vriendelijke groet namens Venéco

***

Bij deze wil ik u in naam van gans de ploeg bedanken voor de onvergetelijke dag die wij
bij u mochten beleven. Alles was in orde zowel ondergronds als bovengronds. Het Afrika-centrum was heel leuk alsook de activiteiten met de jambees en het masker versieren.
Dit alles overgoten met een lekker drankje en lekker eten is een dag om niet te vergeten.

Marie-Yvonne
Graham NV

Brussel

***

Het spook en bike arrangement incl. lunch, diner- en dessertbuffet is prima bevallen!

Vooral het grotbiken was super geweldig ook een hele leuke gids. Persoonlijk vond ik het spoken wat tegenvallen, had wel wat enger gemogen.

Alles was geboekt voor ons jaarlijkse bedrijfsuitje. Deze was ook dit keer weer dankzij de feestgrot zeer geslaagd te noemen.

Bedankt,
Carla Lokers

AMS Moerdijk

***

Ik heb niets dan positieve verhalen terug gehoord. Het grotbiken is door iedereen als heel leuk en avontuurlijk ervaren. De gidsen doen het heel leuk en geven onderweg ook leuke en leerzame informatie.
Het buffet in de feestgrot was naar wens en de bediening vriendelijk en vlot.

Alleen maar lof dus.

Bedankt voor de goede verzorging en het hiermee laten slagen van ons team event.

M.vr.gr.
Saskia Willems

***

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het perfect verzorgde arrangement. Het grot-biken was superleuk, gezellig, leuke gids en lachen. Bij de spokentocht hebben verschillende blauwe armen en natte broeken overgehouden. De complimenten voor Franchesko, hij was geweldig. De afsluiting was ook heel gezellig, heerlijk buffet. Zeker voor herhaling vatbaar met een andere groep.

Groetjes Monique

***

Wij hebben gisteren het zondagsarrangement in uw feestgrot gehad. Eerst een rondleiding met een mijnwerker. De lunch in de feestgrot met daarna de spokentocht en aansluitend de hapjes en borrelen in de feestgrot.
In 1 woord: Geweldig. Wij hebben genoten. De rondleiding was erg leuk en werd door de gids op een bijzondere manier gebracht. Daarna een goed verzorgde lunch en de spokentocht. Ontzettend hilarisch en de hele dag heeft onze groep het geloof ik nergens
anders meer over gehad. Wij hebben zoveel gelachen en natuurlijk gegild! Complimenten voor de acteurs. Daarna lekker naborrelen. Een aanrader en dat zullen we anderen ook zeker vertellen.

Groetjes Petra en Peter Spithoff

***

Bedankt voor de perfecte organisatie van ons personeelsfeest.

Zonder uitzondering was iedereen enthousiast. Zowel de spooktocht als het grotbiken als de maaltijden waren uitmuntend verzorgd.

Martin Flinsenberg

Directeur Bredox BV Weert

***

Het arrangement is door iedereen als zeer positief ervaren! Zowel de koffie met vlaai bij binnenkomst, de rondleiding door de Spookgrot (de hele morgen gaat het al daarover ) en het aansluitende buffet waren goed verzorgd!

Nog bedankt daarvoor!

Vriendelijke groet,

Ineke Koolen
ROC Ter AA

***

Iedereen vond de dag zeer geslaagd, alle onderdelen van het rodelen tot en met de spooktocht was goed in elkaar gezet zodat je een mooi dagprogramma had.
Ook het eten was super goed en lekker en het weer zat ook mee natuurlijk,
alles was zeer goed geregeld door jullie.

Bedankt voor de leuke dag en tot een volgende keer.

John
Restaria den Haas
Valkenswaard

***

Onze uitstap naar de feestgrot in combinatie met lunch, grotbiken, spookhuis van sluuk en als afsluiting een diner is ons zeer goed bevallen.
Vooral het grotbiken is een aanrader. De ontvangst was zeer goed, tevens de lunch. Tenslotte het diner, zeer goed verzorgd en een uitstekende bediening.

Groeten,

Bert Spaan

***

Wij hebben een teamuitje bij jullie gehad. Alles was perfect geregeld en we zijn heeeel goed verzorgd…….leuke mensen en lekker eten! Iedereen was het erover eens: het was een SUPERdag.

Tot een volgende keer…??!!

Rijkswaterstaat Maastricht

***

We hebben een fantastisch personeelsfeest in de feestgrot gehad! We begonnen met een lunch, helaas door de file even snel naar binnen… maar toen de spooktocht begon was iedereen het alweer vergeten en kon de dag beginnen. Beerke deed het heel goed en nu op de zaak worden zijn woorden nog regelmatig herhaald. Daarna een rondleiding door de steenkolenmijn dat voor vele mensen heel interessant was. En een goede afwisseling na veel gelach en gegil. Een groot aantal van de groep zijn als laatste gaan grotbiken. Dit was echt super gaaf!! Gewoon doen!!! De meeste van ons willen het ook nog eens over doen, want we vonden het allemaal tekort zo leuk dat het was. Super spannend ook als je een deel van de groep kwijt bent. De complimenten voor de instructeurs van het grotbiken. Het was heel veilig allemaal. Na afloop het heerlijke Bellini en een Grand Dessert buffet, dit was ontzettend lekker allemaal. Iedereen was te spreken over het personeel, je glas en je bord kon niet leeg zijn. We willen jullie hartelijk bedanken voor deze bijzondere dag. Er zal nog lang worden nagepraat.

Hartelijke groeten,
Karin Gruijs

Hansel dranken en Salades BV – Zaandam

***

Wij hebben het met ons personeel waanzinnig leuk gehad.
De spookgrot was lachen, gieren, brullen en de steenkolenmijn ontzettend interessant, een goede combinatie voor 100 personen. Ook werd er goed voor ons natje en droogje gezorgd, onze complimenten!!

Hartelijke groeten en nogmaals bedankt, namens de feestcommissie van Triferto.

Talitha Vermaas

***

Wij hebben een middagprogramma gehad bij jullie en ons uitstekend vermaakt! Het grotbiken was echt super leuk voor iedereen en het daarna klimmen en klauteren in de grotten ook! De lunch die wij hadden bij aankomst was ook uitstekend geregeld. Het personeel was zeer vriendelijk en die begeleiding die we kregen ook!

Kortom! Een zeer leuke middag met ons personeel. Zeker een aanrader!

Met vriendelijke groet,

Bonnie Megens
Anac BackOffice

***

Wij hebben ons personeelsuitje bij de Feestgrot gevierd. Het was een enorm geslaagde dag. Het valt niet mee om iets te organiseren voor 90 (verschillende)mensen. Onze groep is erg divers, dus het was maar afwachten hoe dit is de smaak ging vallen. Ik mag wel zeggen dat iedereen genoten heeft!!!
We zijn begonnen met de goed verzorgde lunch. Daarna zijn we in twee groepen verdeeld: één groep ging survivalen in de grotten en de andere groep heeft de mergelworkshop gedaan. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. Daarna kwam, tijdens de borrel een wat vreemde meneer binnengelopen die ons meenam naar de grot van tante Emilie. Ik zal over dit onderdeel (de spooktocht)verder niks verklappen, maar het was echt geweldig. Bij terugkomst stond er een heerlijk buffet op ons te wachten en daarna hebben we geweldig gedanst en heel veel lol gehad. HET IS EEN ECHTE AANRADER! Feestgrot: bedankt voor de geweldige dag!

Duhamel college

Den Bosch

***

Een maal per jaar hebben wij een personeelsuitje. Voor ons als organisatie wordt het moeilijker om iets anders te vinden dan wat je voorgaande jaren hebt gedaan. Dat was dit jaar weer goed gelukt!!
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Vooral het karaoke zingen viel erg in de smaak. De DJ deed het erg goed en ook zijn muziek was om lekker op te dansen. Het personeel heeft het er nu nog over.
Het eten was heel erg lekker en voor ieder wat wils.

Wij willen jullie bedanken voor de super gezellige avond die wij hebben gehad. Ga vooral zo door!!

Groetjes,

Stefanie Dirks
Dolfijn Bowling Tilburg

***

Wij hebben met onze medewerkers een zeer geslaagd personeelsfeest in de Feestgrot gehad.
De spooktocht in de grot van Liselottes Tante Emily was superleuk Complimenten voor Liselotte. ook het grotbiken is bij iedereen in de smaak gevallen. We hebben genoten van het overheerlijke dinerbuffet Picasso. Kortom een aanrader.
Nogmaals bedankt voor de fijne dag.

John en Leny Pinckers

Gebr. Pinckers BV

***

Afgelopen vrijdag hadden wij ons personeelsuitje met als uitgangspunt ‘de feestgrot’.
Het is een perfecte dag geworden. U had voor ons een aangepast arrangement samengesteld. Dit werd door u op en top verzorgd.
Wij hebben heel veel complimenten gekregen over de organisatie en vooral ook over de activiteiten en het eten dat aangeboden werd.
De activiteiten waren gezellig en prima verzorgd. Het eten was voortreffelijk, zowel de aankleding de hoeveelheid en de smaak. Van de vlaai tot en met het buffet heeft iedereen genoten. Wij hebben hierover heel veel complimenten gekregen, dus deze zijn voor u bestemd. Ook na het buffet was het genieten tijdens de borrel, waarbij we nog gezellig hebben kunnen dansen.

Ik dank u hartelijk voor uw inzet en die van uw medewerkers, we hebben een heel gezellige, prima verzorgde dag gehad. Ik denk dat het volgend jaar moeilijk zal zijn deze dag te evenaren.

met vriendelijke groet,

  1. Wijnans
    De Voort Hermes De Bont Advocaten

***

Ik kan heel kort zijn over onze ervaringen bij jullie. Het was in een woord geweldig.
Wij waren er met het team van onze school uit Acht en we hebben echt met ons allen, super genoten niet allen van het avontuur bij jullie maar ook van al het lekker eten en drinken.
Voor degene die dit nog in petto hebben echt een aanrader. Het was geweldig.
Namens al de medewerkers van de basis school uit Acht onze hartelijke dank.
Aan iedereen die hier aan mee hebben gewerkt.

Groetjes Ans van de Kerkhof

***

Hierbij willen wij laten weten dat wij een fantastische dag hebben beleefd om niet te vergeten. Alles was keurig verzorgd en het eten was heerlijk, tevens waren alle activiteiten een leuke en spannende ervaring.
De dag is helemaal vlekkeloos verlopen, complimenten!

Met vriendelijke groet,

Patricia Schouten
Innovative Input BV

***

Zoals afgelopen maandag verteld zijn we erg tevreden over de dag bij de feestgrot. Alles was precies zoals afgesproken en de service was prima. Ook het Da vinci buffet was lekker en voldoende. Verder was het geheel met de grotten activiteiten ook prima verlopen. Al met al zijn wij dus zeker tevreden en zou ik het iedereen aanraden,

Met vriendelijke groet,

Anne Verbroekken

Jachtslot de Mookerheide

***

Vorige week hebben wij met alle medewerkers van Nashuatec Professional Services een ontzettend geslaagde dag gehad bij jullie! De locatie was erg mooi, het eten was heerlijk en de activiteiten (grotbiken, klauteren en wandelen) zijn ook door iedereen als erg geslaagd ervaren! Bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit! We hebben er van genoten!

Groetjes,
Bianca

Nashuatec

***

Wij hebben een ontzettend leuke ontspannen dag gehad. Zeker een aanrader voor personeelsuitjes.

  1. Blom

VMC Nederland B.V.

***

Ons afdelingsuitje is een groot succes geweest, mede dankzij de gezellige ontvangst en het lekkere eten in De Feestgrot. We begonnen met begonnen met een heerlijke lunch in de feestgrot, daarna wat activiteiten en we sloten af met een perfect verzorgd dinerbuffet en een overheerlijk dessertbuffet! Een echte aanrader!

Danny Mulder