Nieuw: ‘Het Feestgrot Festival’

Een verrassende avond vol humor, theater, zang & magie. Twee artiesten verzorgen gedurende de avond een aantal top-acts die van uw feest iets heel bijzonders zullen maken! Uw gasten worden bij binnenkomst ontvangen door twee vlotgebekte artiesten Michelle en Eugene. Hun roze kostuums en opvallende haardracht accentueren hun ‘ietwat’ vrouwelijke kanten. Michelle trakteert de gasten op feestlelijke ballonkunstwerken & Eugene vertoont zijn goochelkunsten.

Na het eten worden uw gasten getrakteerd op een adembenemend gastoptreden van Erick Oakalny, het bijna beroemde medium uit Schotland. Hij beschikt over wel heel bijzondere paranormale krachten. Samen met zijn Vlaamse tolk begeeft hij zich tussen het publiek en verbluft de gasten met bizarre voorspellingen, ongelofelijke staaltjes gedachtenlezen en contact met geesten…! Een hilarische combinatie van parodie & magie.

Het Feestgrot Festval Thema

Tot slot worden u gasten terug in de tijd meegenomen in een spetterend optreden waarbij magie & muziek in elkaar overvloeien. Met onder andere een gevoelige serenade op gitaar voor een dame uit het publiek. Een ongelofelijke ringenillusie en een aantal…magische meezingers!

Duur entertainment: 3 uren

2 artiesten (acteur-/zanger/goochelaar)

 

 

Entertainment