Entertainment

TAFELGOOCHELAAR

Onze verbazingwekkende goochelaar verrast u met goocheltrucs aan uw tafel tijdens uw diner of feest. Hij brengt op een leuke manier allerlei ongelofelijke verdwijn- en verschijntrucs op een interactieve wijze, waarbij uw gasten op een interactieve manier worden betrokken.
De goochelaar kan ook voor u verschijnen in de rol van een ludieke ober of als vreemde zwerver om het nog leuker te maken!
Deze act is ook zeer geschikt voor kleine gezelschappen.

LAKEI

Onze lakei verwelkomt uw gasten op een bijzonder leuke manier, bijvoorbeeld gedurende 2 uren.

Entertainment Suggesties

ONZE BLOEMENVERKOPER

U kent ze wel, de opdringerige bloemenverkopers. Ook deze man komt binnen met een hele bos rozen. “Wilt u een bloemetje?” Helaas laat hij zich niet snel afschepen. Onze bloemenverkoper weet niet van ophouden en zal menig gast op de zenuwen werken.
Een geweldige act om uw gasten eens flink beet te nemen!

LUDIEKE OBER

Onze ober doet er alles aan om u in de watten te leggen, hij doet zijn best althans. In het begin onopvallend, maar naderhand begint hij toch vreemde trekjes te vertonen… Altijd een geslaagde act! Laat u verrassen door de capriolen van onze gesubsidieerde oproepkracht.

Entertainment

VALKENBURGSE ZWERVER

“Heb jij die uitgenodigd?” is de meest gehoorde reactie als onze zwerver “ongevraagd” een feest binnenwandelt. Al snel blijkt dat deze ongevraagde gast zeer vermakelijk is. Hij maakt snel vrienden op elk feest! Hij zal u verrassen met allerlei spulletjes die hij uit zijn zakken haalt en hij laat zich door niets van de wijs brengen. Topvermaak op ieder feest!

* De kosten van entertainment zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de acteurs, het aantal acteurs en het aantal uren dat u wilt boeken. Aan de getoonde prijzen voor entertainment zijn geen rechten te ontlenen.

Meer informatie

Neem dan contact met ons op. U zult versteld staan van de verrassende mogelijkheden!

T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@daelhemergroeve.nl

Of vraag het informatiepakket aan, voor uzelf of een vriend, collega of familielid.