Diner arrangementen

Dineren voor groepen van 30 tot 300 personen in de grotten van Valkenburg

Het restaurant van de Daelhemergroeve is de ideale plek in Valkenburg om met uw gezelschap te dineren. Een hotspot die u niet mag missen als u in de buurt van Valkenburg verblijft. U vertoeft in een zeer bijzondere, haast magische omgeving, waarin u geniet van heerlijke gerechten uit de streek en van de groeten uit de eigen tuin. Er wordt vers gekookt volgens het seizoen vanuit een schitterde open keuken. Het restaurant is één van de culinaire parels van het Heuvelland.

Omdat het voor groepen wel zo prettig is dat er voor iedereen keuze uit diverse gerechten is en iedereen op zijn of haar gemak daarvan kan genieten, serveren wij niet alleen drie, vier of vijfgangen diners aan tafel, maar vanaf 30 personen ook diners in buffetvorm.

Voor groepen tot 30 personen hebben we speciale menu's voor groepen.

Buffetten

Bij groepen in onze Feestgrot serveren we bij een diner ook altijd een drankenarrangement van pils van de tap, oud bruin, 0.0 bier, onze biologische huiswijnen, frisdranken, fruitsappen uit de streek en koffie en thee. U kunt een diner arrangement reserveren vanaf 2 uren.

Culinaire diner arrangementen kunnen geheel volgens uw wens worden samengesteld of u kunt kiezen uit één van onze buffetsuggesties. Onze suggesties zijn zeer aantrekkelijk en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt zich ook met een gerust hart laten verrassen met een verrassingsmenu als u geen keuze kunt of wilt maken.

Uw diner of buffet kunt u afsluiten met een heerlijk Grand Dessert, een verfrissend ijsdessert, een chocoladedessert, kaasplank of een verrassing van onze chef. Vergeet dit niet erbij te reserveren!

Met persoonlijke eetwensen, dieten en allergiëen kunnen we in alle gevallen rekening houden.