Dagje Valkenburg

Wilt u genieten van een dagje Valkenburg? De Feestgrot biedt diverse activiteiten op een bijzondere locatie waar u heerlijk kunt genieten van een dagje Valkenburg. De Feestgrot ligt gelegen in de grotten van Valkenburg waar u mee kunt doen met onze activiteiten. De activiteiten voor een dagje Valkenburg die wij verzorgen zijn onder andere: een foto speurtocht door Valkenburg, de spookgrotgrotbiken, de steenkolenmijn en een avonturentocht door de grot. Een unieke manier om eens te genieten van een dagje Valkenburg!

Bijzonder uiteten

Om uw dagje Valkenburg helemaal mooi te maken bieden wij de mogelijkheid om bij ons bijzonder uiteten te gaan. Onder bijzonder uiteten verstaan wij culinaire diner arrangementen, waar u heerlijk kunt genieten van heerlijke gerechten in de grotten. De brasserie van de Feestgrot is het enige restaurant in de grotten van Valkenburg. Maak uw dagje Valkenburg compleet en kom bijzonder uiteten in de grotten!

Dagje Valkenburg

Informatie de Feestgrot

Hebt u vragen over de activiteiten of over onze culinaire diner arrangementen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en helpen u graag!

Dagjes Valkenburg