Bruiloft Limburg

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! Wilt u uw bruiloft vieren in Limburg? Goed idee!

Limburg staat bekend om haar gastvrijheid en sfeervolle omgevingen wat het ideaal maakt om een bruiloft te vieren.

Feestgrot Valkenburg, zoals de naam al doet vermoeden gelegen in het Limburgse Valkenburg, vlakbij Maastricht, heeft een unieke trouwzaal en feestzalen, waarbij het huwelijk op sprookjesachtige wijze voltrokken wordt. De zalen zijn zeer sfeervol en romantisch ingericht met honderden kaarsen.

Deze unieke locatie is ideaal om een bruiloft te vieren, omdat alle faciliteiten aanwezig zijn op één locatie. De huwelijksvoltrekking, een borrel, het diner of het feest in avonduurtjes, het is kan allemaal.

Bovendien beschikken wij over een mooi buitenterras die voor u ter beschikking staat om van uw bruiloft een groot succes te maken. Ons ervaren team zal er alles aan doen om uw bruiloft tot in de puntjes en geheel naar wens te verzorgen.

Bruiloften Limburg

Bruiloft in de Limburgse grotten

Het bijzondere aan de locatie is dat de zalen gelegen zijn in een voormalige kalksteengroeve. Dit geeft de zalen een uniek en authentiek Limburgs karakter mee. De zalen zijn van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming en professionele muziek- en lichtinstallaties. Ook de catering en het restaurant zijn van hoge kwaliteit

De meest bijzondere trouwzaal van Nederland

Aan de wanden rondom de trouwzaal hangen portretten van 31 historische Limburgers. Drie weken lang werkte kunstenaar Jan Kruysen (1874-1938) maar liefst 31 beeltenissen op de mergelwand aan. Portretten van mensen die op sociaal, industrieel, religieus of cultureel gebied veel voor de provincie hebben betekend.

Zo is de Jan Kruysen Galerij ontstaan. Een prachtige museumzaal die ook dienst doet als locatie om het huwelijk te voltrekken. Sinds januari 2010 is het mogelijk om te trouwen voor de wet in deze mooie ondergrondse zaal en daarmee de enige Nederlandse trouwzaal gelegen in grotten.

Viert u ook uw bruiloft in Limburg?

Maak een afspraak om de locatie voor uw bruiloft zelf te bekijken en om de details van het huwelijk te bespreken. Ons telefoonnummer is 043 – 601 47 38.

Bruiloft Limburg